Kızla tanıştım. Kafeye davet ettim hemen. Gittik bir şeyler içtik. Kız bu arada Boğaziçi Üniversitesinde okuyor, tipi ortaydı. Hatta çirkin bile sayılır. Ama güleryüzlü ve itaatkar olması hoşuma gitti. Sürekli gülüyordu. Ben komik bir şey anlatmasam, ciddi bir şey söylesem dahi gülüyordu. Rahatsız olmadım bundan dolayı ama ciddi konuşmama da engel oluyordu. Bu da flörtümüzü baltalıyordu. Sürekli gülerek veya sürekli ciddi olarak sevişilmez. İlla ki bir denge vardır. Bu kız bu dengenin anasını belliyordu.
Ayrılmaya yakın kıza etkinlik önerdim. İşte şunu yaparız falan dedim. Kız da olur yaparız dedi. Kızı tuttum kucakladım. Kaldırdım bir iki adım ileri taşıdım biraz tam ayrılma anında. Güldü falan. Ayrıldık.
Mesaj attım kıza 1 gün sonra. Zamanında yurda varabildin mi dedim. Cevap vermedi ilk mesajıma. Taktik yapıyor olabilir mi. Çünkü ilgiliydi bana karşı. Bu daha önce de başıma geldi. Hatta bir kızı dudağından öptüm, el ele tutuştuk. Sevgili ya da fb olacağımız çok belli. 1 gün geçti aradan ilk mesajı atmıştım, kız engel atmıştı bana. Haydaaa. Bu ne dengesizliktir ya ! Gerçekten şaşırtıcı ve çok orantısız saçma bir şey.
Sizce bu kıza ne yazayım. Cevap vermediği için hesap sorsam olmaz. Yaşıyor musun falan yazarım bir gün sonra ama muhtemelen ona da cevap vermez gibi geliyor. Cevap vermesini sağlayacak ne yazabilirim? Hadi ilişki profesörleri çözüm ne olmalı yazın bakalım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buluştuktan bir gun sonra yazilmaz, hoşlanan erkekler buluşmadan ayrildiktan sonra atar o "eve geldin mi?" Mesajini. Tutup 1 gun sonra geldin mi yazmak çok havada ve umursamaz. Yani gelemedim dese ne olacak anladin mi sacma yani o sorunun sorulma zamani.
Haklısın ama nedenini bilmiyorsun. O gün 23.00 da kafeden ayrıldık. İnternetim yok. Otobüse 24.00 da bindim. 1.30 saat yolda mahsur kaldık otobüste. 2.30 da evdeydim. Gecenin 2.30 unda ne yazaydım kıza. Uyudun mu mu yazayım. Benim çavuş uyumadı da falan :D Yok yani olmaz. O yüzden 1 gün sonra yazdım.
Aga daha ilk buluşmada kızı kucaklamak nedir ak 😅 Yanlış anlama ama ikisi de senin sapık olduğunu düşünmüştür bence.
Alakası yok. Bir boktan çakmıyon reis sen. Millet 1 günde kızı eve atıyor. Neler neler yapıyorlar. Kız hoşlanadursun 1 dk içinde erkekle eve geçiyor. Kendimden biliyorum. Arkadaşlarım da var yapan. Adamlar kızla 1 dk konuşuyor ve direk eve davet edip geçiyorlar. Tabi her kızda olmuyor bu. Her zaman olmuyor. Gidip bir türbanlıya demezsin bunu. Açık görüşlü olduğunu anladığın medeni cesareti olan bir kızda işleri hızlı ilerletirsin. Bu bahsettiğim kız internetten bir erkekle tanışıp ilk buluşmasında direk evine gitmiş bir kız. Kendi anlattı. Ben de kızı eve davet ettim laf arasında. Ama isteksiz olduğunu anlayınca üstelemedim. Ama kız az çok anlamıştır niyetimi.
Aynen sen bu işlerden çok iyi anladığın için bize soruyorsun. Karşında ki afedersin açık açık ben o*spuyum da dese bir kıza böyle yaklaşılmaz. Her neyse sen nasıl biliyorsan öyle yap ben karışmıyorum senin işine.
Bir kıza istediğin gibi yaklaşabilirsin sınırlara dikkat ettiğin müddetçe. Kız sana sinyalleri veriyor zaten. Cinsellik konuşuyor, ilgili davranıyor, seksi de giyinmiş bir kız. Ben de seksi seviyorum, kız da seksi seviyor. Sen sanırım cinselliği ayıp bir şey zannediyorsun. Sıkıntı burada. Dostum bak, bunu unutma cinsellik ayıp değildir. Ve son derece normal bir şey. Kızlar da erkeklerden daha istekli cinsellik konusunda. Benim sorduğum soru ile senin yazdığın alakasız.
Ayrıca kızı eve, bara ya da kafeye davet etmek eşittir seks yapalım demek değildir.
Sen kucaklıyorsun birader 😂 her neyse ben böyle şeylerin muhabbetini yapmayı dillendirmeyi sevmiyorum. Senin dediğin gibi olsun.
Etkileşimlerimiz baya iyi geçti ama. Zaten önceden el ele tutuşmuşuz biraz. Samimiyet kurmuşuz. Hafif kaldırdım kucaklayarak bir iki adım. Sarılmanın bir tık ilerisi. Zaten kız da bir şey demedi. Güldü geçti. Hani rahatsız olsa durdur yapma derdi ben de yapmazdım. Mevzu o değil başkan.
Demek ki sadece senin için iyi geçmiş
Reis onu kast etmiştim. Ben umursamadım.