Güzellik & Bakım Güzel bi fizikteki çatlaklar dikkat çeker mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Üst bacak ve kalça bölgesinde beyaz çok belirgin olmayan çatlaklardan bahsediyorım Güncellemeler+1 yıl Rahatsız edici olur mu Güzel bi fizikteki çatlaklar dikkat çeker mi? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
asklqkslskdk Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 61% +1 yıl Neden rahatsız edici olsun? Hiç kimse kusursuz değil. Ayrıca bunları kafana takma, seni sırf böyle birşey için terk eden biri sadece bahane arıyordur 0 0 Yorumla
senaayd1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bir şey olmaz seni seven çatlağa mi bakicak o kadar 1 0 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Catlak zilli zilli Acmis kendini belli Fikir Fikir oynar anasinin gözü hoplatir herkesi 0 0 Yorumla
kasiyereyavsayanfis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnsandan şnsana değişir benim için fark etmez mesela 0 0 Yorumla
üye645982 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bence doğal ve çekici gözüktüğü söylenebilir aslında 0 0 Yorumla
BenimleKalNolursun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl çeker burdaki abazaların ettiği laflara bakma az da olsa çeker 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Ben fizigine goruntuye bakarm sekile, catlak umursamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hatun benim olsunda, her şeyiyle severim onu, çatlak matlak önemli değil.. 0 0 Yorumla
gulfemdnz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet ama kadınlar robot değil biraz insancıl yaklaşım olsun artık 1 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl farkedilir ama çok dikkat çekeceğini veya rahatsız edeceğini sanmıyorum 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok bariz açıksa olur tabiki 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dikkat çeker 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Neden rahatsız edici olsun? Hiç kimse kusursuz değil. Ayrıca bunları kafana takma, seni sırf böyle birşey için terk eden biri sadece bahane arıyordur
Bir şey olmaz seni seven çatlağa mi bakicak o kadar
Catlak zilli zilli Acmis kendini belli Fikir Fikir oynar anasinin gözü hoplatir herkesi
İnsandan şnsana değişir benim için fark etmez mesela
Bence doğal ve çekici gözüktüğü söylenebilir aslında
çeker burdaki abazaların ettiği laflara bakma az da olsa çeker
Ben fizigine goruntuye bakarm sekile, catlak umursamam
Hatun benim olsunda, her şeyiyle severim onu, çatlak matlak önemli değil..
Evet ama kadınlar robot değil biraz insancıl yaklaşım olsun artık
farkedilir ama çok dikkat çekeceğini veya rahatsız edeceğini sanmıyorum
Olmaz
Çok bariz açıksa olur tabiki
Hayır
Evet çeker
Hayır etmez
Dikkat çeker