Aynen benimde yok. Kimse o lafı haketmiyor bence. Gerçekten sevince ve değer verince insanlar çünkü birden bire değişiyor. O yüzden şans vermemek lazım.
Aynen benide aynı şekilde. Hep derim inşallah Allah onların yokluğunu göstermesin ben sanırım bu durumdan kahrolurum ya. Onlardan önce inşallah ben ölürüm.
Aynen benimde öyle. Sevdiğim insanların yokluğuna sanırım ben dayanamam ya çok acı bir durum bu. Onlarsız yaşayamam ben Allah kimseye göstermesin bu acıyı.
Ben yaşarım ya telefonum olmadan falan. Telefonsuz çok yaşadığım günler oldu hiçbir eksiklik olmuyor bence insanın hayatında falan ne bileyim aynı yine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Annem hariç yok. Onsuzlukta korkutmaz gerçi. Sadece huzur içinde olmasından yana korkum var.
Aynen ailenden başkası bence olmaz ya. Onlar olsun Allah onların yokluğunu kimseye göstermesin. Sevgili falan bence boş işler diye düşünüyorum.
Amiinnn aynı şekilde düşünüyorum. Ve herkes için kendi yuvalarını kurduklarında partnerlerininde o seviye bir yer kaplamasını diliyorum kalplerimizde.
Var elbette, korktuğum maalesef ki başıma da geldi
Hayır yok olmasa da olurdu
Aynen benimde yok. Kimse o lafı haketmiyor bence. Gerçekten sevince ve değer verince insanlar çünkü birden bire değişiyor. O yüzden şans vermemek lazım.
Ailemden birini kaybetmek beni korkutuyor
Aynen benide aynı şekilde. Hep derim inşallah Allah onların yokluğunu göstermesin ben sanırım bu durumdan kahrolurum ya. Onlardan önce inşallah ben ölürüm.
@Doludoludolu itiraf günü ilan ediyorum 😁😁😁
Kalmazsin merak etme 😂
Peki palet 😁
Biz daha önceden yokluk gördük..
Oldu ama kaldım da hatta daha iyi oldu
Korktuğum başıma gelir. Susayım ben Ayten
Kardeşim
Aynen benimde öyle. Sevdiğim insanların yokluğuna sanırım ben dayanamam ya çok acı bir durum bu. Onlarsız yaşayamam ben Allah kimseye göstermesin bu acıyı.
Telefonum 🥹
Ben yaşarım ya telefonum olmadan falan. Telefonsuz çok yaşadığım günler oldu hiçbir eksiklik olmuyor bence insanın hayatında falan ne bileyim aynı yine.
İnsan olarakta kimse hiç yok o yüzden telefonm demek istedim daha çok işime yarıyor
Hayır yok
Öyle biri yok
Kendim
Artik yok
Yokkkk
Yok.