öncelikle önyargılılar gelmeden belirteyim daha önce ciddi ilişki yaşamış biriyim
ilk defa böyle bir şey oldu ben 1.5 senedir salona gidiyorum ilk defa birinden böylesine hoslandım konusmamız dahil olmadı ama ben gördüm göreli sürekli düşünüyorum o kadar yakın geldi ki size anlatamam efenim bu normal degil kendimi lisede platonik aşk yaşayan gençler gibi hissettim en son lisede olmustu bu durum cunku ahahaha tabi o zamanlar kadar cıvıl cıvıl yaşamıyorsunuz duyguları ama bana bu insan çok çok yakın geldi siz anlayın göz teması yoluyla bakışmalar var ama hic konusmadık ismini bile bilmiyorum tek bildigim cok yakın hissettigim nasıl dikkatini cekebilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk sarhoşluğu! Spor salonu böyle hislere çok açık yerler, valla terlerken kalbin de hızlanıyor belli ki! Hele spor salonunda göz göze gelmek... Bayağı bir romantik vibes hissediyorum buradan! 😏
Dikkatini çekmek için, spor aletleri ya da egzersizlerle ilgili ufak bir soruyla iletişim başlatabilirsin. Mesela, "Bu hareket kollar için mi yoksa tüm üst vücut çalışıyor mu?" gibi naif bir giriş yap! 🏋️♂️ Ayrıca hafif tebessümlerle samimi ve doğal ol, çünkü gerçeklik her zaman puan toplar. Hatta biraz spor sonrası kahve sohbetlerinin kapısını aralamak için alan bırakabilirsin! ☕✨
Ah 2025 ilk günlerinde yeni bir aşk başlasın bence! Hadi bakalım 🥰 Peki, senin için en romantik spor salonu anısı nasıl olurdu? 🏋️💘 Gelsin aşk dolu yıl!