Nasıl oluyor bu kişiler yani hep ilişkileri yarım mıdır
Bağlanma korkusu olan birini tanıdınız mı hiç?

Baglanamayacakları birini özenle seçerler ona uymayan biri ona çekici gelir
Biri ona bağlanmasın diye karşı tarafı itecek ne varsa yaparlar çirkefe yatmak gibi
Bağlanma olduğu an kaçarlar genelde küçük bahanelerle
Aynen öyle. Bunun farkına varsa düzeltmeye çalışır mı sence
Siz daha önce böyle birini tanıdınız mı peki bilgilisiniz çünkü bu konuda
Özelden yazdım size
O insanlar 1 kere bağlanmanın bedelini ağır ödedikleri için bağlanmamaya özen gösterirler bağlanırlarsa sonu yine aynı biter diye korkarlar çünkü sevmeyede korkarlar hep içinde bir kuşku olur nerden biliyorsun diye sorma..
Öyle bir tecrübesi de olmamış ki o duyguyu bilmiyor belki de dediğin şeyden korkuyor
Cevap
7Cevap
bağlanma korkusu olan kişilerin ilişkisi bence hiç olmamıştır. Yarım yamalık bir kişiyle ilişki kuran kişilerin ayran gönüllü olduğunu var sayıyorum.
Ayran gönüllü mü bilmiyorum kendileri adım atmaz pek kızlar yaklaşır diye düşünüyorum
Baglanma korkusu olan insanlar aniden terk eder. Su an ikimizde ayni durumdayiz. Bakalim hangimiz terk edicez..
Of ya çok kötü bir durum. Belki de seviyor ama ayrılıyor işte uzaklaşıyor. Biraz yakınlaştığını hissetse soğuk davranıyor
Of gelde bana sor. Şu an cok ilgili iyi vakit geciriyoruz ama her saniye bununla yasamak okadar aci ki. Ozellikle daha once yasadiysan. Bu durumu hep yasicam biliyorum. Birakamiyorumda. Ben birakmazsam o birakcak. Valla napcam bilmiyorum sen soyle..
Genelde bağlandıkları zaman terk edilip yarı yolda bırakılan insanlardır o yüzden bir yanları hep buruk kalır nerden bildiğimi sorma
Bir yaşanmışlığı yoksa peki
Evet genelde bağlanıp ayrılmak istemeyen tanıdım
Neden bağlanmıyorlar
Kendileri de yarımdır, sadece ilişkileri değil.
Bi baglarsan hep senle olur ama
Değil mi bencede
Evet oyle her is sende ama bi kizda beni baglamak istese kopegi olurdu heralde beni seven yok 😏
Olurdum
Tanıdım.
Nasıl oluyorlar yani neden bu korku
tanıdım
Evet benim gibi
Neden
Bilmiyorum aslında uzun hikaye
Sen bir sey yaşamışsın o yüzden galiba
Yani evet
En İyi Cevap