aşık olamıyorum insanlara değer veremiyorum neden sizce sadece yatağa atıp bırakıyorum sevsem gerçekten çok iyi severim ama yapamıyorum bir şey beni durduruyor
Duygusuzum neden?

Sende borderline kişilik bozukluğu olabilir mi? bu bozuklukta da insanlar insanları sevip değer veremiyor. Ve umarım bu soru troldür ama bu tip erkek tipi çok olduğu için pek te trol olduğunu sanmıyorum şu an. Çözümü bence sen birileriyle sevgili olma olacaksan niyetini belirt onun da niyeti buysa sonsuza dek kullanın birbirinizi. Birini severim diye sakın sevgili olma zaten seveceğin insan çıkar karşına ve onu fark edersin eğer kalbinin olması gereken yerden pipini alıp iki bacak arasına sokmasını bilirsen :), iyi günler.
Cevap
2Cevap
Korku. Zaten olmayacak duygusu. İnsanlardan gelen iğrenmişlik. Yoksa kimsenin buna değmeyeceği fikri. Hepsi olabilir.
En son yatağa attığım kıza sonradan aşık oldum bana deliler gibi aşık olan kız kayboldu 1.5 hafta yatakdan kalkmadım omu beni yatağa attı ben mi onu anlamadım... bu kullanma işini bi ben beceremiyom herhalde...
Allah şifa versin ne diyim
Daha iyi işte üzülmezsin
Cehennemde ogrenirsin kanka sebebini
Anlayabiliyorum seni suçlamayacağım bu yüzden
İnsan 1 kere aşık olur zaten sen z*ikme pesindesin
En İyi Cevap