Karşı cins derken herkezi tabii ki değil ama tabii ki mesela birisinden hoşlanıyorsam ilgi duyuyorsam bu benim kontrolümde olan bir şey değil adamın böyle negatif yönlerinden çok pozitif taraflarına odaklanıyorum ve bunu dile getiriyorum doğal olarak kendisini hint kumaşı gibi zannetme başlıyor yani bu kötü bir şey aslında ben kesinlikle bu hareketini hiç sevmiyorum ama maalesef yapıyorum evet
İnanır mısın :D Hiç içimden gelmiyor.. Farklı kafadayım bende bir sorun var sanırım.. İnsanlara gereksiz yalakalık yapmak gibi geliyor bana saçma sapan minnoş haller :D Şımartmak için asla uğraşmam. Ben değer veriyorsam zaten güzel davranırım ama hani öyle çocuk gibi aman da aman hanimiş kafasına girmek bana göre değil.. ahah :D Genelde biraz huysuzum sanırım.. Keyifli geceler..
Potansiyel olarak mı soruyorsun yoksa şımartır mısın mı diye soruyorsun? Çünkü duruma bağlı cevap vereyim potansiyel olarak soruyorsan şımartma potansiyelim var. Ama şımartır mısın diye sorarsan yeri gelmediği sürece ve sevdiğim biri olmadığı sürece asla yapmam.
Bu konuda uzmandım ama artık mümkün olduğu kadar yapmamaya özen gösteriyorum. Siz karşı tarafı şımarttıkça çoğunluğu başka havalara girmeye başlıyor. Bence en iyisi kararında yapmak.
Evet hemde ne simartarim bi zamanlar yuzune bakmadigim insanlari sevince bir simartiyorum g*tleri kalkiyo yuzume bakmiyo mk oyle sinir bozucuki kimi sevsem tepeme cikiyor ilgi alaka gosternce umarm son olurda birdaha kimseye ayni sryi yapmam
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar kötü çocukların şiddetini hakaretini ve ihanetini benim kibarlığıma, şefkatime ve sadakatime tercih ediyorlar. Şımaran da onla kuduran da onlar şiddet görüp mazlum edebiyatı yapanlar da onlar...