Bazen birinin ilgisini o kadar isteriz ki, ilgilenmese bile mücadele ederiz. Bazen de fazla kırıldığımızdan kalbimizden önce kendimi terk ederiz. Bazen vazgeçeriz, bazen de vazgeçilmemek En sonun da yine kaybeden bizdik demek.
Peki siz böyle bir durum da neyi tercih ederdiniz?
İlgilenmeyen birinin, ilgisini kazanmaya mı çalışırsınız yoksa kendi kaybeder mi dersiniz?
Ben eğer gerçekten değer veriyorsan bunu gösterir ve belli bir süre ilgisini çekmeye çalışırım. Ama baktım ki boşa kürek çekiyorum, verdiğim değeri göremiyorum ve o bana aynı özeni göstermiyor, o zaman işte vazgeçerim. Enayi yerinde konulmaya da gerek yok sonuçta.
Kendime daha çok önem veririm. Bulunmaz hint kumaşı değilim ancak onun kadar da değerli olduğumun farkındayım. Hayat devam ediyor çark bir şekilde dönmeli. Ardımda bırakır devam ederim.
İlgi severim, hoşlandığım kişiden ilgi görmeyi daha çok severim beni diri tutuyor bunlar. Benim için deyerliyse bir kaç kez çabalarım kaybetmek istemem onu ama boşa kürek çektiğimi farkettiğimde bırakırım. Ben bir şeye zor tutunur kolay vazgeçerim. İlgi hayatımda önemli bir etken.
En İyi Cevaplar