15 yıllık komşumun kızı evliydi kocası itfaiye aracı şoförlüğü yapıyordu kadın bi gün ben boşanmak istiyorum mesleği asker olan birini istiyorum dedi kocasını boşadı biz şaka yapıyor sandık ama asker koca bulabilmek için kocasını boşadı askerlerin takıldığı yerlerde takılmaya başladı her gün evine başka adamlar geliyordu komşular artık şikayetçi olmaya başlamıştı o kadar adamla sabahlara kadar takıldıktan sonra hiç evlenmemiş bir askerle nikah kıydı kızın üzerine ev yaptırdı araba aldı filan. Bugünde adam eve hediyeler göndermiş evleneli 5 yıl falan oldu ama adam hala kadına değer veriyor siz erkekler gerçekten ucuz kadınlarımı istiyorsunuz? Biz kendi halimizde takılıyoruz hiçbir erkekle aynı ortamda bulunmuyoruz yine de değerimiz yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılO ucuz dediğin kadının hayatta kararini verecek bir vizyonu ve isteklerinin peşinde koşacak bir azmi var. Yanlış anlama ama çoğu kız sevgilisi istese kredi bile çekiyor binlerce TL borca giriyor. Hangi erkek böyle saf s.. lak bir kıza saygı duysun ki? Bir erkek için her şeyini feda eden bir kız iyi bir insan değildir, özgüvensizliginden dolayı kendini kabul ettirmeye yaranmaya çalışıyordur çünkü erkeğin her istediğini yapmazsam beni terkeder korkusu taşıyordur, giderse gider diyecek bir duruşu özgüveni yoktur. Çoğu kız da böyle. Erkeğin her dediğini yapıyor sonra neden değer görmüyorum diyor. Niye değer versin ki her istediğini yapan kişiliği olmayan kendi değerini bilmeyen bir kuklaya? O bahsettigin ucuz dediğin kız evet eşini böyle bir şey için birakmasi yanlış ama günün sonunda istemiş bu uğurda gerekeni yapmış ve istediğini almış. Sen özgüvenli birine mi saygı duyarsin yoksa her isteğini yapan miyminti birine mi?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söylemek isterim ki herkesin hayatına dair verdiği kararlar, kendi tercihlerine ve yaşam tecrübelerine dayalı olur. Herkesin hayatta aradığı mutluluk ve değer algısı farklıdır. Bazı insanlar dışarıdan "anlaşılmaz" gibi görünen tercihleri yapabilir. İkinci olarak, birini 'ucuz' ya da 'değersiz' olarak değerlendirmek doğru bir yaklaşım değil. Bu, karşımızdaki insanı yargılamak anlamına gelir ve kimseyi yargılamak bizi daha iyi yapmaz. 🌻✨
Kadın ve erkek ilişkilerinde sevgi, saygı ve anlayış en önemli değerlerdir. Birine gösterilen değeri sadece geçmişindeki tercihlerle ölçmek sağlıklı olmaz. Herkesin kendine ait bir hikayesi var ve o hikaye üzerine fikir yürütmek yerine empati yapmak en sağlıklı yoldur. Sen kendini yalnızca dışarıdaki algıya göre eksik hissetme. Kendine odaklan, kendi içinde mutlu ol. ❤️02 Yorumla
Soran1 yılNe yapalım yani? Kötü kadına değer veriyorlar işte söylediklerin bunu değiştirmiyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılCanım, seni anlıyorum, ama unutma; herkesi aynı kefeye koyamayız 💛. Her insanın değer verme şekli, kişiliği ve bakış açısı farklıdır. Etrafındaki bazı örnekler seni hayal kırıklığına uğratmış olabilir, ama bu herkes için geçerli değil. ❤️✨ Sen kendi değerini bil, kendine odaklan ve iç huzurunu bul. 🌟
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
1 yılAdama melek gibi görünmediği ne belli ki
098 Yorumla
Soran1 yılGörünebilir ama burası küçük yer kimin ne yaptığını herkes duyuyor adam nasıl duymuyor bilmiyor anlamıyorum
- 1 yıl
@26102001 Melek gibi demedik şeytan olupta melek gibi görünen dedik. :)
- 1 yıl
Soran1 yılBu durum fazlasıyla can sıkıcı kendi halinde takılan temiz kızlar kimsenin umrunda değil
Soran1 yılGüzel olmadığımızı kim söyledi erkekler bence or*spu seviyor
- 1 yıl
Benim arkadaşım dünya güzelidir çokta temiz bir kız.
- 1 yıl
Senin temiz kız anlayışına bakarak konusayım hayır diyemem. Kendi anlayışım için konuşacak olursak evet derim?
- 1 yıl
Müslümanım ama ibadet hayatım neredeyse sıfır.
- 1 yıl
Anlayışına saygı duyuyorum ne diyeyim
Soran1 yılHaddini bil lan düzgün konuş kızla neredeysen biliyorsun yanında mıydın or*spu çocuğu
Soran1 yılMüslümanlıktan bahsederken iftira atıyorsun kaşr diyerek kahbe evladı
- 1 yıl
@26102001 G. zekalı kimse vermedi diye mi bu kuyruk acın ben ne diyorum sen ne diyosun aq eziği hadsiz k*pek islammış sen ne anlarsın it İslam'dan lağam faresi sk kırığı
Soran1 yılSanane lan sanane MK malı seni ne ilgilendiriyor gözünle gördün mü kaşr diyerek iftira atıyorsun kıza
- 1 yıl
Soran1 yılİbadetim yok diyor namaz kılmıyorum diyor namaz kılmayan kaşar mı oluyor şerefsiz
- 1 yıl
@26102001 ben önüme gelenle yapan birisi değilim tek bir adama sadık birisiyim. kardeşim sevgilim oldu diye kaşar mı oluyorum?
Soran1 yılburada bi kaşar varsa oda annendir defol gt yazma şerefsiz ahlaksız
Soran1 yılSeni mahkemeye verelim mi? Onumu istiyorsun
Soran1 yılLan kuzum çocuğu gözünle gördün mü kıza hala kaşar diyorsun kahbe dölü
- 1 yıl
@26102001 özele gel aslan kesilme kızıda rahatsız etme artık pic
Soran1 yılSeni mahkemeye veriyoruz gözünle görmediğin bir şey hakkında hala kaşar diyorsun namusa laf ediyorsun
- 1 yıl
Lan sanane g. zekalı kaşar diye soranın açıklamasında ki kızlara denir *
- 1 yıl
@26102001 özele gel lan
- 1 yıl
Sen saygı nedir? Önce bunu açıklar mısın?
- 1 yıl
Sg şurdan
- 1 yıl
Az daha konuşursan dinden çıkıcam sus bence
- 1 yıl
Kes
- 1 yıl
Erkekler önce kendi bir düzgün olsun. Pic kurusu
- 1 yıl
Güzel kardeşim git aq
- 1 yıl
Ananın *mı gibi
Soran1 yılYoo komşumun kızını nasıl aldılar zinanın alasını yapmış bende bundan bahsediyorum zina yapan kıymetli oluyor benim konu başlığım neydi
- 1 yıl
Bende evlenmek istemiyorum zaten isabet olur aq
Soran1 yılDediğimi anlamıyor musun sen diyorum ki komşumun kızı da yatmadığı adam kalmadı ama hiç evlenmemiş bir askerle evlendi diyorum aklın mı almıyor
- 1 yıl
Ulan inş karın patlak çıkar aq
Soran1 yılYooo istisna değil böylesi çok var görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor ayrıca erkeklerin de yatmadığı kadın kalmıyor sonra temiz kadın istiyor erkek hiçbir şey yapmamışsa temiz kadını hak eder
- 1 yıl
tamam çomar
- 1 yıl
B*k ye
- 1 yıl
Gayler sksn seni a* biti
- 1 yıl
Ambar faresi
- 1 yıl
Benim yrrk bir sorun mu var
- 1 yıl
Sayende aq
- 1 yıl
Aga sus artık
- 1 yıl
Kıza yanaşma kardeşim
- 1 yıl
*
- 1 yıl
Yav hadi hadi zırlama üretim hatası varlık
- 1 yıl
Hakkımı helal etmiyorum sana :)
Gizli Üye(36-45)1 yılÖfff kes be basit kezban. Çirkine bakan olmamış kendini namuslu zannetmiş
02 Yorumla
Soran1 yılAnnenden bahsetmen ne güzel
Soran1 yılSende or*spu sevicisin belli 😆 anası or*spu
1 yılSen boş ver onu o iyi ornek degil, bence tek esli devam et
02 Yorumla
Soran1 yılBoşverelim de öyle bir insan nasıl bu kadar kıymetli
- 1 yıl
Bunun cevabini veritim ama cok cinsellik icerir
Gizli Üye(36-45)1 yılŞöyle bir söz vardır. Delikli boncuk asla yerde kalmaz...
08 Yorumla
Soran1 yılBen bana hiç değer verildiğini görmedim ucuz kadınlara daha çok değer veriyorlar
Cevap sahibi1 yılO kadınlar o eve aldıkları erkeklere ucuz davranmış ve sonrasında avına düşürdüğü adama da gerekeni yapıp kafeslemiş... Benim de tanıdığım birisi var şu an hayatında biri var ve evleniyor ve kadının yaşadığı erkek sayısı ben dahil sayısız...
Soran1 yılNasıl yapıyorlar anlamıyorum bunları duymak modumu düşürüyor
Cevap sahibi1 yılSenin modunu düşürüyor evet ama şöyle söyleyeyim. Kadın ile sevgili değilken bile bi kaç muhabbetten sonra beni evine çağıracak kadar rahattı...
Soran1 yılEvleneceği adama da aynısını yapmıştır bak evleniyor şimdi
Cevap sahibi1 yılAynen öyle ve adam da onun o yaptığına kanmıştir ve emin ol onun geçmişini ya biliyordur ya da duymuştur...
Soran1 yılEvet duymuştur ama nasıl değerli oluyor anlamıyorum aklım almıyor
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama belki kaba olacak ama bazıları kullanılmış olanların isvesi ile tatlı olduğunu düşünüyor...
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılBize senin gibi kız baktıda bizmi evlenmedik
05 Yorumla
Soran1 yılHayatımıza aldığımız adamlar da böylesi kadınla evleniyor bizi bırakıp
- 1 yıl
Sorun orada siz değer vermeyene bakıyorsunuz
Soran1 yılHayır o iş öyle değil herkes başta iyi oluyor kendine bağlayana kadar bağladıktan sonra çekip gidiyorlar onları bir tanısanız anlattığın gibi biri değiller dersin ama şerrfszn tekiydi ve bunu ona bağlandıktan sonra gösterdi başlarda ben şerefsizim deseler inanmicaz sevmicez tabiki
- 1 yıl
Haklısın öylerinin agzı iyi laf yapıyo işi gücü de ön planda genelde
- 1 yıl
Valla ben temiz saf masum sevgi gösterecek birine rastlamadım nasip olmadı bilmiyorum
Bu ülke ne hale geldi ya
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir hale geldi temiz insanların değer görmediği bir hal
Gizli Üye(18-24)1 yılNe boş yaptın seni ilgilendiren durum ne cidden
03 Yorumla
Soran1 yılHayırdır sende mi or*spu sevicisin
Soran1 yılOnun bunun altına yatmışlara bayılırsınız zaten verdiğin yanıttan da belli
Soran1 yılSizin gibi kahbe evlatlarına böyle kadınlar layık zaten or*spu or*spu çocuğuyla birlikte olurmuş evlenirmiş zaten sizin gibiler de öylesiyle evlenir herkes dengiyle yani
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatta değer vermem
02 Yorumla
Soran1 yılAma veren veriyor bak çok değer veriyor o kadına
Cevap sahibi1 yılBen değer vermem yanından bile geçmem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri