Bir kere taktik yaptım. Kötü çocuk gibi gezmeye çalıştım kızın yanında. Sonra eve geldim. Ben ne yapıyorum dedim. Başkası gibi olmak bana zevk vermedi açıkçası. Sonra kendim gibi olmaya devam ettim. Doğal olmayı her zaman severim.
Eğer kasıntı isem bile o an, onu yok etmeye çalışmam. Yapay olmak istemem. Kibar ve karşımdakini memnun etmek isteyen ve buna çabalayan bir yapım var
Taktik yapardım. boş laflarla değil çiçek alırdım. Onu kendisine özel hissettirecek hediyeler alırdım. Ama karşı tarafın duygularıyla oynamak yakışmaz adama. mutlu Edeceksen uğraş derim. Erkekler maymun iştahlı olur. Ama kadınlar bir adamı sever.
Taktik kullanmam , yalan söylemem ve en önemlisi kafamda ne varsa onu söylerim, hoslandiysam hoşlandığımi, çekici bulup cinselliklik yaşamak istiyorsan onu söylerim ama açıkçası açık konuşmak pek insanların hoşuna gitmiyor, kızların istediği ise begendigini hoşlandığını şöyle , kafanda cinsellik ile düşünsende bana söyleme ama olursa olur kafasindalar.
90+6 kadar bekleyip sonrasında maçın bitimine bir dakika kala kendimi oyundan aldırırım. 😀 Karşıt cins işte etkilenir ya da etkilenmez, kuş olup uçalım bir de isterseniz. 😀😁😂
Taktikle gelecek kişiden hayır gelmez düşüncesiyle hareket ediyorum. Bu sebeple de yalnızlığımı koruyorum. 💁♂️ Seven insan kendini belli eder taktiğe gerek yoktur bence.
Normalde açıkçası doğallıktan yanayım ol aıdpım biri gibi görünebilir ama bunu sahte bulduğum için yapmam. Bu halimle beğensin isterim, bu jest yapmayacağım anlamına gelmez.
Bir şey yapmasam da etkileniyorlar. Akışına bırakırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Taktik sanki yapmacık bişey gibi gelir bana onun için akışına bırak olacağı varsa olur oldumuda sağlam olur temelsiz olmaz. Taktik deneyenlerin temeli olmaz çabuk biter düşüncesindeyim.
Sakince dikkatini çekmeye çalışırım , fakat aklınızdan takla atmak gibi değişik hareketlerde bulunmak gibi birşey geçmesin bakışlarımla veya onunla konuşma fırsatım olursa yaklaşımımla ona belli etmeye çalışırım 😅