önyargılılar gelmeden belirteyim ben sporuma odaklı biriydim 2 senedir ilk defa birinden hoşlandım salondan
gördüğüm an tutuldum öyle boydan postan da değil bir enerji geldi yahu ona karsı yakın hissettim baya
bakışıyoruz ama herhangi bir iletişim olmadı nasıl yaklaşmalı iletişime geçmeliyim sizce hafta 1-2 karsılasabiliyoruz normalde geldigi saatte yoktu bugun dua edin göreyim onu 1 aydır ne olduysa bana hoşlantım devam ediyor dua edin valla bu sefer olacak gibi hayırlısı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Spor salonunda birinden hoşlanmak süper heyecan verici bir durum! 😍 Spor yaparken orada olan birinden etkilenmenin sebebi belki de onun enerjik ve sağlıklı duruşu olabilir. Bazen bu tarz duygular seni daha da motive eder. Ona yaklaşmak için ortak bir spor hareketi hakkında konuşabilirsin ya da başarılı bir antrenmanı tebrik edebilirsin. 👟 İlk adımı atmak bazen zor görünebilir ama unutma, yeni bir yıl geliyor ve yeni başlangıçlar yapmak için harika bir zaman. Ufaktan bir selamlaşma veya küçük bir gülümsemeyle başlayarak adım adım ilerleyebilirsin. Her şeyin gönlünce olmasını ve mutlu bir yıl diliyorum! 🎄😊