Sahi siz kendinizi neden odun olarak görüyorsunuz? Erkeklere özgü bir şey değil mi bu odunluk. 🙄

Evet bazen HEMCİNSLERİMİ görüyorum yazık yani diyorum bunlar nasıl kadın ya aynı böyle değişik hal odunluk değilde insanlıktan nasibini almamış gibi işte ben şöyle yaparım ben şöyle bir kadınım ben bitmişim öyle saçma sapan şeyler okuyorum ki bazen ama benim aklıma gelen tek şey şu umarım yani gerçekten kadın gibi bir kadına denk gelir böyle gidipte odunlarla bir şeyler yaşamaz yazık
Kalbi kırılan kadınlar yapıyor çünkü...
Kendimizi korumak adına duygularımızı bastırıyoruz... Güçlü görünmeyi tercih ediyoruz.
Sevmeyi, isteklerimizi, duymak istediklerimizi söylemeyi zayıflık olarak görüyoruz..
Zamanla kadınsı duygularımız yok oluyor..
Odun oluyoruz sonra..
Güçlü oluyoruz..
Ama hep mutsuz oluyor bi yanımız..
daha iyi özetlenemezdi
🥰🥰
Evet haklısın insan kırılınca hoş olmuyor. Peki neden sizi kıranın üzerine sünger çekip sizi mutlu edeni sizde mutlu etmiyorsunuz. Sizin için çabalayan erkekten saklayıp kendinizide erkeğide üzüyorsunuz. Oysa sizde aynı şekilde yaklaşsanız daha iyi olmazmı. Onun cezasını biz neden beraber çekiyoruz.
"Odunluk" diye bahsettiğimiz şeyin bir cinsiyeti yok bence ki kimse bu durumla övünmemeli, hoş bir şey olarak algılanması saçmalık. Olduğumuz gibi kasmadan davranalım yeter.
Yetiştiği ortamda babadan erkek figürünü hödük, serseri ve bakımsız görünce bir erkeğin bu özelliklere sahip olduğunu sanıyor Türk kızının çoğu. Sonra bu özellikleri olmayan erkekleri erkek gibi görmeyip normal olduklarını sanıyorlar. Genelde bu tür erkekleri beğenen kızlar kültürsüz ve sosyo-kültürel seviyesi düşük kızlardır, böyle şeylerden hoşlanan kızlardan uzak dur.
Cevap
4Cevap
Asla kendim ve hemcinslerim için kullanmadım kullanmamda. Bu vasıf en çok karşı cinse yakışıyor malum😂
Fazla Naz aşık usandırıyor çünkü erkekler iyi gösteren kadından kaçıyorlar
Kadından odun olmaz odun taklidi yapan kadın olur buda onun zekasını gösterir
Ulan bu sayı 10 / 3 se bana neden 10 / 12 si denk geliyor? Hepsi mi bana denk geldi deliricem 🤦♂️
belkide o tarz kadinlar yosundurlar.. odunun kuzey yonunde yeserebiliyorlar sadece.
Valla ben değildim aslinda ama şartlar diyelim
Odunluktan kastın nediir duygusuzuluk mu?
Demek ki içlerinde gerçekten var
görmüyoruz başka soru
erkekler kendini neden layik goruyorsa o yuzden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?