Bunun duyguyu çok hissetirmekle alakası yok. Haddinden fazla değer verilen her şey uçar gider. Hatalı olan biziz çünkü haddiden fazla yüklenip onları havaya çıkarıyoruz.
Hayat bile emin olamayacağımız şekilde bize verilmiş. Biz neden karşımızdaki insanları her konuda emin kılma hatasını yapıyoruz? Hata bizde ve cezamızı kendimiz belirliyoruz.
Bak burada haklısın, kaybetme korkusunu hissetmeyen kisi kolay vazgeçen kısa oluyor. O cepte benim dedigi an önemi değeri kalmıyor. Hep bir kaybetme korkusu yaşamalı, Peki sevmek bu mu? Hani alabildiğine sevmek hissettirmek bunları saklamak mi gerek?
Bunlar aşk taktiği değil. Bunlar insanın kendine değer vermesinin ritülleri. Kolay insan olmamak. Değerinin bilinmediği yerde kalmamak. Çağrılmadığı yere gitmemek. Sorulmadan cevap vermemek. Başkalarının işine karışmamak. Kullanılan bir alet gibi elaltında durmamak. Değer verirken karşılığını almak veya değer vermeyi bırakmak. Değerini düşüren kişileri hayatından çıkarmak.
Aşk hayatın gerisindedir, hayat yoksa hiç bir şey yoktur Bu sebeple önce nasıl hayatta kalacağımızı bileceğizki aşk adıyla bile olsa tuzağa düşüp hayatımızı mahvetmeyelim.
Nedense günümüzde çoğu karakteri oturmamış kişi de sevgini erken belli ettiğin zaman karşı taraf elde görüp umursamaz, sallamaz moduna giriyor. Bu birazda zavallılık modudur. Bir iyi bir kötü davranan kişilerde eziklik psikolojisi olduğu için dengesizlik oluyor. Aslında kaybeden bazen giden taraf olur. Bir daha öyle sevileceğini hissedemez.
Duygularını en çok hissettiren demeyelim de, karşı tarafa ben sana mecburum, sensiz bir hiçim mesajını verenler kaybediyor 😊 O ayarı tutturmak lazım.. 🤗
Maalesef öyle aslında insanların neguzel bu kadın ya da erkek farketmez beni el üstünde tutuyor buzamanda böyle seven deger veren olmaz deyip iliskiyi daha cok sarması lazimken ters tepiyor. Oyuzden fazla değer başı yere eğer.
Evet buna katılıyorum. Kimin duygusu yoğunsa o kaybeden taraf oluyor. Ama şu var ki iki tarafta yoğun ise baya uzun süreli devam eden çok kişiler biliyorum.
İlişkiler dans gibidir... Çok fazla kovalar gibi görünürsen, partnerini geriye doğru itmis olursun. Duygu ifadesinde de abartılı olmadan uygun ton ve ayarı tutturmak lazım.
Açıkçası bu biraz karşı tarafa bakıyo eğer o da güzel seviyosa hiç bi problem olmaz ama o kişi kötü niyetliyse ve senin açık şekilde zaafın olduğunu görüyosa direkt oynamaya başlıyo