+1 yılYalnızım çünkü bir türlü istediğim insanla karşılaşamıyorum. Aşk ilişkilerinin biraz kader biraz da şansa bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden gerçekten mutlu olabileceğim kişiyi beklemeye devam ediyorum. 💖🙏🏼
11 Yorumla- +1 yıl
evet bu kadar aslında
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulana dek yalnızlık bir gerekliliktir. Aksi halde yanlış kararlar verip hem kendimize hem karşı tarafa bunu yapmamız etik değil. Aslında gerçek sebep bu. Klasik bir ilişki değil. Gerçekten uyum ve tutkunun bir arada olduğunu bulana dek böyle olması gerekiyor.
23 Yorumla- +1 yıl
sen ben misin ya
- +1 yıl
Aklı başında olgun her bireyin böyle düşünmesi gerek aslında hepimiz biz olmalıyız :D
- +1 yıl
ahahhah işte bu ya
+1 yılgönlümüze göre olanı çıkmadı, gelenler de benden uzak cehenneme direkt kişilerdi reddetmek tek çözümdü.
12 Yorumla- +1 yıl
asalet kazanacak
- +1 yıl
eyvallah +1
+1 yılÇünkü hiç bulunmadım..
25 Yorumla- +1 yıl
bu ben...
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim✨
- +1 yıl
varlığın için ben teşekkür ederim 🥺
- +1 yıl
Yüzümü güldürdüğün için teşekkür ederim🧡
- +1 yıl
💕💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yalnızım çünküü ben beyle istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnızım, çünkü yakışıklı değilim.
05 Yorumla- +1 yıl
herkese yakışmak marifet değil zaten, sadece ona yakışacağın için saklıyolar seni🧚🏻
- +1 yıl
Sanırım güzel bir şey söyledin thxx
- +1 yıl
sana bi şey diyeyim mi dnjds yazdıktan sonra benim de modum yükseldi harbi güzel yazmışım skdkkskfmgl
- +1 yıl
bugün de kendimizi övdük şükür
- +1 yıl
Rica ederim sxfgfgh
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/zxq8LuSVWjUBenimle, Hayatın ritmini aynı tonda duyabilecek ve aynı ritme ayak uydurabilecek prensimi bekliyorum.
O zamana kadar,
Düşünüyorum o halde bekarım"cılığa devam ✌️11 Yorumla- +1 yıl
ayynen bebek
+1 yılYalnızım çünkü kalbime dokunmaya cesareti olan birini tanımadım.
Kimi zaman buzdağı gibi gözüksem de arkamda kalan güneşim vardı. Belki de korkulan şey benim buzullarım değil ardında ki güneşti.
Çünkü güneş; aydınlıktı, ısıtırdı ve görmeni sağlardı. Benim güneşim insanların düşüncesine büyük geldi.28 Yorumla- +1 yıl
🚬
- +1 yıl
Dolduruyorum bir duble
- +1 yıl
Doldur bu gündüz vakti de yalnızlığa içelim 🥂
- +1 yıl
Hallediyorum 😅
- +1 yıl
bu yüzden gerçek aşk düşüncelerin prangasından beri... iradeden hariç...
- +1 yıl
Prangaya vurulan kalbin yutulmuş anahtarı gibi...
- +1 yıl
ne zaman baba mezara girince mi
- +1 yıl
Ne zaman gelirse
💨Ne yönden yalnız? Arkadaşlarım azdır, çok az. Seçiciyim. Kendim düzgün olmaya çalışıyorsam karşımdakini de üç aşağı beş yukarı o şekilde tercih ederim. Ben uğraşıyorsam bir şeylere onunda öyle olmasını isterim.
💨Kendimden taviz vermeyi sevmem. Bunu fedakarlıkla karıştırmayalım. Taviz vermediğim için de çıkarcı insanlar veya o bahsettiğimiz “kuru kalabalık” benim etrafımda duramaz. Çünkü beni kullanamazlar. İşte bundan yalnızım.
💨İlişki ise karmaşık dostlarım. Aslında basit ama insanlar bunu karmaşıklaştırıyor. Önceliğim inancımdır. Ona göre hareket etmek isterim. Gönlüm farklı şeye kaydı bir zaman, şans verdim. Denedik olmadı. Daha dikkatli ve kesin olmam gerektiğini o an anladım. Bi iliskide ciddiyet istiyorsak riske atmaya gelmez..
Sevgiler 💐🌸💐🌸💐12 Yorumla- +1 yıl
sen prensessiiin
+1 yılKimsenin bana maddi manevi yük olmasını istemiyorum. Evlilik erkeğin ev işi yükünü kadının üstüne attığı saçmasapan bir kurumdur erkek ezikliğin acısını kadından çıkarıyor evi geçindirmek zorunda diye kadının da üstüne yük atıyor ev işi yapmak zorundasın gibisinden halbuki dinimizde kadın ev işi yapmak zorunda değil 🤷🏻♀️
12 Yorumla- +1 yıl
ama hayat müşterek ya kuzum. iki taraf da merhametle sorumluluğunu bilse müthiş olur
- +1 yıl
Ben sorumluluk almak istemiyorum bu yüzden yalnızım
+1 yılÇünkü birini aramıyorum tevafuk olursa ne âlâ olmazsa da hiç sorun değil. Kendi kendime daha mutluyum ve bu mutluluğu bir başkasının bozmasını istemiyorum. Kalbimiz kumdan kale olsun diye yaşamıyoruz bu dünyada bir dalgaya ya da ayak izine heba edemem.
12 Yorumla- +1 yıl
aynaya karşı ben💕
- +1 yıl
ama yine de olsa müthiş🧚🏻
Nankörüm. Hayatım gayet yerinde, sıradan, kendi halinde bir kızım. Ama bu hayat sanki bana yetmiyor. Daha adrenalin dolu bir hayat isterdim. Tabi ki bu benim şımarıklığım. Allahın benim için verdiği hayatı beğenmemezlik yapıyorum. Affet Allahım. Umarım bir gün aşık olurum. Ve hayatımdaki boşluk dolar. Ve artık yalnız olmam. Aslında şimdide tam anlamıyla yalnız değilim. Allahım var benim. Ailem var. Ama eksiğim. Galiba…
11 Yorumla- +1 yıl
bitanem mecazdan hakikate bi arzu bu ne güzel işte
Yalnızım; Çünkü herhangi biriyle değil, beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola. Can Yücelre-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
11 Yorumla- +1 yıl
kraal
bu benim bilip isteyerek içinde bulunmuş olduğum bir durum değil. yalnız olmak istemiyorum ama yalnız olmamak için herhangi bir hamle de yapmıyorum. bomboş takılıyorum sonra niye yalnızım diye kendime kızıyorum sonra unutuyorum sonra bi daha. bu silsile hep bu şekilde gidiyo. niye bilmiyorum çünkü salağım galiba
12 Yorumla- +1 yıl
malum kişiyi bulduğunda çok kıymet verecekmişsin gibi geldi. ondan bu tercihen yalnızlık 👉🏻👈🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmiyorum. değer veren koruyup kollayan biri de çıkmadı karşıma. çoğu erkeğin amacı da belli zaten...
23 Yorumla- +1 yıl
aşk kadın umarım çok mutlu olursun
- +1 yıl
umarım çok mutlu oluruz çünkü kimse üzülmeyi hak etmiyor:)
- +1 yıl
inşallah kuzum ya
+1 yılTipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura kaçar anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
01 Yorumla- +1 yıl
ya aşk böyle bir şey değil diyolar, mecnun abimiz mesela. sen ona bir de benim gözümden bak diyo. leyla da monako prensesi değil anlayacağın
Çünkü yalnızlığı çok seviyorum ve etrafında insanların olduğu bir ortam bana kalabalık bir yalnızlık olarak geliyor onların kızdığı sevindigi şeylere kendimi kaptiramiyorum onların istediği olamiyorsam kendi istediğim olur tek başıma daha mutlu olurum
02 Yorumla- +1 yıl
sen sana ait olmayan bi yerde olabilir misin sadece
- +1 yıl
Ben bana aitim kimseyle sınırlandırılamam mekan olay karakter kişilik kalp aklına gelecek herşeyle eğer kendime layık görüyorsam ne durumda olursam olayım mutlu olurum insanların hep bı ego tatmini olma çabası var kimse senin bu dünyada neyi niçin nasıl nerede yaptığını düşünmez sessiz kalırsın sadece ona bile kötü bakarlar düşünmezler neden diye yargilarlar iyiyede yapmazlar kendi kötü yanlarını konustururlar sonuç bu dünyada seni taşıyan vücuttan başkasını sevmek manasizdir çıkar ilişkisidir ne yaparsan yap kendin için yap insanlar doyumsuz dur
Nadir bir kişiliğin yalnız olması doğal, boşluğu dolduracak nadide bir parça keşfedilemedi hala
17 Yorumla- +1 yıl
biz aynıyız 🧚🏻
- +1 yıl
senin nadir olduğun parçaları ben hurda diye okuturum aslanım hayırdır:d
- +1 yıl
tamam hadi çık bu sokaktan o zaman ne uzatıyorsun 🤦🏻♀️
- +1 yıl
ilgi istiyosun ama tarzın yanlış
+1 yılYalnız değilim dostlarım var şükür Allah eksikliklerini göstermesin
11 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yalnızım çünkü, insanların sahte yüzlerini uzaktan daha iyi analiz edebiliyorum.
Yalnızım çünkü, yalnız olduğum için değil, yalnızlığı kendim tercih ettiğim için..
Yalnızım çünkü; kendi kendimle zaman geçirmeyi seviyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. çünkü kafa dengi birini bulamıyorum. baskı ve aşırı kıskançlığı olmayan, gereksiz takıntıları ve şüpheleri olmayan ve sudan sebeplerle tartışmayan birini bulamadığımdandır.
110 Yorumla- +1 yıl
bi sahil kasabasında Temmuz akşamı karşılaşacakmışsınız vibeı aldım
- +1 yıl
ben değil sen al. bilet. egeye :d
- +1 yıl
bir de şu ana kadar gerçek aşkı bulamadığını düşünüyorum;(
- +1 yıl
umarım hemencecik bulursunuz artık birbirinizi. ege mühim, egeyi unutma:d
- +1 yıl
o da senin şahaneliğine kalmış artık :d
Amacımız serserilik yapmak degil ondan oluyor hep. Uçkurumuzla degil kalbimizle hareket ettiğimiz icin oluyor Kötü durumda ve yanlız kalan hep bizim gibiler oluyor. Çok yukseldim bak ya 😤
11 Yorumla- +1 yıl
adam gibi adamlar kaybetmez, kaybedilir!!1! 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızım çünkü zor seviyorum, o kişiye de daha denk gelmedim.
11 Yorumla- +1 yıl
biz 🤜🏼🤛🏼
+1 yılBana değer biri vardı da ben mi yalnızlığı seçtim.. :))
01 Yorumla- +1 yıl
imza kaşe mühür
Şimdiki evlilikler aşklar sevgiler sevgiler hepsi yalan istisnai durumlarda doğru yani Twitterdaki videoları görünce aldatma videolarını falan artık sogudum gönlüme göre birisini bulursam sonuna kadar giderim
00 Yorumla
+1 yılYalnızım çünkü şu an yeni bı ilişkiye hazır değilim. Kendimde olan hatalar var geçmişten gelen şeyler var. Hazır olmadan kimseye seni seviyorum demek istemiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
e zaten bu biraz da sürpriz
+1 yılYanlızlık en güzeli dert yok tasa yok kavga edince içime ukte oturan nedenler yok saymakla bitmez bekar kal ömrün uzasın işte kocanın koca koca dertleri var adı üstünde kocatiyor 😂😂😂😂😂😂😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
@Ccccv1 ne alaka şimdi 🤔🤔🤔🤔
- +1 yıl
@Ccccv1 benim yorumuma yorum attin onu idrak edemedim kısa olmak bir nedenmi ilginç 🤔🤔
- +1 yıl
ruh eşini bulsan fena mı kuzum:d
- +1 yıl
Bulursam güzel olur bulamazsam yapcak bir şey yok😂
+1 yılen kötüsü sanatlayım, onu bir şeyleri olmayanlar düşünsün
https://youtu.be/8Qz5a5ERv7Y03 Yorumla- +1 yıl
sanat yalnızken daha mı verimli yani ne anlayalım:(
- +1 yıl
sanatın büyüsü yalnızlığı söküp atmaya yeter, bünyevi duygulardan sıyrılırsın bir doğanın sesi bir sen.
- +1 yıl
daha da acısını hissederim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilim çünkü "yalnızlık yüce Allah'a mahsus"...
10 Yorumla Sevdiklerim yüreğimde ve yanımda iken yalnız değilim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılPaşa keyfim öyle uygun buluyor.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Sevince bazı insanlar hiç bir şeyini karşı taraf ile paylaşmaz
egoisttir
bazılarıda varını yoğunu paylaşır
işte o egoistlerden değlseniz zordun gonul işlerine başlamak00 Yorumla15 sene once cevap verseydim eger "Yalnizim cunku ruh esimi bulamadim" derdim.
Simdi cevap versem, "Yalnizim cunku bu benim tercihim" derdim
Gecen yillarda sunu anladim. Hayatimda var olan ya da olmayan hersey benim tercihim. Yalnizlik varsa ben istediim icin, seviyorsam ben istedigim icin, mutluysam oyle olmayi tercih ettigim icin.
Siz ne isterseniz o sunuz...00 Yorumla
+1 yılİlk aşkım çocukluk aşkım liseyi beraber bitirdiğim mezunsa yine beraber vakit geçirdiğim 5.5yıl süren kızı 2 yıldır unutmam hala seviyor olmam. Aklımda biri varken başkasına bakamamak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama gerçekten bilmiyorum... belkide birisi oldugumda hayatımda fazla değer veriyorumdur... ya da tercihler arasında yokumdur
02 Yorumla- +1 yıl
fazla değer vermek kötü mü ya🥺
- +1 yıl
Bilmem kötüdür belkide, ya da insanları mutlu edemiyoruz olmuyolar, gözleri hep fazlasında elindekinin değerini bilmiyo kimse...
Merhaba,
Yalnızım çünkü:
Her derdimi anlatıp, yalan söylemediğinden emin olduğum tek kişi kendim.
Işıkla kal...02 Yorumla- +1 yıl
ışıkla kal sözü bize oldukça yabancı bi temenni gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızım çünkü: yalnızlığımın güzelliğine tercih edeceğim kadar aklımı başımdan alabilecek bi hatun yok
02 Yorumla- +1 yıl
🤜🏼🤛🏼
- +1 yıl
🤝🤝
Yalnızım çünkü yalnız olmaktan mutluyum. En azından şimdilik. Bir süre sonra yalnızlık batmaya başlarsa yalnız olmaktan şikayet etmeye başlarım.
01 Yorumla- +1 yıl
bi müddet inziva 🧚🏻
+1 yılÇünkü inatçı ve zıt karakterliyim. Öyle kıskanılmaya, hayatıma karışılmasına ve sürekli rapor vermeye gelemem.
015 Yorumla- +1 yıl
sen daha aşık olmamışsın diyebilir miyim
- +1 yıl
Hayır oldum ama karşılık alamadım. Bu karakter kendiliğinden oluşmadı.
- +1 yıl
karşılık alsaydın diyelim
- +1 yıl
Bir şey değişmezdi. Küçükken bile sırf yapmak istemediğim bir etkinliği yaptırdı diye sıraya yumruğumu vurup ben bunu yapmam diyip eve giden bir öğrenciymişim. 😂
- +1 yıl
belli olmaz:d
bi divane oluşuna bakar ahahshd - +1 yıl
Bu yaşıma kadar olmadıysa sanmıyorum xd
- +1 yıl
daha güzel işte. 180 derece değişeceğini düşünüyorum :d
- +1 yıl
Hayır olmaz. Yalnız kalmayı, kıskanılmaya, hayatıma karışılmasına, kısıtlanmaya tercih ederim.
- +1 yıl
tamam ya kal napim:(
- +1 yıl
Piki :(((
- +1 yıl
üzüldün:(
- +1 yıl
Sen de ;(
- +1 yıl
evet niye böyle olduk:(
- +1 yıl
Hayat bizi üzdü. Bunlar hep hayatın suçu bizim yanlış kararlarımızın değil tabii ki de.
- +1 yıl
sorgulamayalım ya daha da üzüyo net
Ne eksik ne fazla..
10 Yorumla
+1 yılÖmrüne ömrümü adadığım yarim var çok şükür.🤲
Ama dikkat ettiniz mi herkes yanlızlığı tercih ediyor gibi evde kaldıklarını kabullenmiyorlar.😂12 Yorumla- +1 yıl
Kalmış olmalı biyerlerde.:))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni hak edecek, benimle anlaşabilecek, kafa dengi kimseyi bulamıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
fazlaca ben diyo olabilir misin:(
- +1 yıl
Tanısan anlarsın ne demek istediğimi. Biz olabileceğim birinin varlığına inanmıyorum çünkü...
+1 yılYalnız değilim ama yalnız olsaydım yalnızlığı sevdiğim için olurdu.
03 Yorumla- +1 yıl
istediğimi alırım vibeı
- +1 yıl
Affetmem
- +1 yıl
🏹
+1 yılSevilmiyorsan sevilecek yanın yoktur başka açıklaması yok kendim için söylüyorum
06 Yorumla- +1 yıl
öyle ölmez füze at🥲
- +1 yıl
Kendine de acımamak lazım doğruyu söyleceksen :D
- +1 yıl
seni psikolog yaratmayan rabbin için bugün ne yaptın:d
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=TxVrosLTcnQ
Şunu dinliyorum şu an bunları düşünecek kafada değilim :D - +1 yıl
bu şarkıyı dinlerken gülemezsin hayır ya:d
- +1 yıl
İyi geceler
+1 yılGeçici değil kalıcı akarsu misali, sağlam bir aşk bulmak lazım
05 Yorumla- +1 yıl
umarım artık lütfen yani
- +1 yıl
Yani bir zahmet
- +1 yıl
hadi ama
- +1 yıl
🤣🤣👍🏻👍🏻
- +1 yıl
🤜🏼🤛🏼
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızım çünkü Türk kadınlarının genelinin istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu ve yakışıklı değilim. Şeyim de küçük yani kimse beni istemez. En büyük hayalim mutlu, huzurlu aşk evliliği ama benim için imkansız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmam gereken dersler bitirmem gereken üniversite var bsjsmd
03 Yorumla- +1 yıl
dur onu hatırlatma şimdi:dkfkgl
- +1 yıl
Aşk acısını bastırır. Hatırlayın, hatırlatın. 😂
- +1 yıl
aşk yok ki:(
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. yalnizim çünkü yalnizlik cok guzel hayat kendimle güzel 😄
02 Yorumla- +1 yıl
yalan haber bu:(
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bugün sen çok gençsin, yavrum
Hayat ümit, neşe dolu
Mutlu günler vadediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan
Üzmesin seni
Doğarken ağladı insan
Bu son olsun, bu son
Doğarken ağladı insan
Bu son olsun, bu son02 Yorumla- +1 yıl
üçüncü mısrada melodiyle devam etme güzelliği💕
Cevap sahibi+1 yılAynen☺☺😊
+1 yılYalnızım çünkü yalnızım dostlarım yalnızım yalnız 🎶 😄
02 Yorumla- +1 yıl
prensin yalnızı da hiç hayra alamet değil
- +1 yıl
Kıyamet alameti 😄birini bulursam herkes yırtar
yalnızım çünkü “bu ülkede kadınlarımız on afım geride tutuluyor”
03 Yorumla- +1 yıl
erkekler ağlasın şu köşede
- +1 yıl
ağlasınlar ya nolcak
+1 yıl... haram sevdalara bulaşmadım ve helalimi bekliyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
maşallah
- +1 yıl
İnşallah gözleriniz çok derin bakıyor hocam repliği geldi aklıma :)
- +1 yıl
yok ya hemen değiş frekansı:d
- +1 yıl
Sakız orucu bozmaz :) birkaç güne duyarız
- +1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Yalnızım çünkü sen varsın. (Sonunda ilanı aşk edebilrim yippuuuuu 😀)
04 Yorumla- +1 yıl
o müthiş karşılaşmamız böyle mi olacaktı:(
- +1 yıl
iyi yaptın diyeyim bari napim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğilim çünkü yerimi seviyemi haddimi bilir kimle ne yapacağımı neyi nasıl yapacağımı bilir akılda kaldığımı bilir ona göre davranır asla ama asla kalp kırmam
05 Yorumla- +1 yıl
tebrikleer sen çok sevil ve sev inşallah 🌹
Cevap sahibi+1 yılherkes sevsin ama herkes mutlaka sevilsin sevgi tükenen bişi değil hepimize yeter kıymet bilirsek
- +1 yıl
lütfen seninle bi dernek kuralım. sevgiyi koruma ve yaşatma derneği 🥲
Cevap sahibi+1 yıllütfen bu işlere bulaşma sevgiyide kullanıyorlar rezil oluruz
- +1 yıl
durduk yere batıp borca girmeyelim haklısın
+1 yıl2 kere aldatılınca böyle oluyor yalnız kalmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
umarım mutlu olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılseveni sevmek zor, sevdiğinde sevilmek zor... hayat zor anlıyor musun zor...
09 Yorumla- +1 yıl
seveni bulmuşsun daha ne 🥲
- +1 yıl
tek taraflı olmaz ki
- +1 yıl
seveni sevmek daha güzel değil mi ya
- +1 yıl
yahu olmuyor işte. istediğin zaman sevemiyorsun. ya sen seviyorsun seni sevmiyor. ya da seni seveni sen sevemiyorsun. kalpten geliyor akılla karar verebildiğin bir şey değil
- +1 yıl
haklısın:(
- +1 yıl
ben ne zaman sevilcem ya
- +1 yıl
ve de sevcem
- +1 yıl
ben 30 dan sonra yaşadım o duyguyu. ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin.
- +1 yıl
nasip
+1 yılAyrildgm kizin beni sinirli biri haline getirmesi ve bna soyledigi yalanlar
05 Yorumla- +1 yıl
hala ondasın yani
- +1 yıl
Soyledigi yalanlar o kadar buyuk ki aklimdan cikaramiyorum.
- +1 yıl
Ki ben hic bir seyi kafaya takmayan iyi ya da kotu ne olursa olsun kafam rahat takilan biriyim
- +1 yıl
umarım toparlarsın
- +1 yıl
Bi skntim yok cok sukur kafma gore takiliyorum istedgm zman istedgimi ypiyorum. he bazen aklima geliomu gelio o zamanda boş ver degmeyecek biri icin uzulme diorum kendi kendime
+1 yılYalnızlık gece oynayan kapıdan korkmak değil ümitlenmekdir.
Yalnızım çünkü yalnızlığı seviyorum😉00 Yorumla
+1 yılYalnızım çünkü en kolayı bu kalabalık olmak çok yorucu ve efor isteyen bir şey.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden daha iyi ekonomik olarak ve iş hayatından seni engelleyenler olmaz
00 Yorumla Yalnızım çünkü hayattım en uç kısman da yaşıyorum kimse yok hayat desen boş yalnızım çünkü
00 Yorumla
+1 yılBeni mutlu etmesi için kendimden başka kimseye ihtiyaç duymuyorum...
00 YorumlaBilmiyorum yalnız bırakıldım ben, sonra da kendim yalnız olmayı seçtim alıştım çünkü
00 Yorumla
+1 yılYanlızım çünkü bünyemi dinlendiriyorum. Arada sırada olan atıştırmalıkları saymıyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat