Hiç birine para yedirmeyin yani mekana gidin eğlenin yemek yiyin hesap ödeyin ama hep siz ödemeyin yani 10 defa buluştuysanız 6-7 defa siz ödeyin 3-4 defa kadın ödesin bırakın bu centilmenlik ayarlarını yok kadın hesap mı öder şu bu ayaklarını kadınların tek amacı para erkekleri kullanmak sizde 10/10 adam olup sonra senin için her şeyi yaptım diye ağlayıp zırlamayın her zaman yapmayan kazanır kadın sizden para istiyorsa yok param yok şunu alcam bunu alcam diye sakın ama sakın vermeyin asla size cimri dersede yolu verin ne hali varsa görsün 1 defa isteyen 2. defada ister 3-4-5 ardı arkası gelmez ve en son sizi kullanmaya çalışır işi bitincede verir yolu böyle kızlara prim vermeyin ne hali varsa görsün erkek olmak demek keriz olmak demek değil erkekler aklını başına alsın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru kız erkeğe ödetmez ama doğru erkek öder her zaman. Siz kullanılmış olabilirsiniz ama herşeye değer kadınlarda var. Genelleme yapmayın pls
İyi sana iyi yolunmalsr enayi kardeşim
Baya dolmuşsun kalp kırmaya gerek yok Allah yardımcın olsun iyi geceler kardeşim
Bu çağda enayilik karıya kıza para yedirmek
Kullanılmışsın çok dolusun bence çık dışarı biraz yürüyüş yap çok kabasınız şu an
Herkes kendi hesabını kendi ödesin. Avrupalılar ve Amerikalılar gibi.
Merakımdan soruyorum kaç sevgilin oldu daha önce?
Ve maaşın ne kadar
Onu mu sayayım maaşım çok değil ama kadınlar menfaatci hep
Olmayan paranın nesine menfaatleri var peki
Yani azda değil 65k falan
Hepsi de dedi ki bu 65 bin alıyor milyarder onun parasını yiyeyim dediler
Senin babandan’da sana 3 ev kalsa şu an oturduğun 1 evin olsa altında araban olsa öyle derlerdi rahat ol
Aynen öyledir. Hayal dünyasında yaşamayın. Kadınlar yaşları 30 civarı değilse tipe bakar paradan çok ki zaten ona para harcaman gerekiyor sevgili olmak için
Ne hayal dünyası mı 😂😂
Tip konusuna gelince fazlasıyla iyiyim
Kadınların hepsi paraya bakar Türk kadınlaeı baş sırada
O zaman problem yok senin açından madem paran var harca o zaman
Niye hep biz harcıyoruz birazda siz harcayın biz banka değiliz farkındasınız demi her şeyi erkelerden beklemeyin
Rus kadınları daha çok bakar ki Türk kadınları daha az istiyor 2 bin dolar yeter onlar için Avrupalılarin standartları daha fazla
Tamam bu kafayla kadınlar sana bakmaz zaten istediğini düşün ama gerçekler acıtır. Kadınlar için para harcamak önemli
Ben sırf param için yanımda duran bir kadın istemiyorum umarım yazdığımı anlamışsındır
Tip olarak yakışıklıyım kızlar bile diyor ama hepsinin ilk önceliği erkeği sömürmek bende buna karşıyım
Tamam o zaman yanlız kalırsın yani 2 seçenek var yapacak bir şey yok
Size acımasız olmak lazım bak mesela bir abim var biraz keko tip olarak iyi ama ben ondan iyiyim ama adam benim hayatım kadar kızı elinden geçirmiş gözü Kara en kralına kafa tutuyor kaç kızı elinden geçirmiş kaç kızın parasını yedi işte Türkiye’de böyle adamlar rağbet görüyor dostum olsa bile gerçek bu
Sosyal bir insansa evet olabilir kadınlar sosyal insanları da seviyorlar
Sosyal insan değil adam mağara adamı ama önüne geleni dövdüğü için kadınlar onun bu korumacı maço tavrını seviyor bir kızın 15.000 lirasını yedi onlada kaç defa işini gördü ve kızın etrafına bir erkek bile yaklaştırmadı kızında hoşuna gidiyordu bu tavırlar
Sence kadınlar bana bakarmi tipim nasıl
Bana bu tiple zar zor bakıyorlar senden iyi olmama rağmen ama sanada bakarlar iyi tipin
Kendi içinde celismisin
AA ne munesbtrttrt
Geldi bi karı daha
Hatun diyecen
Sana. e karı istediğimi derim
Yanlış batılılaşma