Yakın arkadaşımın vesileyle tanıştım ünideyiz. Güzel bir tanışma vakit geçirme süreci oldu. Ben bazı hareketlerini doğru bulmuyordum kaba geliyordu ama olduğu gibi kabul ederim zamanla dedim sonuçta dört dörtlük insanlar değiliz.1 buçuk 2 aya yakın bir flört dönemimiz oldu sonrasında sevgili olmaya karar verdik bana göre biraz erken gibiydi ama tam zamanı gibiydi de çünkü sevgili gibiydik artık adı yoktu sadece. Sonrasında işte tanışma benim vizelerime , sevgililik dönemi final ve bütlerime dejk geldi o dönemlerde pek iyi değilim stresli ve modum düşük oluyor. Bu kadar stres olmaya gerek yok diyordu her seferinde ve sorunun ondan kaynaklı olmadığını canımın derslerden dolayı sıkkın olduğunu anlatıyordum ama ona göre hafif geliyordu neyse 1 aylık tatil için evlere gittik wpden vs arada tartışıyoruz evet benden dolayı tartışıyoruz fakat ona söylediğim cevaplar ona mantıklı gelmiyor kendi duymak istediğini söylememi istiyor her seferinde tartışmalarda vs de şakayla karışık laf vurdurmalar mizah adı altında kırıcı şeyler söylemesi beni artık çok yoruyordu geçenlerde yine tartıştık sürekli her buluşmamızda tartışıyoruz dedim ki bunun sonu iyi bir yere gitmiyor vs tartışıyoruz ve çözemiyoruz kırgınlıklar geçmiyor basit sebepler çözülecek şeyler ama biz çözemiyoruz dedim ondan sonra kendimize çeki düzen verelim dedim çözüm olarak bunu ben söyledim kendi de kabul etti brn hareketlerime dikkat ettiğimi düşünüyorum yine tartışmalar vs oldu ama çözülmeyecek seyelr değildi geçen buluşmamızdan sonra güzel bir şekilde evlerimize gittik ama akşam mesaj atmadı sonradan eve gelince moralinin hozuk olduğunu öğrendim o gün kafasında bitirmiş meğer. İşte sonra hiç mesaj atmıyor vize haftası diye ders çalışıyorum diyor günde 2 saat çalışacağını söyledi sadece günaydın ve iyi geceler mesaji napıyorsun vs ben diyorum sadece ondan sonra aradım neden böyle davrandığını sordum vizelrin bitince konuşalım dedi bende hayır dedim halledelim bir sorun varsa niye böyle davranıyorsun sen böyle yapmayı da sevmiyorsun bir şey varsa konuşalım dedim telefonda konuşulacak bişey değil dedi yarın buluşalım o zaman dedim buluştuk o kadar ağır konuştu kii onu hayatıma zor aldığımı biliyordu ciddi düşünüyorduk bizi o kadar basitleştirdi ki ilişkiyi çocuk ruhlu yaşadığımı ona hiç gelmediğimi artık kendimi yakınhissetmiyorum dedi 3 aya yakındır sevgiliydik bu sürede o elimi tutmadan ben tutmamisim sarılmadan sarılmamışım ilk adımı hep o atmış çekingen biri olduğumu biliyordu en başından beri ve çoğu şeyin farkındaydıOnu hiç sevmemişim gibi konuştu daha neler neler buraya yazamıyorum ben hareketlerimle onun çok gururunu kırmışım yarısını alıp götürmüşüm artık kalanına hakkım yokmuş alttan alıcak tahammülü bitmiş sanırım neler düşündü bilmiyorum herkes onun böyle yaptığının şokunda ondan beklemezdik böyle yapacağını diyor ve diyorlar söyledikleri o kadar ağır ki düşünceleri öyleymiş demek ki bu saatten sonra durmanın bi anlamı yokmş
Herkesağzına sıçmış pişman olcakda olmaya başlamş da diyrlar
Herkesağzına sıçmış pişman olcakda olmaya başlamş da diyrlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bundan sonra napmalıyım sizce Allah sabrı verecek inşallah ama içim taşıyor duramıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer