Yüz güzelliği ve fizik güzelliği dediğimiz şeyler, zamanla evrim geçiren ve geçici özellikler. Güzel bir fizik bir doğum yapmaya ya da kilo almaya bakarken, güzel bir yüzün bozulması ufak bir kazaya veyahut yaşlanmaya bakar. Huy dediğimiz şey ise, bir insanla ilelebet kalacak tek miras gibidir. Karakteri güzel insan, güven kokan insan bizi mutlu edebilir. Ama egosundan geçilmeyen biri, ne kadar güzel olursa olsun. İnsan ondan kaçacak delik arar adeta. Katlanılmaz olur
Bu devirde sen yalnızca sen olacaksın bir kalıba şekle gitmeyeceksin başkalarının istedikleri gibi olmayacaksın yalnızca sen ödün vermeyeceksin yalnız kalmamak için he demeyeceksin once herkesi ve herşeyi kaybedeceksin ama kazandığın şeyler ve sansliysan seni var olduğun gibi seven biri çıkacak karşına önce iyi ki diyeceksin sonra hoş'geldin.
şimdi millet seriye bağlamış eyer erkek karsısındakiyle uzun vadeli bir ilişki düsünüyosa huyuna bakıyo ama yok kısa soluklu bi ilişki peşindeyse zaten 2 3 gün takılırız sonra yollarım gider yeterki işimi göreyim diye düşünüyorsada o zaman güzel fizikli kızlara yöneliyo
Bu devirde huyun güzel olması çok çok önemli. Fiziği ile bir insanla anlaşamazsın. Güvenemezsin. Doğru söylüyor mu bilemezsin. Fizik güven vermez. Ters bir düşünce kurarak fiziği güzel olup dobran birisi ise bak bu olabilir. Dürüsttür bu olur. Bu insanlardan zarar gelmez aslında, içinde tutmazlar düşündüklerini.
Erkekler malasef fiziğe çok önem veriyo. Halbuki fizik geçici kalp güzelliği kalıcıdır Gerçi bunun farkındalar ama ne olduysa nefislerine hakim olamıyorlar görünüşe aldanıyorlar🙈
uygun fiyatlı, sürpriz yaşatmayacak, her zaman bulabileceğimiz patates varken, pahalı et ürünleri, çikolatalar vesaireleri canımızın çekmesi ile ilgili bişeyler yazacaktım ama sıkıldım
ısrarcısın. huy güzel olsaydı kavramını mecazen bu örnek üzerinden ele alarak; neden hep patates yemiyoruz, tadı belli fiyatı belli, üzmez etmez diyorum. neden patates varken çileği, eti, çikolatayı arzuluyoruz? çünkü lezzette önemli diyorum. yani; huy ya da fizik tek başına yetmez. bu devirde ya da başka devirde SADECE huyu için insan sevilmez. Alaka olmadığını düşünmen normal ama ilk olarak hatayı karşıda aramadan önce ya acaba ben mi çözemedim diye de düşünmek lazım. iyi sohbetler.
sağlığın yerinde yetecek azdirmicak kadar para ve çook sadık 1kac arkadaşin olsun daha iyi huy soyut güzellik geçici bi kavramdır hadi bakalım bizi dinliyor demet akalın gecelere akalım bizim parçayı bi çalmasın adamım 🤓
Bu devirde estetikler sağ olsun fiziği güzel olanı çok, nereye gitsen fiziği güzel olana rastlarsın zaten. Önemli olan huyu güzel bulmak. Ama bu devirde azaldı gibi. O yüzden bu devirde huyu güzel olan daha kutsal olmalı 😇
Neden huy ve güzellik birbiriyle kiyaslaniyor ikiside farklı şeyler. Hep şöyle bir algı var güzel olan huyu kötü , çirkin olan huyu güzel. Önemli olan birbirinizle uyumlu olduğunuz saygılı insanlar bulmak.
Bu devirde insanlar daha çok güzelliğe bakmasına rağmen kendi düşüncem huyunun da güzel olmasında. Buna sebep olarak ne kadar güzel olurlarsa olsun insanları tanıyıp onların huylarını gördükten sonra yine ayrılıyorlar ve güzelliğin hiçbir anlamı kalmıyor. Kısacası güzel olup huyların kötü olursa yine yürütemezsin, ikisinden biri seçilmek istenirse bence huy fizikten daha önemlidir.
Huyu güzel olanın hayrı kendine, insanlar huyu güzele bakmıyor, ekstrem olarak menfaatleri uğruna kullanmak istiyorlar. Devir kötü, fiziği güzel olanlar hep el üstünde tutuluyor
İnsanin kalbi yüzüne yansir Kalbi güzel olanin yüzü güzel olur Kalbi güzel olanin huyu da güzel olur Kalbi güzel olanin fiziği de güzel olur diyemicem ama olsun olsun o da olsun
Bu devirde herkes fiziğe baktığı için fizik diyorum ama huyu güzel olan denk gelsin hepimizi inşallah
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şunu kabul edelim. Dışı tatmin etmeyen şeyin içi de tahmin edilmez. Bu yüzden herkes ne kadar bakmıyorum dese de dış görünüşe bakıyor önem veriyor. İyi bir fizik beğenilir o kişiyle tanışmak istenilir ki huyunu görebilsin.