Sevgilim benden ayrılalı 3 4 gün oldu ve canım acıyor. Ona sevgimden dolayı fazlaca karıştım?

sevgilim benden ayrılalı 3 4 gün oldu ve canım acıyor. Ona sevgimden dolayı fazlaca karıştım ve kalbini kıracak bir şey yapmadım. Yaptığım tek şey kıyafetine karışmak oldu. Bir süre sonra sıkıldığını söyledi ve artık senden soğudum demeye başladı. Hayatımda istemiyorum sevgili sıfatını dedi. Bir kaç gündür bilerek mesaj atmıyordum kafası rahatlasın diye ama kendi dün naber yazdı ve konuştuk ardından bir daha naber yazdı ve saat 12 ye kadar konuştuk ve seninle böyle arkadaş gibi konuşmayı çok özlemişim gibi söylemlerde bulundu. Bugün de ben mesaj attım ve çok soğuk konuştu hatta hiç konuşmadı elinin tersiyle itti bile denebilir. Yine dayanamayıp ilişkimizle ilgili bir şeyler söyleyince sıkıldığını ve aramızdaki bitti dedi. Nasıl bu kadar çabuk bitirdiğini anlayamadım ve bundan sonra ne olur lütfen yardımcı olun?
Sevgilim benden ayrılalı 3 4 gün oldu ve canım acıyor. Ona sevgimden dolayı fazlaca karıştım?