Örneğin birinin kolayca ağlayabileceği şeyler bana pek bir şey ifade etmiyor. Ya da yanımda cok sevdigim biri aglasa öyle cok etkilenmem.
Neden böyleyim of😫😓😢
Neden böyleyim of😫😓😢
Kendini metanetli olmaya alıştırmışsın ve olayların sonuçlarını daha önceden artısı ve eksisiyle birlikte algılayıp kendine kabul ettirmiş birisin... Yani kısacası kolay kolay hayalkırıklığı yaşamazsın. Fakat bu duygusuz olmadığın anlamına gelmez... Böyle kişiliklerin duyguları daha yoğundur patlamayla ortaya çıkar...
İlk aski tattiysan duygularlarin yoğun dünyasına girersin yinede giremezsen hamile kaldığında girersin yine mi olmadi yaslaninca istemedigin kadar duygusal olacaksin çocukların ve torunlarin için yani şimdiki duygusuzlugunun tadını çıkar 😂
Ahahah😂
Eig hakettim mi 😊
Şu an verilmiyor
yakınlarım öldüğünde duygulanmadim ağlamadim tepki vermedim birinin yaninda ağlayamiyorum ne kadar kotu bir şey olsa bile ağliyamiyorum belki tekken yaşanmişliklara zaten kolay kolay ağliyacak kadar duygusallaşmam
Böylesin üzülmene gerek yok.
#BilimKategorisiİstiyoruz
#BilimKöşesi
Cevap
12Cevap
Bir tek ben varım sanıyordum :D
Gel de 12 sene boyunca ağlamayan bana sor. Duygusal bir film izlerken arkadaşlarım gözyaşı döküyordu bende tık yok.. Şöyle dönüp baktılar.. Ulan ne duygusuzmuşsun dediler :D
Belkide geçmişte çok kötü olaylar yaşamışsındır ve herkesin ağlayabileceği olaylar sana sıradan normali bir şey gibi gelebilir..
duygusuz soruya bak duygusuz oldugun anlasiliyor burdan :D
ben niye sinirliyim bunun cevabini verebilecekmisin?
Bilemem
bende bunu bilemem
Aynı şey değil.
ya bak her insanin bir kişiligi vardir burda 3 4 cumleyle bunu çozemezsin
Evet doğru :d
Herkesin algısı ve zekası farklı çalışır. Empati yeteneğin yoktur duygusal zekan düşüktür.
çocukluguna bakmak gerekir , duygularını ne öldürmüş bu pisikolojik bir sorun
Sükret aglayan birini görünce gülesim geliyo ben napim
Ben dıuguluyum mesela çünkü duygu köseoğlunu izliyorum 😄😄
Aha yillar önce kaybettigim kız kardesim
Aha ben aglamayali yillar oldu :)
yakında sende aralarına katılırsın rahat ol
annenle babana sormak laızm
ahahaahah
Ben de öyleyim
gecmis olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar