Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
İstediğim birinden gelen ilgisizlik, istemediğim birinden gelen ilgiden çok daha ağır gelir çünkü bu, doğrudan duygularımı ve beklentilerimi yaralar. İstemediğim birinden gelen ilgiyi reddedebilirim, mesafe koyabilirim, hatta görmezden gelebilirim ama istediğim birinden beklediğim ilgiyi görememek, içimde derin bir boşluk oluşturur. Bu durum, sürekli kendimi sorgulamama neden olur; acaba yanlış bir şey mi yaptım, yeterince değerli değil miyim, yoksa hiç mi umursamıyor gibi sorular aklımı kemirir. Bir insanın istemediği bir ilgiyi yönetmesi kolaydır çünkü sınırlarını çizer ve uzaklaşır ama sevdiği birinden gelen ilgisizlik, o sınırları darmadağın eder. Çaba harcarsın, beklersin, bazen gururunu bile bir kenara koyarsın ama karşılık göremedikçe daha da tükenirsin. O yüzden, sevdiğin biri seni görmezden geldiğinde, hissettirdiği duygu boğulmak gibi bir şeydir; çıkış yolu ararsın ama o yol hep kapalıdır.
İstediğim birinden gelen ilgisizlik tabii ki 😂😂😂 ilgi istemediğim insandan da gelse okey. İlgi ilgidir 😂😂 ama istediğim kişinin ilgi göstermemesi çok can sıkıcı. Bi de şey var istediğin kişinin gereğinden çok fazla ilgi göstermesi 😂😂😂😂 ikisini de sollar bence 😂
Muhtemelen istenmeyen ilgi görseldeki gibi görünürdü. Bunun güzel yanını ise ancak pohpohlanmış ruhların kendisini yücelttiği hissi severdi. Yani ilgi evrimleşirdi. İstenen ilgi ise bambaşka olur. İnsanın ruhunda çiçekler açtırırdı. Kişiyi güzelleştiren de bu olurdu, sanıyorum.
Binlere danışıyoruz ama ne alimler ne de zalim yani kel hepsi... Kel başa şimşir tarak mı lazım bazen evet:))
İlginin delisi olan insanlar için ilgilin nereden geldiği önemsizdir medeniyetin bile o son dişini çeker ilginin kralını seçerler...
Şöyle bir sözüm vardır benim bu durumlar için..
Beklediğin kişinin ilgisi düşmezken bildirimlere, ilgilenmediğin insandan gelen bilgiler telefonun şarjını ilgiyle sömürüyorsa, kaderin wi-fi şifresinde bir hata vardır demektir...
Saklayacak bir şeyim yok özel hayatıma dair mesajları şifrelersem sorun yok. Aile ve işle alakalı konular özel sayılabilir çünkü. Bunun dışında sosyal medya ya da KS gibi platformlardan kaygım yok.
Akşama bir soru soralım sadece senlerle ilgili az eğlenek 😀 bu sitenin en sevdiğim tarafı ne biliyor musun? Bazen özellikle bazı sorularda yorumları okurum, dikkat etse bile insanlar bilinç altını açığa verir çok gülerim o an mutlaka ironik bir yorum yapar çıkarım çoğu anlamaz gerçek bir Yorum sanıp hakkımda yanlış bile düşünür. Eğlenmek isterse insan harika malzemelerle enfes kahvaltılar yapabilir burada acıktım ben İstemsiz her şeyi yemeğe bağlıyor kafam
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
İkisinin de olma ihtimali imkansıza yakın. Çünkü iki farklı kişi olduğu görülüyor olsada çıkış noktası aslında aynı. Gerçek niyetin ve istek aynı. Aynı çerçevede bakmak. Örneğin evlilerin beni tercih etmesi gibi bir durum. Eşi veya eski eşiyle beni kıyaslamaya sokma çabası. Bunu da saklamaya çalışıyor olduğuna kendini inandırmış olsada başaramıyor olması. Benim istediğim kişilere gelecek olursak; Suçum olmadığı halde yaşanılan olumsuz durumların faturasını bana uzatmış olmaları.
Kadının ilk ve tek sevdiği babası olduğunu fark ettiğim andan bu güne daha net görmeye başladım bazı gerçekleri. Ondandır çoğu kez sevilmek istemeleri. Fakat unutulan bir şey var insanoğlu sevdiği kadar sevilirse daha sıkı sarılır hayata karşındakine. O zaman daha sadık olur; Hem hayata , hemde hayatının içinde hatta tam ortasında olan kişiye.
İstemediğin birinden gelen ilgisizliğin boğuculuğunu karşı tarafa çok rahat hissettireceğin için, bir süre sonra oda eskisi gibi olmayacak, uzaklaşacaktır. İstediğin birinden gelen ilgisizlik bence çok daha boğucu. Gerçi oda bir süre sonra yine karşı tarafca anlayış ile karşılanıp uzaklaşma ile sonuçlanacak. Kazanan; kafası rahat, kendine bakan, duygusal boşluktan uzak, kendi değerinin farkında olan oluyor.
İstediğin kişiden gelmeyen ilgi, daha boğucu ve mutsuz hissettirir. Çünkü istenilmeyen kişiden gelen ilgi bizi pek etkilemez istemediğimiz için ➡. Ancak ilgi alanımıza giren biriyse bu boğucu olmasından ziyade üzücü bir duygu durum haline bürünürüz.🌾✨
İstemediğim birisinden gelen ilgi daha çok boğuyor beni, çünkü ben birisini istemiyorsam muhakkak kalbimin bir bildiği oluyor, hem istenmeyen kişi rahatsızlık vermemeli, gururunu da yanına alıp gitmeyi bilmeli
Soru da iki ucu b. klu değnek... Kadınlara gelince, istemediği bir kişiden gelen ilgiden rahatsız olan tek bir kadın/kız görmedim, aksine özgüvenleri artırıyor.
Her ikisi de boğucu diye düşünüyorum.. İstemediğim bir ilgisiyse o kişiyi ruhum kabul etmiyordur ve bu beni fazlasıyla boğar. Ama ruhumun kabul ettiği benden uzak dursa buda üzer..
istemediğim birinden ilgi geliyorsa kullanabildiğim kadar kullanırım bilgi anlamında zamanla vazgeçer yani kesin 1 he karşılığınıda veririm kaybetmemek için