Eski sevgilisi, üzüp, terk edip, yaşattığını yaşayıp dönmek isteyen var mı? HERKES YAŞATTIĞINI YAŞAR MI?
ESKİ SEVGİLİSİ, ÜZÜP, TERK EDİP, YILLAR YA DA AYLAR SONRA DÖNEN VAR MI?

Çocum, keşke eski sevgilin olsaydı da dönmeye çalışsaydı. Bu dönmeye çalışan aşifte hiçbir şeyim değil. Üstelik bana neler neler yaptı, büyücü süprüntü
Ne anlamadım?
Evladım, romatizma ilacımı içmek için uyandım, ne dedin anlamadım çocum?
Herkes yaşattığını misliyle yaşar ve bazıları bunun farkına varır bazıları ise varamaz. Farkına varıp görenler belki de çok farklı bir insan olarak hayatlarına devam ederler. Farkına varamayanlar için ne acı…
Umarım farkına varır ve çok pişman olur. Peki geri döner mi bir gün? Beni çok aşağıladı giderken
Dönmesini beklemen büyük hata olur. İnsan böyle birini bırakmayı bilmeli. Bu senin güçlü bir duruşun olduğunun en büyük göstergesidir. Bir de seni aşağılasa ne aşağılamasa ne? İnsan kendini bilmeli, kendi özelliklerinin, gücünün ve farklı olan her özelliğinin bilincinde olmalı. Yani bir insanın seni aşağılaması, onun aşağılık biri olduğunun göstergesidir. Kompleksli ve düşük karakterli biri bunu yapar. Kendini tanıyosan başkalarının ne söylediğini umursamamalısın.
Şunu asla unutma, böyle aşağılık insanlar toplumda fazlasıyla mevcut. Bu karakterler çok çabuk unutulur ama iyi ve değerli biri olsaydı onu unutabilir miydin? Bence yoluna bakmalısın
Doğru çok haklısın öyle yapıcam hayatıma bakıcam yeterince acı çektim ve ahımı çok aldı ama o hiçbir şeye değmez
Gururum çok incindi sadece çok çabalamıştım
Sertaç, neden karınla ilgilenmiyosun? Birkaç erkekle takılması seni üzmüyor mu çocum? Kariyer baya geniş sizin. Lütfen kendine doğru düzgün bir hayat kur. Sana hiç yakışmıyor evladım. Madem böyle bir hayatınız var neden ayrılmıyorsunuz? Para için değer mi bu rezalete?
Bir de senin hatun çirkin yahu? Burada takılan bir kıza çirkin diyordun sen? O kız senin karına 10 basar. Bu da sana dip not!
Artık büyücülere para harcamaktan vazgeç. Yakında sıfırı tüketiceksin ve karının eline kalıcaksın. Ona üzülüyorum ben
Ne diyorsun ya sen
Anlamıyorum
Anlamazsın tabi tahta kafasın çünkü
SAYGINI BOZUP HADDİNİ AŞMA!
Adam akıllı açıkla ya da sus
Gayet adam akıllı bir açıklama çocum! Neden ağrına gidiyor? Üzerine alınmamalıısın
Ya açıklar mısın şunu adam gibi
Cevap
1Cevap
Saygı kazanılan birşeydir arkadaşlar. Her insana saygı duyulmaz, saygıyı sen kazanırsın. Aynı şekilde birinin sevgisini kazanamadıysan hiç uğraşmadan yoluna bakmalısın. Sen saygıdeğer biriysen zaten sonradan köpek gibi pişman oluyolar. Önce kendinizi kazanın✍
Saygıdeğer biriyim ben çok şükür ki bir yanlışım olmadı bir gün dönmese de önemli değil
Allah’a havale ettim
Yaşarız elbet ama farkına varmayiz unuturuz.
Yaşattı bana
Kin değil ama çok ahımı aldı
Var evet. Yaşar bence
Umarım 🙏🏻 Allah’a havale ettim zaten
Bu sadece kendini tatmin etme öyle bişey yoktur
Allah’ın adaletine, kendini tatmin etme deme bence çünkü ben, Allah’ın adaletine bıraktım
he niye
Bazı şeyler yaşadım ondan
En İyi Cevap