Öncelikle hiçbir ilişkide yüzde yüz tek taraf suçlu olmaz. Benim açımdan da karşı taraf açısından da suçlar vardı. Ayrılık sonrasında karşı tarafın beni kıskandırmak adına adımları oldu, bu da benim güvenimi yitirmeme sebep oldu. Zaten öncesinde de mantıklı düşündüğüm için bitmesini istediğim için, üzerine bu adımlar da gelince tamamen vazgeçmiş bir kalp kaldı elimde. O yüzden de hakkımızda böylesi daha iyi olmuş diye düşünüyorum. Hayat ikimize de güzelliklerini sunar umarım.
Şimdiye kadar 3 ilişkim oldu, ikisinin de bitişi karşı tarafın hatasıydı ama o hata benimmiş gibi lanse edilmeye çalışıldı hep. Sonuncusunun sebebi ailenin karışmasıydı açık konuşmak gerekirse.
O ilk 2 ilişkide, bencilce davranmayıp karşı tarafa suç atmak yerine ben onlara bir şeylerin doğrusunu anlatmaya çalıştığımda adam akıllı beni dikkate alıp dediklerime uysalardı, o ilişkiler şu an hala yürüyor olurdu.
Son ilişkide de üzerimize sevdiğim kızın arkadaşı tarafından bir iftira atılıp da ailesinin kulağına kadar gidip aramızdaki durum yalan yanlış bilgiler eşliğinde ifşa olmasaydı, şu an hala devam ediyor olurduk. Bizdeki severek ayrılma durumu idi yani sonuncusunda. Her ikimizin de hatası değildi diye düşünüyorum.
Ortada bir tartışma varsa bu hiçbir zaman tek tarafın hatasıyla meydana gelmez, buna tartışma denmez. Bu sebeple de şimdiye kadar bitmiş olan ilişkilerimde hatam kadar hataları olmasa ya da hataları kadar hatam olmasa da iki tarafında vardı yanlışları.
Ben daha çözemedim. Haftasonları için sürekli tatil ayarlıyordum iki günlük ama o evde kalmak istiyordu bunu söyledi ayrıldık. Halen kim haksız anlamadım 😀😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karşı tarafın başkasını beğenmesi, başkasına gitmesi.
Artık kapalıyım aşklara dedin.(Artık dediğine göre bişey yaşamış olman lazım) neden artık? yaz işte. Ben detaycı insanımdır her konuda. Bu yüzden konularda detay isterim.