Buluşmanın (date) in iyi geçtiği kız neden ilk mesaja cevap vermedi?

Kızla tanıştım. Kafeye davet ettim hemen. Gittik bir şeyler içtik. Kız bu arada Boğaziçi Üniversitesinde okuyor, tipi ortaydı. Hatta çirkin bile sayılır. Ama güleryüzlü ve itaatkar olması hoşuma gitti. Sürekli gülüyordu. Ben komik bir şey anlatmasam, ciddi bir şey söylesem dahi gülüyordu. Rahatsız olmadım bundan dolayı ama ciddi konuşmama da engel oluyordu. Bu da flörtümüzü baltalıyordu. Sürekli gülerek veya sürekli ciddi olarak sevişilmez. İlla ki bir denge vardır. Bu kız bu dengenin anasını belliyordu.

Ayrılmaya yakın kıza etkinlik önerdim. İşte şunu yaparız falan dedim. Kız da olur yaparız dedi. Kızı tuttum kucakladım. Kaldırdım bir iki adım ileri taşıdım biraz tam ayrılma anında. Güldü falan. Ayrıldık.

Mesaj attım kıza 1 gün sonra. Zamanında yurda varabildin mi dedim. Cevap vermedi ilk mesajıma. Taktik yapıyor olabilir mi. Çünkü ilgiliydi bana karşı. Bu daha önce de başıma geldi. Hatta bir kızı dudağından öptüm, el ele tutuştuk. Sevgili ya da fb olacağımız çok belli. 1 gün geçti aradan ilk mesajı atmıştım, kız engel atmıştı bana. Haydaaa. Bu ne dengesizliktir ya ! Gerçekten şaşırtıcı ve çok orantısız saçma bir şey.

Sizce bu kıza ne yazayım. Cevap vermediği için hesap sorsam olmaz. Yaşıyor musun falan yazarım bir gün sonra ama muhtemelen ona da cevap vermez gibi geliyor. Cevap vermesini sağlayacak ne yazabilirim? Hadi ilişki profesörleri çözüm ne olmalı yazın bakalım...

Buluşmanın (date) in iyi geçtiği kız neden ilk mesaja cevap vermedi?