Ciddi düşünüyorduk gururum kırıldı dedi ve ayrıldı?

Ciddi düşünerek ilişkiye başladık ben onu hayatıma zor aldım hayatımda kimseyi istemiyorum diyordum çekingen olduğumu biliyordu neyse 2 aya yakın flört döneminden sonra sevgili olduk 3. ayımıza girecekken benim gururum çok kırıldı yarısı gitti dedi ben artık devam edemem sevgi sözcükleri az kullanıyorsun sarılmıyorsun öpmuyorsun dedi nedenini sürekli sorguluyordu dininine düşkün insanlarız ben vicdan azabı duyuyordum söylemiştim de iyi hissediyorum onun yanında ama sonrasında Allah'ım sen beni affet diyordum o da ciddi düşünüyoruz bunları yapmakta ne var daha ilerisi olmaz zaten ilerisi evlilikte olacak şeyler dedi velhasıl kendine yakın hissetmiyorum dedi ve ayrıldı seviyordu bağlanmıştı da napıyor merak ediyorum ben numarasını sildim kendi silmemis herhalde ayrıldıktan 2 gün sonra wp duruma siyah kalp koymuş başka sosyal medya kullanmıyor zaten twtr vardı ordan ekli hala sizce yazar mı tekrar ya da tekrar konuşma fırsatımız olur mu bana çok ağır şeyler söyledi onların ağırlığından düzgün cevap veremedim boğazım düğümlendi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarla konuşmuş ağır konuştuğunun farkına varmış pişmanmış dediklerine göre barışmak istiyor musun diye sormuşlar birşeyler düzelicekse barışmak istiyorum demiş napcam şimdi ya yüreğim ayrı mantığım ayrı bir şeyler söylüyor
Ciddi düşünüyorduk gururum kırıldı dedi ve ayrıldı?