Kendimi öldurmek istiyorum bu acı nasıl gecer biri yardım etsin allah icin 😔😔
3 yıllık sevgilim benden aldatarak ayrıldı canım cok aciyor?

O hissi biliyorum. Çözümü aslında bir kaç adımdan ibaret. Açıkçası acı kısmını bir kaç gün de hallettim. Yapacagin şey:
önce her şeyi silmek.
Yeni uğraşlar bulmak. Gitar ya da spor gibi.
düşünmemek. düşündükçe daha çok aklına gelir.
aklın dolu olduğu sürece unutman kolaylaşır.
Kendini öyle bir geliştir ki aldattığına bin pişman olsun. öyle geliştir kendini. bir gün bi bakıcaksin o pişman olurken sen çok kaliteli birisi olmuşsun Yüzüne bile bakmıyorsun.. Tecrübeyle sabit
Onun bana döniceginden adım kadar eminim zaten o kadar kufur ettim sevgilisine tek bisey bile demedi ona benden baska kimse dayanamaz 2 aya kalmaz ayrilirlar zaten ama bu dedigini yapicam
Bol şans dilerim :) eğer bir durum olursa , forumu bilmiyorum özelden yazmak vs. var mı ama , istersen yazabilirsin gelişmeleri. Yine bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Takip ettim
Cevap
6Cevap
bir kez konusma sansiniz varsa ve cok yakin ve yakisikli arkadasi varsa deki; senin icin sadakatinonemi yok madem icimde tuttugum bir seyi artik soyleyebilirim, sen bana sarilirken/operken ben o arkadasini hayal ettim bazen
Yok artik bunu desem benden sogar
canim sen seni aldatmis adamin sevdigini mi saniyosun hala? senin canini yaktiysa sen de yak
Yok ya ben bu duruma dusuremem kendimi
Kendini öldürmenin anlami yok karşına çok daha güzel firsatlar çıkacaktır. Eskiye dair ne varsa yak gitsin hepsini
Bu acim nasil geccek simdi
Biliyorum daha once gecti basimdan unuttum ama Şu an psikolojimde bozuk bide bunu kaldramiyorum
Insallah en kisa surede unuturum
Değmez canım böyle seviyesiz karaktersiz erkekler için, çalışıp kendi kazancını elde ediyorsan onlara asla muhtaç değiliz zaten
Yemin ederim kendimi oldurcem zaten psikolojim bozuktu bide bu ustune geldi
Şşş değmez aşko boş ver günümüz erkekleri böyle maalesef evlilikten soğudum iyice bunlar yüzünden
Allah hepsinin belaeını versin
Hayatını böyle bir insan ile devam ettirmeyeceğin için mutlu olmalısın..
Iste su icimdeki aci bi gecse bunu bende idraak edicem
Çok uzun ama bir yol var.
Neymis
Ama çok uzun ve çok meşakkatli
Olsun sen soyle
Ay vallahi enerjim yerine geldi. Ama sana bir kaç soru soracağım sorduktan sonra güzelce detaylıca yazicam olur mu?
Tamam
Nerede yaşıyorsun Yaşın kaç nasıl birisin burcun nedir? Fiziksel olarak nasıl birisin ne işle meşgulsün? Bunlara güzelce cevaplar ver
Burdaliyim bursada yasiyorum 24 yasindayim 1.60 boyum 50 kilom
Ne işle meşgulsün burcun nedir? Nasıl bir stilin var?
Emin ol o salağın teki.
Zaten öyle olmasa kendisini böyle kopek gbi seven brine bunu yapmaz
Elimde degil zoruma gidiyo
güzel taktik de değmez üzülmeye
Deymez biliyorum ama elde degil iste bide beni ariyor seni aldattim diye zoruma giden bu
Abine babana dovdurt
Ne dövdürtcem onu be o kadar dusmedim ama zoruma gidiyo 3 yil kullanildim resmen
Bana yapılsa elimden geleni ardıma koymam
Ne yapabilirmki zorla kendimimi sevdirmeye caliscam ya da ona zarar verince elime ne geccek
Zarar görse iyi olurdu ama sen de haklısın yani en iyisi Allah'ın dan bulsun bende öfkeyle saçma seyler söylüyorum sanalda olsa öfke duygum öne çıktı
Ne olcak hadi ben onu dövdürdum guzelce dayak yedi 3 gun sonra onun vucudunn acisi geccek bu bana yetmez ama geri donicegindnde o kadar eminimki bensiz bir gece uyumamis biri
Bence sen ona 2. Şans verme yeni bir sayfa aç
Oyle bi hataya asla dusmem ya dun degil onceki gun birden bire hicbse yokken telefona cevap vermemeye basladi 2 gun sonra yazdi ben sevgili yaptm buna kufr ettim hakaret ettim bana niye aglamiyon aglasana dedi ne aglicam senin gbi bri icin dedim ona o hazzi yasatmamak icin bide gelmis dyoki beji sevionmu bni seviosan ayrilirm ondan
Erkek arkadaşın tam bir p. çmiş iyi mi gerçek yüzünü görmüşsün
Aynen gordüm ama cok gec oldu bu
3 sene de neler kaybettirmiştir sana umarım hakkında hayırlısı olur
Psikolojimi s*kti ailemle arami kötu yapti daha gecen hafta ya onun yanina kactim gittim aileme bidaha beni aramayin dedim ama sinra pisman olup geri geldim iyi ki gelmisim
Hem aldatilmissin hem de tekrar ona kaciyon sende de sıkıntı var
Hayir aldatmadan once ya
He anladım geçmiş olsun ne diyeyim
En İyi Cevap