Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Bir ilişki sona erdiğinde, bittiği konusunda kim daha fazla suçlanır?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor

Bence genelde erkekler suçlanıyor. Kadınlar hiç bir zaman haksız olduğunu düşünmüyor.
22 Temmuz, 2023 Cumartesi 22.06
Hiçbir ilişkim bittiğinde kimseyi suçlamadım ya da suçlamıyorum. Yani bir şeyler olmuyorsa, olmuyordur. Bir şekilde bitmesi gerekir. Genellikle benim umursamaz ve gamsız olduğumu söylüyorlar. Kafaya takmayı sevmiyorum. Hayat bu yani. Bir şekilde devam eder. Suçlu aramam olmuyorsa yani. Uyum yoktur, zaman doğru değildir ve birbiriniz için doğru değilsinizdir. Bunlar saygıyla biterek olmalı. Ve bitirmeye cesaret olmalı :) yani suçlu erkek ya da kadındır demek yanlış. Suçlu arayan için herkes suçludur. Yani erkek, kadın ya da çevresel faktörler, şüpheler, nedenler... Bahane arayan için sebep çok :D
Gerçekten helal olsun bugüne kadar aklı başında okuduğum en güzel yorum olduğunu söylesem yalan olmaz 👏👏
Teşekkür ederim 🙂 yani doğru olanda budur bence.
Ama ne yazık ki bunu her kadın kabul etmiyor
Olgun bir cevap
Ben her kadın değilim. Eski sevgililerim beni bilir. Hiçbirini her ne sebep olursa kırmamaya özen gösterdim. Ve suçlamadım. Kimse dört dörtlük değil. Yani kusur arayan her zaman bulur :D mühim olan karşındakini anlayabilmek... Empati kurabilmek. Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmamak. Hayat bu bir şekilde o kişiyle devam ediyor ya da onunla devam etmiyorsun. Bunun için kimseyi suçlayamazsın. :) kabul etmeyenler olgunlaşmamış olduğunu düşünüyorum. yani düşüncelerin olgunlaşmadığını...:D
Vallahi gerçekten helal olsun yani burada böyle aklı başında yorum yapan insan görmek az 👏👏
Teşekkür ederim çok naziksin😊
Rica ederim ne demek bu arada istek gönderdim
Evet farkettim :D herkesin isteğini kabul eden biri değilim. herkesi takip etmem. Ama kibar biri gibi görünüyorsun.:) Arkadaşım olabilirsin hahah
sjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjs
Kendimi çok özel hisettim ha
Özel anlamda algılama. Hahah yani birini takip ediyorsan illa özel olduğu için etmezsin , kibardir, iyidir falan filan... hahah :)
Az şimardım sjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjs
Genelde erkekler ama katılmıyorum ayrılıklar kalana da zor gidene de her iki hususta baz alındığında zaman ikisinede çarpar hemde baya çarpar suçlamak değil bazı şeylere nasip deyip geçmek lazım sürekli sorgular altında bişey bulayım yüzüne vurayım ya da şayet onu haksız çıkarayım zihniyeti tamamen kendinle olan bir kavgan bana göre ya da sen o zaman o ilişkiyi savaş gibi görmüşsün dolasiyla mağlup olan ya da zafer kazanan arıyorsun olay döngüsü bu sonuca varıyor. O yüzden nezaket ve anlayış her zaman şart. Güzel anılar ve izler bırakmak önemli diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum ama ayrıldığın zaman hiç güzel anılar düşünülmüyor
Eig için çok teşekkürler
Rica ediyorum güzel yorumdu
Hep erkekleri suçluyorlar. İşin trajikomik tarafı bu tip hep erkekleri suçlayan hatta erkek düşmanlığı yapan kadınlar kendi babalarını hep mükemmel görüyorlar ama karşılarındaki erkeğe hep hata makinesi yanlış kişi vs gibi görüyorlar. Anlamadım babalarını erkekten saymıyorlar heralde. İlginç. Zamanında babaları hangi süreçten geçtiyse şimdi bizde aynı süreçten geçiyoruz ama babaları kadar herşeyi oturmuş bir erkek beklerken kendileri anneleri kadar profesyonel olmak konusunda kıllarını kıpırdatmıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum
İlişkiyi başlatan her zaman kadın olmuştur, ancak bitiren tarafın haklılığı konusunda önemli olan cinsiyet değil, karakter bana kalırsa
Cevap
21Cevap
Bunun için aslında konu ne olduğuna göre değişir yani bir ilişki neden bitti ben ona bakarım ya da insana göre de değişir tabi ki de benim hiç ilişkim olmadı sevgilim bile olmadı ama olsaydı da kimin hatası varsa ona göre değişir ikimizin de olabilir hata ben sevdiğim kadın ile konuşurdum ilk önce.. ama bunun dışında Bir ilişkinin sona ermesi durumunda, suçlanan taraf genellikle ilişkinin tarafları arasındaki özel dinamiklere, nedenlere ve koşullara bağlı olarak değişebilir. Ancak, ilişkinin bitişine dair suçlamaların dağılımı genellikle şu şekilde olabilir: İlişkinin sona erdiği durumda, suçlamaların nasıl dağıldığı büyük ölçüde ilişkinin özelliklerine, tarafların davranışlarına ve duygusal durumlarına bağlı olacaktır. Önemli olan, her iki tarafın da olgun bir şekilde iletişim kurarak, birbirlerine saygı duyarak ve duygusal olarak sağlıklı bir şekilde ayrılmalarıdır. Bu, tarafların gelecekteki ilişkilerine ve kişisel gelişimlerine olumlu bir şekilde etki edecektir.
İlişki bitmiş iste neyi suçluyorlar. Ayrıca bu suçlama şu anlama geliyor gitmeni istemiyorum seni hala seviyorum. Bi kaybolsun şu kızlar artık. Altı üstü bir fındık için size katlanıyoruz ya hep bu hormonlar işte 🤣🤣
Kesinlikle katılıyorum şişme bebek alsan ses etmez 😂
Başım ağrıyor demez kremle kremle sok 🥳
Kanka kayganlık için güzel karşına birde foto koyacaksın bedava zevk 🙃
😊😊 kanka büyüksün
Erkek kadını , kadin erkegi suçlar, ama kadınlar herkese anlatır, ağızlarını tutmazlar hahaha
Hep de ayrıldıktan sonra şu eksiği vardı derler 😂 sjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjs
Erkek ne olursa olsun isterse dağları delsin gene suçlu olur bu kaçınılmaz o bahane üretilir size yüklenir hadi yallah der kapıya koyulursunuz
Kesinlikle katılıyorum
Kadınlar duygusal oldukları için ağlayan taraf olur ihale erkeğe kalır. Her türlü Durumu idare eden erkek bu ayrili gururuna yediremez ve sonradan erkeğin aklı başına gelir tekrar deneyelim mi diye kiİn pesine düşer.
İki taraf da birbirini itgam eder aslında ama bu bir birikmişliktir. İki tarafın da hataları vardır. Sadece birisi diğreinden bir tık daha ffazla hatalıdır.
Hiç anlamam genelde sevgisi biten taraf varsa saçma bir şekilde benim suçum sen daha iyilerine layıksın karşılıklı anlaşmazlık yaşandığında çoğu ilişkide karşı taraf suçlanıyor
Elbette ki karşılıklı hatalar vardır. aldatma gibi bir durum varsa direk aldatan suçlanmalı. Onun haricinde biten bir ilişki de iki tarafta kendine bı bakmalı.
Kadınların karmaşık yapısını çözebilmek ne mümkün... bu çözüm sürecini sabırla atlatmayı başaramazsan kırmızı Kart görmen kaçınılmaz...
Bence bitmesi gerekiyorsa bitiyor iki tarafta saygı gösterip bir suçlu aramamali
Her ikisi de karşı tarafı suçluyor ki zaten
Her iki taraf da karşılıklı olarak birbirini suçlar.
erkekeğe göre kadın, kadına göre erkek..🤷♂️
Bence kadınlar. Ama genellemek doğru değil. Her iki taraf da suçlu olabilir.
Genel olarak erkekler suçlu oluyor istemediklerinde her türlü eziyeti saygısızlığı yapıyorlar karşısındaki kişiye hayattan soğutuyorlar bir erkek isterse ilişki her şekilde devam eder
Yani tabii ki herkesin görüşü fazla ama bence bu kadın için düşünüyorum
Kim bitiriyorsa o daha çok suçlanır
Her iki taraf da birbirini suçlar
Evet hep erkekler suçlanıyor
Erkekler daha fazla suçlanır
Erkekler..
Saçma şıklar. Bu her ilşkise farklıdır
Bi kadın olarak erkeği işaretledim çünkü p. ic yüzünden di
Siz kadınlar ayrıldığınız erkeklere hakaret etmekten başka bir şey yapamıyor musunuz? Adamla gezerken yerken tozlarken sevişirken iyisiniz de ayrılınca arkasından niye hakaret ediyorsunuz
İki taraf da
Adaletli yorum
Her iki taraf da birbirini suçluyor.
Kadınlar diye düşünüyorum
Genelde erkekler
Erkekler
Kadınlar
Abdal olan
Erkekler
Erkekler
Erkekler
Kadınlar suçlu