Söyle söyleyebilirim ki kimseye karşı en ufak Bi acıma hissi vya üzülme hissi oluşmuyor? Oysa insanları önemsiyorum ama onlara karşı ufacık bile duygu ve üzülme hissi yok bende?
Çevremde ki insanlar la beton gibi adamsın insan hiç mi birazcık da olsa çevresini önemsemez duygu beslemez felan derler cidden de öyle
Dara düşen gelir derdini anlatır gider lan derim neden anlattın e olum kara kutu gibisin birine anlatmaz tada üzülme durumun yok devlet var valla çevremde anlatıp anlatıp rahatlayan 🤣
Ama valla arkaya bakınca bıraktığım enkaz da çok ne bilim sıktı artık ama insanların bakışı ne bilim benim hakkında en ufak tabirle beton demeleri
Gülmem ya da üzülmem hiç hayatım boyunca üzüldüğüm ne gören nede hisseden olmuştur
Tamam yıllarımı duygusuz bi halde geçirdim
Size sormak istediğim şu ben bu durumdan nasıl kurtulurum cidden laf olsun diye değil cidden böyleyim ne bilim fikirleriniz benim için kıymetli
Çevremde ki insanlar la beton gibi adamsın insan hiç mi birazcık da olsa çevresini önemsemez duygu beslemez felan derler cidden de öyle
Dara düşen gelir derdini anlatır gider lan derim neden anlattın e olum kara kutu gibisin birine anlatmaz tada üzülme durumun yok devlet var valla çevremde anlatıp anlatıp rahatlayan 🤣
Ama valla arkaya bakınca bıraktığım enkaz da çok ne bilim sıktı artık ama insanların bakışı ne bilim benim hakkında en ufak tabirle beton demeleri
Gülmem ya da üzülmem hiç hayatım boyunca üzüldüğüm ne gören nede hisseden olmuştur
Tamam yıllarımı duygusuz bi halde geçirdim
Size sormak istediğim şu ben bu durumdan nasıl kurtulurum cidden laf olsun diye değil cidden böyleyim ne bilim fikirleriniz benim için kıymetli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Belkide psikolojik olarak böyle olmak istiyosun
Psikolojik sorunum yok şükür yani ama genel yaşantım anlattığım gibi
Yok yanlış anladınız
Yani şöyle küçüklükten beri çocuğa söylesense ki” çocuk duygusuz kime çekmiş böyle “ hep böyle söylerlerse o çocuk bunu kabullenir ve gerçekten duygusuz olduğuna kendisini ikna eder. Sizde de öyle olmuş gibi
Bilmiyorum kardeşim ama cidden etrafında insanlar duygusuz olduğunu bilince insan yanlış mı yapıyorum diyorum ama doğru olduğunu inanıyorum çünkü beni şu an kadar ne aldata bilen neden sınavından geçen birisi oldu
Ama bunuda aklınızda bulundurun, kimse dört dörtlük değil. Yani siz birini sınavdan geçirince karşındakide aynı sizi sınavdan geçiriyo ola bilir. Sizin birinde gördüğünüz her hangi kusur gibi, biride sizdeki “duygusuzluğu” kusur olarak göre bilir
Duygusuz olmak kusur mu çevrede mert deli kanlı ve özü sözü bir olarak bilinir birinin gözüne baktığım da olay orada kapanır haklı olduğum bellidir kimseye acıma duygu beskemeyen hataları tak tak yüzüne vururum insanın işte bu olayim var başıma açmadık dert bırakmadı insanlar sevimsiz ne bilim etraftaki rahat değiller onlarda biseh aradığımı felan düşünüyor ki çalıştığım iş biri ise girecekse Got konuş bakalım nasıl biri derler konsuutum döner tak diye gerçeği söylerim bu yüzden hiç vicdan azabı duymamak korkmaya basladim
Buna kusur demiyorum kimine göre kusur ola bilir. Siz söylediniz ya “sınavdan şimdiye kadar geçen olmadı” onun için söyledim. Siz kendinize “mert delikanlı kimseye acımayan biriyim” gibi olduğunuzu düşünürken kimine göre hoş bu durum hoş değil
Zaten sorun da bu en ufak Bi noktada insanları üzüyorum biliyorum ama cidden benim açımdan hiç Bi sorun yok güle güle diyebiliyorum tepki de vermiyorum iyice deliriyorum etrafımda insanlar çözümü buldum ama
Ben varsam.🤣kelimesini seçip kullanıyorlar
Bir zaman sonra bu olay yorucak sizi. Kolay gelsin ne diyeyim
30 yaşındayım hiç yorulmuş gibi değilim ama benim sorunum insanları kırmaktan üzmekten bıktım bıktım da yapıştı kaldı üstüme lanet duyguzuluk
anneye karşıdamı var duygusuzluk?
Cevrem de kimm varsa ailem dahil ama kırmam üzmem onları yanlış yaptıkları anda doğru neyse k duygu ve üzülecek diye bisey yok
Ozaman düzelir bence
30 yaşındayım 🤣 keşke düzelse ama beton gibi yapım var bunu asmam gerekir çevremde herkes korktugu için değil de saygı duymasını istiyorum artik
Allah ömür versin abim bilemiyorum
Sanada bacım sanada isallah
Benim durumum da olmak istemezsin net Bi hayat yaşarsın fakat ne bilim sıkılma vya insanları Anlıyorum ama elimden gelen Bi konu degil
Evet olmak istemezdim😄
Boyle dusunmen bile aslinda onemsediginin kaniti.
Keşke önemsesem vallahi dünyam bir anda genişleterek insanları kırdığımın farkındayım zaten bu yüzden bu postu paylaştım? Sen doğru algolayamdjn sanırım.
Keşke çevremde bir kişiyle konuşsan da sansin olsa.
Hic umurunda olmasa gerek duyup sormazdin.
🤣cidden anlama ya da algılama sorunun var senin? Ben açıkça belirttim kimsenin duygusu üzülüp kırılacagi zerre umrumda da değil aha bu gün öz teyzem oldu? Üzülmedim yasa her hangi bisey hissetmedim onu geç geçmişte ne yaptiysa milletin ortasin da söyledim millet mal mal yuzumue baktı helallik kısmın da helallik vermediğimi söyledim? Üstümde hakkı yok e yani şimdi bunlara ne dicen çok merak ediyorum
Ben şu yorumu yaparken duygusuz birisi olduğumun farkındayım insanları kırmak istemiyorum artık demek içi yardim edin nasıl bu sorunu asabilirim di? 🤣aklınca kısa yoldan kendince çözüm ürettin ama yanlış ki senin ne düşündüğün benim için zerre önemli değil tekil şahısların vardığı sonuç beni ilgilendirmez bir fikir çoğul olarak aynı noktaya geliyorsa 100/60 doğruluk yapı 100/40 yanılma payı vardır
Ya madem hicbir sey umurunda degil niye bu durumdan sikayetcisin? Gercekten onemsemeyen biri "niye onemsemiyorum yaaa" demez. Zaten şeyinde degildir.
Şu neden le artık bu durumdan sıkıldım anlamadığın nokta şu ki önemsemiyorum bunun farkında olduğum elimde değil ama benim istediğim bu durumun kötü biseh olduğunu anlıyorum varmak istediğim nokta bu durumdan nasıl kurtulurum
Artık günden güne eriyoruz anlıyorsun sanırım gelmek istediğim noktayı ve bu durum gelecek için çok sakıncalı
Okumadım.
Çok ilginç. Herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz
Psikolojik sorunum yok dağ gibiyim eyvallah
İlaçlar mı uyuşturuyor diye düşündüm bi an ama... Belki de sadece gamsızsındır😈
🤣 gamsız miyim ne bilim aşırı derece ciddi her hangi ortama girdiğim an söyle anlatım
Mesela yeni birinle tanıştın diyelim hareketleri hoşuna gitmedi
Ben tak tak söylüyorum... öylece suratıma bakıp gidiyorlar
Sonra çevrem. suratima ulan ne duygusuz adamsın uzuldumu yoksa kırıldı mı demezsin flean
Bu da denmez ya, cevrendekilerin Allah yardımcısı olsun😈
🤣 saol valla öyle de yapacak bisey yok