Ayrılmak istedi, seviyorum ama üzuyorum dedi tamam dedim. Twitter'da beğendiklerine bakıyorum acı çekiyor, sevilmedim tarzı şeyler begeniyor. Halbuki onları beğenmesi gereken benim
Numaramıda silmemis, neden yani?
Ayrılmak istedi, seviyorum ama üzuyorum dedi tamam dedim. Twitter'da beğendiklerine bakıyorum acı çekiyor, sevilmedim tarzı şeyler begeniyor. Halbuki onları beğenmesi gereken benim
Numaramıda silmemis, neden yani?
Dengesiz tavırlar gösteren insanlardan uzak durmanızı öneririm, daha ne istediğini bilmeyen bir kişi size sağlıklı bir ilişki sunabilir mi, kendinizi üzmeyin, gitmek isteyen o olmuş, o sebeple yapabileceğiniz en mantıklı şey, sosyal medyadan takip etmeyi bırakmak, kendi hayatınızla ve kişisel gelişiminizle ilgilenmek olacaktır, hem sizden ayrılıp hem de size göndermeli paylaşımlar yapması sizi cepte tutmaya çalışmaktır buna izin vermemenizi tavsiye ederim, onu kendi içsel çatışmaları ile başbaşa bırakın ki ruhsal açıdan size daha fazla zarar veremesin.
Numaramıda silmemis..
İlişkiye olan bağlılığı nedeniyle. Belki de sizi hala seviyor ve birlikte olmanızı istiyor. Ancak, ilişkinin devam etmesinin mümkün olmadığını düşünüyor. Bu, ilişkide bazı temel sorunlar veya uyumsuzluklardan kaynaklanıyor olabilir.
Pişmanlık duyduğu için. Belki de ayrılmaya karar verdiğinde aceleci davrandığını hissediyor. Şimdi, sizinle birlikte olmadığını düşünmeye başlıyor ve bu da onu üzüyor.
Hayatına devam etmekte zorlandığı için. Ayrılık, her iki taraf için de zor bir süreçtir. Partneriniz, hayatınızda bir boşluk olduğunu ve bu boşluğu doldurmakta zorlandığını hissediyor olabilir. Onun duygularını kabul edin. Onun üzgün veya pişman olduğunu anlayın.
Onu yargılamayın. Onun kararını sorgulamayın veya onu suçlamayın.
Ona destek olun. Ona ihtiyaç duyduğunda orada olduğunuzu gösterin.
Onun için bir arkadaş olun. Ayrılıktan sonra ona destek olun ve onu dinleyin.
Cevap
1Cevap
Xdvxff aynısı bende yaşadım ya bunlar mağdur rollünü oynamayı seviyorlar ondan
Numaramıda silmedi amaç ne ya
Kızlar hep daha iyisi umidiyle yaşarlar… onları anlamak mümkün değil bence herkes ederini bulur boşver…
Bence başka exi için beğeniyor ama yine de sen bilirsin
Sanırım malmış o kişi
Kafası karışmış gibi abla
Abla mi ahahha erkeğim ben
Kafası karışmış gibi abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?