Aşk İlişkileri Kız Mesaja neden cevap vermedi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Konuşmamızın 3 gününde mesajıma cevap vermedi. instagrama girip çıkıyor ama okumuyor. evvelki günkü konuşmalarımız güzeldi. Bir sıkıntı yoktu. Sizce neden böyle yapıyor Kız Mesaja neden cevap vermedi? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
bahargjkkşf Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Sıkılmıştır sosyal medyadaki insanlara çokta takılma 0 1 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim fikiriniz için. Yorumla
SekerliKahve34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 11 ay Başkasına cevap veriyodur çokta takma boş ver dostum 0 3 Yorumla Soran 11 ay Tanışmadan önce sordum. Konuştuğun varsa yazmayayım. Ben Yok dedi. Bildiğim kadarı ile konuştuğu yok. Yorumla SekerliKahve34 11 ay Biladerim kimse var demez zaten Yorumla Soran 11 ay Orasıda doğru insan her kesi kendisi gibi zanediyor. Teşekkür ederim fikiriniz için. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Konusma tarzindandr ama konusmak istemedigi icin bakmiyordur yav s et sinirlebdim simdi kdidkcildc 0 2 Yorumla Soran 11 ay Tamam. Kıral sinirlenme Saygılar. iyi geceler. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ofokdidkckd iyi geceler bos ver takma hic Yorumla
kalitatif Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% 11 ay Naza çekiyor olabilir 0 1 Yorumla Soran 11 ay inşallah öyledir.. Yorumla
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 23 11 ay Yedek lastik 0 2 Yorumla Soran 11 ay Bizi yedeyemi aldı diyorsun😃 Yorumla Stripe 11 ay Yedeklerin arasına diyelim. Klasik kız milleti, türk rus alman ingiliz aynı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıkılmıştır sosyal medyadaki insanlara çokta takılma
Teşekkür ederim fikiriniz için.
Başkasına cevap veriyodur çokta takma boş ver dostum
Tanışmadan önce sordum. Konuştuğun varsa yazmayayım. Ben Yok dedi. Bildiğim kadarı ile konuştuğu yok.
Biladerim kimse var demez zaten
Orasıda doğru insan her kesi kendisi gibi zanediyor. Teşekkür ederim fikiriniz için.
Konusma tarzindandr ama konusmak istemedigi icin bakmiyordur yav s et sinirlebdim simdi kdidkcildc
Tamam. Kıral sinirlenme Saygılar. iyi geceler.
Ofokdidkckd iyi geceler bos ver takma hic
Naza çekiyor olabilir
inşallah öyledir..
Yedek lastik
Bizi yedeyemi aldı diyorsun😃
Yedeklerin arasına diyelim. Klasik kız milleti, türk rus alman ingiliz aynı