Ne karşı, ne de hem cinsimin ilgisi için uğraşırım. Şahsen üstümde ne kadar göz olursa, ne kadar çok ilgi çekersem o kadar sinirli ve endişeli olurum. Çünkü izlenmek en sevmediğim şeylerin başında gelir.
Kaldı ki olmadığım biri gibi neden davranayım? İstediğin an, içinden geldiği gibi davranmanın rahatlığını bilirken bir insan neden bir başkasının kişiliğine bürünür ki? Sadece ilgi çekmemek için tepkilerimi geciktirebilirim. Mesela bir hayvanı sevmek isterken sevmeyi erteleyebilirim. Ya da çok mutlu olduğum bir sürpriz alırken sevincimin dozunu düşürebilirim ☾
Ya farklı gösterip sonra bir şeyler olup devam ettirmeye çalışmak çok zor ama kendin gibi olup ilgisini çekmek için uğraşabilirim, yani eğer gerçekten hoşlandıysam falan ama kötü anlamda değil tabi ki... Kim yapmıyor ki zaten, dediğim gibi böyle hoş şeyler djsksksldö
Ben hep kötü şeylerden bahsederim önce.. Şöyle davranırım, böyle düşünürüm, buna izin vermem vs.. gibi.. Bir sürprizle karşılaşmasın, beklentisi bu yönde olsun ve fazla uçmasın..
Kaldı ki; başka ekstra biri gibi davranınca beğenilip ilgi çekici olacaksam bu beni memnun etmez.. Çünkü o kıyafetler bir gün çıkacak ve çırılçıplak kalacağım.. O zaman ne olacak?
Davranmam. 1 gün davranirim 2 gün davranirim ya sonra? Aklıma şu söz geldi Kadınlar; seni sen yapan özelliklere aşık olup, sonra senden o özellikleri almaya kalkıyorlar. Bir de böyle bir durum söz konusu. Senin var olan özelliğine aşık olup sonrasında onu degistirmeye çalışıyorlar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kadın olarak inkar edemem bunu yapıyorlar genelde evet, her kadın olmasa da yapma oranı yüksek.
hayır neden ilgi çekmek isteyeyim ki daha ziyade neden ilgi çekmem gereksin ki olmadığın biri gibi davranmak da zaten ayrı bir saçmalık acaba o rolü ne kadar koruyabilirsin ki usta oyuncular bile aynı rolü belli bir zaman aralığı oynayabiliyor ki onların sahneleri önceden belirlenmiş bir de. ''it is better to be hated for what you are rather than being loved for something you are not'' (olduğun şey için nefret edilmek olmadığın bir şey için sevilmekten iyidir)
Hayır, uğraşmam. Beni ben olduğum için sevmeli bir kadın. Çünkü sahte olursam er ya da geç ortaya çıkacaktır ve ortaya çıkınca da her şey bitecektir. Ancak ben birisi hayatıma girerse hiç çıkmasın isterim, sonsuza kadar beraber mutlu olalım isterim. Daldan dala konmak bana göre değil. Bir kişi olsun sonsuz olsun...
Yalan ile Yüceleceğime, dürüst alçalırım daha iyi. Saklamam, saklanmam. Ha elbette her şeyi de şakır şıkır yarabbi şükür diyerek ortaya dökmem. Merak etsin.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yarabbi şükür diyerek ortaya döken tarafım ben, gizemim kalmıyor. :d