spor salonu nü arayacaksın ve fiyat hakkında bilgi alacağım diyeceksin muhtemelen telefonda fiyat söylemiyoruz diyecekler sende ama ben geçen geldim oraya ve sorduğum da o çocuğu tarif edeceksin ve ismini unuttum diyeceksin onlarda sana ismini söyleyecekler
niye be belki oda sana karşı biseyler hissediyor ilgisi var sana karşı ama cesaret edemiyor isinden olur bir daha seni göremez diye neden kötüye yordun ki pozitif düşün iyilik olsun dimi
Burnu kaf dağında adamlardan bu. Elinin altında vardır Bi sürü kız. Ben onunla sadece konuşmak istiyorum. Kendime onun Bi halt olmadığını kanıtlamak için
Sevgi ağırlık kaldıran adamı izlerken olmaz ki. Çok çekici gözlerimi çekebildi ve buna sinir oluyorum. Dikkatimi dağıtıyor. Kafama takılıyor. Bende en iyisi onu bulup mesaj atayım dedim ama ilgimi belli etmeden nasıl öğreneceğimi bilmiyorum
himm anladım o zaman benin il söylediğim yolu denemelisin çünkü hedefe ulaşmanın en sağlam yolu ama bak unutma için nasıl edecekse o şekilde yazmak yerine kendi belli etmeden yaz ki salonda seni sürekli izlemesin ya da anlqmasib kafasında soru işareti kalsın tamam mı
o zaman kesin ilgini çekmek istemiştir ve başarmışta ilgini cekmeyi.. hatta ben sana şunu da söylemek istiyorum bu kisi senin hakkında bu benden hoşlanıyor diye düşünüyor
sana bakarak inlemesi bana çok komik geldi inlemek nedir ya 😇😇😇 seni görünce gülse şarkı söylese ya da kas gösterisi yapsa vallaha anlarım ama inlemesine anlam veremedim vallaha
öncelikle günaydın akşam birden yoğunluk oluştu yazamadım kusura bakma lütfen.. arkadaş ortamında sevilen birisisin bu bariz belli ama tanımadığın birisi ile konuşmak sohbet etmek sana iyi geldi mi diye soracaktım çünkü ben seninle saatlerce günlerce değil. bir ömür konuşabilirim fena güldüm çünkü 😇😇😇🍀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ismini ogrenmek için aslında küçük bi oyun yapabilirsin
Ne gibi meselaaa
spor salonu nü arayacaksın ve fiyat hakkında bilgi alacağım diyeceksin muhtemelen telefonda fiyat söylemiyoruz diyecekler sende ama ben geçen geldim oraya ve sorduğum da o çocuğu tarif edeceksin ve ismini unuttum diyeceksin onlarda sana ismini söyleyecekler
Güzel fikir teşekkür ederim ama yemezler. Adam çok yakışıklı anlarlar ayrıca sesimden tanırlar hep arıyorum salonu
başkasına arat ya da risk al kendin ara ama bu sefer bunları söyleme telefonda herseyi sor nede olsa kimse bilemez senin olduğunu ses benzerliği var
Teşekkür ederim fikir için deneyeceğim
umarım öğrenirsin ve gerçeklerle yuzlesirsin 😇😇
Gerçekler acıdır yaw öyle demeyeydin iyiydi
niye be belki oda sana karşı biseyler hissediyor ilgisi var sana karşı ama cesaret edemiyor isinden olur bir daha seni göremez diye neden kötüye yordun ki pozitif düşün iyilik olsun dimi
Burnu kaf dağında adamlardan bu. Elinin altında vardır Bi sürü kız. Ben onunla sadece konuşmak istiyorum. Kendime onun Bi halt olmadığını kanıtlamak için
nasıl yani sen şimdi bu kişiden hoşlanmıyor musun ya da sevgin duygun yok mu
Sevgi ağırlık kaldıran adamı izlerken olmaz ki. Çok çekici gözlerimi çekebildi ve buna sinir oluyorum. Dikkatimi dağıtıyor. Kafama takılıyor. Bende en iyisi onu bulup mesaj atayım dedim ama ilgimi belli etmeden nasıl öğreneceğimi bilmiyorum
himm anladım o zaman benin il söylediğim yolu denemelisin çünkü hedefe ulaşmanın en sağlam yolu ama bak unutma için nasıl edecekse o şekilde yazmak yerine kendi belli etmeden yaz ki salonda seni sürekli izlemesin ya da anlqmasib kafasında soru işareti kalsın tamam mı
Fake den yazacağım bulsam zaten
salonda çok bakarsan ya da bakarken yakalanirsan anlar senin olduğunu
Yapmıyorum öyle. Bir kere yaptım aşırı bakma işini çünkü ben bakıyorum diye inlemeye başladı. Öyle yapınca bende gözümü kaçımaramadım insanız yaw
öyle yiyecekmis gibi bakarsan tabiki de anlar ve yazan kişinin sen olduğunu anlar bence biraz uzaklaşmak bakışmalar durulsun sonra yaparsın
Anlamaz cidden anlamaz tek bakan ben değilim🤣🤣
neymiş bu adam böyle ya gelen giden bakıyor merak ettim vallaha 😇😇
Ya üstünü şişirmiş işte parçalamış. Eli yüzüde düzgün. Sporunu yapan biri gibi görünüyor dışarıdan. Ama inlemeseydi işte
sanki bana göre inledigi için senin dikkatini çekmiş gibime geldi
İnlemeseydi bakıp geçerdim evet ama benim için inledi. Olmadı bu
tesadüfen denk gelmiş olamaz mı peki
Yok tam karşımdaydı ve ben bacak çalışırken o da kol çalışıyordu ve sessiz çalışır normalde inlemeye başladı ben izliyorum diye
o zaman kesin ilgini çekmek istemiştir ve başarmışta ilgini cekmeyi..
hatta ben sana şunu da söylemek istiyorum bu kisi senin hakkında bu benden hoşlanıyor diye düşünüyor
Öyle inlerse bakarım tabi
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 akşam akşam sayende çok güldüm vallaha inşallah hersey gönlünce olur sende gülersin 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Hahaha he yaw komik ama cidden
sana bakarak inlemesi bana çok komik geldi inlemek nedir ya 😇😇😇 seni görünce gülse şarkı söylese ya da kas gösterisi yapsa vallaha anlarım ama inlemesine anlam veremedim vallaha
Hayır anlamadın sen aleti çekerken o ağırlığı kaldırırken inliyor. Kasları acıyor ya. p*rno izlesem öyle tahrik olmazdım p. Ç yaa naptı bana
ahahahah 😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂 akşam akşam dur allasen güldürme vallaha bak altıma işerim karnım ağrıdı resmen
senle arkadaş olanların hepsi çok şanslı vallaha kimse üzülmez herkes güler 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
spor yapmadığım için pek bilgim yok kusura bakma ama senin yorumuna sesli güldüm istemsizce 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Hahahaha 🤣🤣🤣 öyle komiğim ben biraz
senin gittiğin salon da herkes karışık dimi bay bayan ayrı değil dimi 😂🤣
sana bi soru sorabilir miyim peki 🤣
Karışık aynen. Sor bakalım
öncelikle günaydın akşam birden yoğunluk oluştu yazamadım kusura bakma lütfen..
arkadaş ortamında sevilen birisisin bu bariz belli ama tanımadığın birisi ile konuşmak sohbet etmek sana iyi geldi mi diye soracaktım çünkü ben seninle saatlerce günlerce değil. bir ömür konuşabilirim fena güldüm çünkü 😇😇😇🍀
Evet olur hshshs baygınlık yaşıyorum aşırı testesterondan
Kadınlara özel yere gidiyorum karışık yerde rahat edemem
Ben de 👍
Zaten asıl amaç spor değil koca aramak 😂😂😂😂
Bakmam normalde işimi yapıp giderim. Ama bu adam dikkatimi çekmeyi başardı. Koca aradığım yok.
He he
Bak gelirim oraya bozarım façanı ha! Gizliyim zaten neden yalan söyleyim sana şimdi
😂😂😂
Gülüyor Bi de şuna bak yaa
Atom bombası oşds gel 😂😂😂
Olds
Olda
Patlatacam bak şimdi sana göreceksin! İnsan gibi cevap veren yok şu soruya! Bu yuzden soru sormayı sevmiyorum işte. Normali bana denk gelmez!
İnsan gibi cevap veriyorum daha napayım koca aramaya gidiyorsun aksine inanmıyorum.
Aramıyorum ditorum
Ne laftan anlamaz adamsın. Duvar gibi yaw inada bak. Neye inanıyorsan inan ala ala
Tamam inanmadım.
Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim
Bu özgüvensizlikle sorma zaten.
Niye sen çok özgüvenlisin ve gidip dan diye sorar mısın
Ben sorarım yani utanma falan yok.
Ya git Allah aşkına adam orada banch press basıyor ne dicem Şşş bana ınstanı versene mi
" Merhaba, kolay gelsin. Uzun zamandır seni görüyorum, bugün beraber çalışalım mı ? " dersin.
Ben pembeyim farkettim mi? Adamla mı basacam banch pressi olmuyorsun. Verdiğin akıl aşırı girişken ve net. Benim gizliden bulmam lazım ınstasını.
Bulursun bulursun. 😉
Bulmak yerine nane ve cacık olacam gibime geldi yorumundan sonra
Bence de olsun.
Evet olmuştu.
Sporu yapar çıkarım
Yo olmuyor