Maalesef ona uygun olmadığımı anlar ve ayrılırım 😕 Çünkü karşılıklı ilgiyi sevgiyi yakınlığı seviyorum. Bunun dışında şeyler beni çok eksik ve yalnız bırakır, çok mutsuz eder. İçimi yaşamak ve paylaşmak isterim. Sevmeyecek ve sevilmeyeceksem yapamayız. 🤷♂️ Bunun eksik yaşandığı rolleri paylaşmak beni çok yorar ve üzer.
İlgili olupta ilgisiz davranmak zorunda değilim. İlgiliysem ilgiliyimdir yani. Benim ilgimden sıkılan, bunaldığını söyleyen insan vardır. O da sıkılıyorsa sevilmekten, ilgiden hiç olmasam daha iyi diye düşünürüm. Çünkü olmadığım biri gibi davranamam. İlgiliyimdir ve bunu da sevsin yoksa yoluna gitsin. İlgimden bunalan insan umrumda olmaz 😄
Kim ilgiden hoslanmazki kendini değerli önemli yani sevildiğini hissetmekten güzel bir duygu yok bencee. Tabi bu ilgiyi sana yardım ederek iyi davranak yapmalı sürekli boş icraatla seni seviyorum seni seviyorum diye boş sözlerle değil
İlgiden çok hoşlanmayan biriyse kendimi uzak tutarım ben de mesafeli davranırım ona karşı kensi bileceği iş. Ben de zaten öyle aman aman ilgiye boğayım diyen bir tip değilsem ayna misali o bana nasıl gelirse ben de öyle gelirim kartları açık oynarım kısacası bu durumda soğul mesafeli bir ilişki olmuş olur çünkü sevgili olsun dost arkadaş olsun insan ilgi isterse ilgisizliği kimse sevmez.
Yapım Ve Karakterim Gereği Herkese İlgi Gösteren Biri Değilim Zaten. İlgimi Sevdiklerime Gösteririm Ben. Sevdiğim Bir İnsansa Ve O Da Seviyosa İlgimi De İsteyecektir. İlgi İstemeyenin Sevgisini Sorgularım.
Bir kere karşılıklı sevgi olmalı bunda hemfikirsek fazla aşırı sevgi karşı tarafı neden rahatsız etsinki art niyet ararım yani böyle birşeyin olmaması lazım