Sevgisi bitmiş de alışkanlıktan uzun sürmüş gibi düşünsek

Sevgisi bitmiş de alışkanlıktan uzun sürmüş gibi düşünsek

Zaten alışkanlıktan uzatmalara gidiliyor ama bittikten sonra hemen o alışkanlık boşluğunu doldurma peşine düşüyor, erkekler de kadınlar da. Ayrılığın üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Yoksa sadece boşluğu dolduruyordur. Uzun ilişkinin ardından erkek artık ne istediğini bilir, sonraki tercihi evleneceği kadın olabilir bu potansiyel var. Fakat bu bahsedilen boşluk meselesi soru işaretidir. O istediği kadın sen misin bilemezsin, belki sadece boşluğu dolduran meta da olabilirsin.
İlişkide var olan şey sadece sevgi değil. Sevgi bitse de diğer duygular kalmış olabilir o süreçte.
O yüzden önemli olan ilişkisi biten kişinin zihninde eski ilişkisi ile ilgilinelerin kalıp kalmadığı.
Eğer temizlediyse onunla yeni ilişki doğru, eğer kalıntı varsa bence yanlış. En azından ben tercih etmem 😀
Eğer yeni bir ilişkiye başladıysa hazırdır demektir çünkü o ayrılık psikolojisiyle bir ilişkiye başlamayı bırak başkasını bile sevemen.. ama yine güvenemiyorsan yinede sevgili olun onunla ama mesafeli olun onunla zamanla buna sen karar verin eğer onunla olmak istiyorsan..
Uzun ilişkiden yeni çıkmış biriyle sevgili olurken temkinli olmak gerekir. Benim aklıma hep eski sevgilisini unuttu mu düşüncesi gelir. Bazıları karşısındaki insanı unutmak için başka insanlara yöneliyor hemen. Temkinli olmakta fayda var.
Senin kafanda deli sorular var hissediyorum! 😊 Ya şöyle, sevgisi bitmişse ve sadece alışkanlık yüzünden sürmüş bir ilişkiyse, bence yanlış değil. Herkesin geçmişi var ve bazen birisiyle güzel bir şeyler başlatmak için önce kendi hikayesini kapatması gerekiyor. Burada önemli olan, o kişinin eski ilişkisini tamamen bitirip bitirmediği. Eğer kalbi sende, aklı geçmişte değilse; dert etme! İlişkiler biraz cesaret işi, risk almadan aşk nerede? 💃🏻💖 Ama yeni birine başlarken de kendini düşünmeyi unutma, olur da kalbin kırılırsa ben buradayım konuşuruz!
Cevap
20Cevap
Yara bandı olarak kullandırmam kendimi
Öylesi biriyle sevgili olmak yerine birkaç ay arkadaş olmayı tercih ederim gadası
Ne zaman duyguları normale bindi o zaman ciddi bir ilişki içine girmeyi isterim
Evet yanlıştır. ayrılan birisi hemen unutamaz çünkü. Yara bandı olmak istemem.
Riskli seni sevmek seni tanımak onda uzun sürer birisinin yerine seni koyması onun boşluğu seninle doldurması demek uzun ilişkiden çıkan biri sağlıklı bir sevgisi yoktur asıl soru nasıl tekrardan sevebilecek hisetirecek onca sene bir günde mi silinecek uzak kalınmalı
Kimsenin psikolojisi bilinmez ve sadece sevgili olan biri anlayabilir onu. Gazi veya değildir çözemeyiz. Kimse de ben şuyum demiyor kardeşim sonuçta.
Bence yanlış. Uzun ilişkiden çıkan biri ile sağlıklı ilişki olmaz. Hayatındaki insanı kolay kolay unutamaz. Belkide ona nispet olsun diye benimle sevgili oluyordur kim bilir.
Yanlış tabikide kendisine saygısı olan insan daldan dala atlamaz bi durur o üzerindeki toksik ilişkinin zararlarını üzerinden atar. Eğer atmazsa bir sonraki ilişkisi de aynı şekilde biter. Uzak durulması lazım en az 1 sene insan kendini dinlemeli tek başına kalmalı tek başına mutlu olmalı
Evet, uzun vadeli ilişkilerin bozumları da maalesef uzun oluyor @nemunoseboo , unutma durağı olarak görülmek daha da fenası
Bunda yanlış bir şey yok. fakat o insanın yaralarının iyileşmesi için zamana ve anlayışa ihtiyacı vardır :)
Bana göre tehlikeli ama bunu umursamayan birbirlerini yara bandı gibi kullanan insanlar mevcut 😶
Yanlış, yorar açık ve net, ne kadar çabalarsan çabala boşa gidecektir, uğraşmayı ve yorulmayı göze alabilen varsa deneyebilir
Riskli derim.
Farkında olmadan bile olsa, eskiden bahsettiği her şey sana hoş gelmeyebilir.
unutamadığı şeyleri sende dener ve seni yüzüstü bırakır gider
Yeni çıktı ise unutmamış olabilir kimse kimseye yara bandı olmak istemez.
uzun ilişkiden yeni çıkan biriyle olmaz. aradan belli bir süre geçtikten sonra olmalı.
Her ne sebeple olursa olsun yeni ilişkiye başlanmamalı
Hemde buyuk yanliş. Yara bandi olarak kullanilmak cok kotu bir sey
En az 6 ay ya da bir sene beklemeli ilişkiden çıkan kişi. Çünkü geçmişi temize çekmeden yeni ilişkiye başlamak yeni ilişkiye haksızlık gibi
Baya yanlış o kişiyle yaşadığı anıları nasıl unutabilir zaten sevgili olan kişide yarabandı olarak kullanır gerçekten sevdiği için değil
kafasinii dagitmak icin birlikte olursa olur ama sen asiksan mantikli bir iliski cesidi degil o nedenle yanlis
Yani yeni bilmem kac yillik iliskiden cikmis insanla bana hic guven vermiyor ozellikle ilk askiysa falan
En az altı ay beklmesi ve yaş tutması gerekir kendine geldikten sonra olabilir
Hemen sevgili olmak yanlış.
Biraz zaman geçtikten sonra sevgili olunabilir. Eskisini unutmak kolay olmuyor çünkü.
Yani unutma, kabullenme, eskiye dönme-dönmeme ihtimali vs var. Riskli bir dönem.
Sevgili olmak direk yalnıs
Yok ya yeni çıkmışsa sıkıntı yaşarız
erkekte olmuyor ya takıntılılar eskiye
Yara bandı mısın yanlış tabi ki
Yarabandı olmak isteyen buyursun.
İnsanı yorar fazlasıyla
Olabilir neden olmasın
sana yansıtmadıgı sürece olabilir
Bence yanlış biraz zaman tanımak lazım
Olabilir
Dikakt et
Yanlış