Aşk İlişkileri 2 ay Yalnızım çünkü... cümlesini nasıl tamamlarsınız? WhiteeCloud Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...Yalnızım çünkü beni hak edecek kimse yok🤪 Yalnızım çünkü... cümlesini nasıl tamamlarsınız? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sarışıngenc23Fenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yalnızım çünkü kafa dengi sadık birisini bulamadım denk geleceğini de zannetmiyorum.. 1 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnızım çünkü... asdjddk 0 3 Yorumla WhiteeCloud 2 ay Allah o yoldan ayırmasın mümin kardeşim 😅 Yorumla Alessapl 2 ay Amin amin cümlemizi inşallah maşallah subhanallah asdjdk Yorumla WhiteeCloud 2 ay Maşallah maşallah Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 75,2b cevap paylaştı. Yalnızım çünkü şansım yok https://www.youtube.com/embed/3AtDnEC4zak 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Yalnız değilim çünkü benim gibi erkeği yalnız bırakmazlar 0 3 Yorumla Lemanın50Tonu 2 ay Helal sana abim Yorumla WhiteeCloud 2 ay Ahahaha kızlar salon çocuğu Yorumla Lemanın50Tonu 2 ay Sus O benim abim onunla Doğru konuş White cold Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Çünkü hayattan herseyden herkesten uzağım bir sigaram ve bir telefonum ve bir silahım diğerleri herkes uzakta 0 2 Yorumla WhiteeCloud 2 ay Dağda mi yasiyon abim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Daha fazlası🙂😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İnsanları yapmacık buluyorum, çıkar bitince yanında 1dk durmuyorlar bu yüzden kendime vakit ayırıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Duygusal ilişki istemiyorum, cinsellik odaklı ilişki tercih ediyorum 0 0 Yorumla
YahikoPain666 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 2 ay Yalnizim cunku fetislik denen bohtan bir seye sahibim millette hakli tabi 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yalnızım çünkü erkolara güvenmiyorum 0 2 Yorumla WhiteeCloud 2 ay Erkolar kapatılsın 🤮 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay Bence de 🤢 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha büyük sorunlarım var 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Dengim kimse yok 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Görgüsüz eğitimsiz hatunların egosu yordu. 0 0 Yorumla
eowyn-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. mükemmelim 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Guru Yaş: 44 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tercihim böyle 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. kafam böyle sakin 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yalnızım çünkü kafa dengi sadık birisini bulamadım denk geleceğini de zannetmiyorum..
Yalnızım çünkü... asdjddk
Allah o yoldan ayırmasın mümin kardeşim 😅
Amin amin cümlemizi inşallah maşallah subhanallah asdjdk
Maşallah maşallah
Yalnızım çünkü şansım yok
https://www.youtube.com/embed/3AtDnEC4zakYalnız değilim çünkü benim gibi erkeği yalnız bırakmazlar
Helal sana abim
Ahahaha kızlar salon çocuğu
Sus O benim abim onunla Doğru konuş White cold
Çünkü hayattan herseyden herkesten uzağım bir sigaram ve bir telefonum ve bir silahım diğerleri herkes uzakta
Dağda mi yasiyon abim
Daha fazlası🙂😉
İnsanları yapmacık buluyorum, çıkar bitince yanında 1dk durmuyorlar bu yüzden kendime vakit ayırıyorum
Duygusal ilişki istemiyorum, cinsellik odaklı ilişki tercih ediyorum
Yalnizim cunku fetislik denen bohtan bir seye sahibim millette hakli tabi
Yalnızım çünkü erkolara güvenmiyorum
Erkolar kapatılsın 🤮
Bence de 🤢
Daha büyük sorunlarım var
Dengim kimse yok
Görgüsüz eğitimsiz hatunların egosu yordu.
Yalnızım çünkü beni anlayan yok🫤
İnsanların dengesizliklerinden bıktım
mükemmelim
Yalnız deeeeğilim
Tercihim böyle
kafam böyle sakin 😂
Yalnızım çünkü dünya masum kalpler için cehennem.
Doğruyum