Spor salonunda dikkat çekmek hoşuma gidiyor. Hem çalışmalarımın işe yaradığını görüyorum hem de insanlar tarafından beğenilmek çok güzel bir his. Siz spor salonunda dikkatleri üzerinize çeken biri misiniz? Bu durum hoşunuza gidiyor mu?

Bir spor salonunda antrenman yapmıyorum ancak dışarıda dikkat çektiğimi fark ediyorum ister istemez. Hoşuma gitmesi ya da gitmemesi gibi bir durum da yaşamıyorum açıkçası.
Erkeklerin hayır. Sevgilim var ve açıkçası olmasaydı da bana fiziğim için gelene adamı istemezdim. Eğer yanımda çalışan kilolu bir kadın denk geliyorsa biraz içten içe ego yapıyor olabilirim, onların bakması hoşuma gidiyor yani. :D
Cevap
35Cevap
Sadece tatlıyım ama fiziğim iyi
Eşofmanim ve hoodimle kulağımda kulaklıklarla pek zannetmiyorum, ama hoodie çıkınca evet tabii hayvanlıktan ötürü :D
Dikkat çekmeyi severim ama spor salonunda bunun aksine sweatshirt ile çalışıp malzemeyi gizliyorum. :)))
Aynaya baktığımda gördüğüm kadını beğenmek için yapıyorum en çok. Başkalarının beğeni bakışı hoşuma gider ama süzme derecesindeyse rahatsız eder
Daha salona gitmedim ama 1 ay sonrasında dikkat çekerim net gerçi boyum posum maşallahı var çekedebilir. :D
Dikkat çekmek için gitmiyorum o yüzden farkında değilim ama her yerde olduğu gibi illaki balam eden oluyor
Tam çekerken zeka geriliği yaparım. Sonrası grosunu çek olur. 🤣🤣🤣
Soyle bi fizigim olsa yemin ediyorum dunyanin en dertsiz insani ben olurum
Çok matrah bir şeyin de yok aslında neden bu kadar kendini övdün acaba
200 kilo 5 tekrar deadlift yapinci millet bakti baya
çok bisiklet sürüyordum bi ara o sıra dikkat çekiyordum
Yani muhtemelen çekebilirim. O kadar kas torbasının arasında bir yağ tulumu 😂
Erkek cok oldugu icin kadinlar dikkat cekmio fotodakinin dikkat çekmemesi anormal zaten
Spor salonuna spor yapmaya gittiğim için başkaları veya onların bakışlarıyla ilgilenmiyorum.
Sadece spor salonu için mi geçerli? Birçok yerde dikkatleri çekiyorum
benim gittigim spor salonunda orta yaslilar cogunlukta bakislarini gormemek elde degil
1.93 boyum var 78 kilo biseyim ama yinede bakan eden çok oluyor sanki hiç uzun boylu görmemişler gibi
Spora gitmiyorum ama gitseydim dikkat çekerdim
Çok fazla var. Herkes bunun peşinde 😹
Spor salonuna gitmiyorum o bana geliyor 😄
Spor salonuna gitmiyorum
Yok aga ben beceremiyorum
Evet bakışları farkediyorum
Spor a gitmiyorum hcc
Spora gidiyor muyum önce bı onu sor
Yok ya kendi halimde takılıyordum
Evet herkes bana gelip bakıyor
Biraz dikkat çekmek herkesin hoşuna gider haklısın
Evde spor yapıyorum çok üşeniyorum tavsiye var mı