Kalpte başkası olduğu zaman bir ilişkiye başlamak daha fazla acı getirir sadece. Benim için bunun imkanı yok, işkence gibi geliyor... Akıldan da, kalpten de tamamen atılmadığı sürece ne kadar başkasıyla olunursa olunsun, sonunda yine kendini o kişiyi düşünürken bulur insan. Zamana bırakılması gereken şeylerden birisi bu, insan böyle zamanlarda acele etmemeli ve yalnız kalıp kafasını dinlemeli. Böyle zamanlarda verilen kararların zerre doğru olduğunu düşünmüyorum, ki zaten sağlıklı bir karar alabilmek imkansız. Ne zaman etkisi geçer o kişinin, o zaman olmalı...
Doğru bir şey değil doğru olmadığı gibi öyle kolay ve imkanlı bir şey de değil yani birisini seviyorken onu unutmak için ya da işte sırf zaman geçsin diye başka birisiyle ilişkiye başlamak iyi sonuçlar ortaya çıkartmaya ben bunu bizzat yaşadım gördüm yani başka birileriyle de flört ettim yok olmuyor yani benim aklım başka birisinde iken benim içimden bir şeyler demek bir şeyler söylemek ya da konuşmak başka birisiyle gelmiyor
Kalbinde başkası varken yeni ilişki kurmak hiç sağlıklı olmaz. Bence insan kendine gelmeli. Oturup düşünmeli üzerinden zaman geçmeli. Zamanla hafifliyor çünkü. Daha sağlıklı düşünen bir insan olmaya başlıyoruz. Hatta şanslı biriyseniz karşınıza o acıyı, o kişiyi unutturacak o muazzam kişi çıkabiliyor.
Ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum. Kalbimde birisi varken tabii ki ikinci gün bir başkasıyla olamam. Fakat birini hem aklımda hem de kalbimden atmak istiyorsam farklı insanlara şans vermeliyim diye düşünüyorum. Bu nedenle geçmişi tamamen silip atabilmek için geleceğe odaklanmak oldukça mantıklı. 🌸💖
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben lise hayatım boyunca bir çocuğa takıntılı derecede aşıktım. aşk mıydı takıntı mi hala çözebilmiş değilim neyse onu uzun bı sure unutamadım. lise bitince bir çocuk bana yazdı aslında başlarda arkadaş gibiydi ama sonra flörte dönüştü ve lisedeki takıntılı aşkımı unutmamda baya etkili oldu bu kişi. onunla da inanır mısınız dört yıl konuştum. sonra konuşmayı bitirdik. ama nedense bunu unutmam çok kolay oldu. ilk gece uyuyamadım sabaha kadar. tavanı izledim. iki üç gün yemeden içmeden kesildim ama sonra hayatıma devam ettim. Fakat onu unutmamla lisedekini unutmam arasında dağlar kadar fark var. birini ne kadar zor unuttuysam öbürünü bı o kadar çabuk unutuverdim. bazenleri aklıma geliyor bir nebzede olsa canım yaniyo ama dayanilmayacak gibi değil henüz acım taze o yüzden kimseyi hayatımda istemiyorum aşamasındayım...☺️
Insanların en büyük hatası hemen ayrılınca ya da birini severken başkasıyla birlikte olmak en büyük hatadır. Önce kendine değer verip önem verip bi mola vermeli insan kendiyle başbaşa kalmalı çivi çiviyi sökmez aksine yine başarısız bir ilişki meydana gelir ve depresyon üzerine depresyon eklenir oyuzden insanlar yalniz kalmaktan korkmamalı başarısız sağlıksız iliski yasamaktansa bi yalnız kalmayı anlamalisiniz
Kem kendine hem hayatina yeni giren kisiye eziyet olur , hayatina gelen kisiye yapmacik mutluluk serfileyecek kadar iki yuzluyseniz , gidenin arkasindan cok da aglamazsiniz bence , en iyisi eskiyi kapatin oyle yeni bi hayata baslayin , aaksi halde ömür heba...
Bazen ne kadar şeytan olduğunuzu görüyorum bir kadınsın birde. Özgürlüktür tabii evet ama eğer sen kalbindeki kişiyi aldatabiliyorsan aldat büyür ne için zevk için. Biri kalbindeyken başkası ile ilişki yaşamak isteyeceğini zannetmem olsa olsa menfaat için başkasıyla olur
Benim için doğru olmaz maalesef ki ben kalbimde yokken dahi yeni bir ilişkiye başlama konusunda en ufak adımı dahi atamayan doğrusu atmayan biriyim tercihim bu yönde öyle unutmak için felan da bir ilişkiye başlamam bana yanlış geliyor ilişkilerde yapılmaması gereken hatalar bence herkesede tavsiye ederim bu fikri
o kalbi söker yerine arabamın motorunu takarım daha iyi olur ama benim arabanın motoru alaman biraz masraflı olur bakımları ama olsun böyle kalitesiz bi kalp taşımaktan sa şu pompası taksam daha iyi
Kalbinde bir başkası varken ondan sevgine karşılık buluyorsan doğru değil. Ama o kalbinde ki insan sana karşılık vermiyorsa ona rağmen unutamıyorsan bir şekilde hayatına devam etmen gerek. Tabi sancılı bir süreç olacak unutması
Kalbindekini unutmanın tek çıkar yolunun yeni bir ilişkiye başlamak olduğuna inanan insandır.. Hem kendini avutmak hem de karşısındakini kandırmak olduğunu henüz çözememiş insandır..
Pek kalbindekinin yanında olmaması belki hiçbir zamn yanında olmayacak sonsuza kadar böyle mi yaşayacaksın kimse için hayatını erteleme dünyada herkesten çok var 😉