Beğendiğiniz kişi ne yapsa aniden gözünüzden düşer¿

Beğendiğiniz kişi ne yapsa aniden gözünüzden düşer¿

Başta bana ilgi verip daha sonra o ilgiyi kesiyorsa bunu sinirimi bozar. Beni görmezden gelmesini de hiç sevmem. Başta kendini bana gösterdiği gibi devam etmeliyiz
Soğumak için bir sürü sebep vardır. “Cepte” sayıp ilgisi ve davranışları değişirse, yalan söylerse, saygısızlık ederse, küfür ederse (küfürlü konuşma tarzı olabilir, fakat benim yanımda veya bana karşı küfür etmeyecek), gereksiz yere gizem yaratırsa, kendinde sürekli bahsederse, sürekli beni eleştirip değersizleştirmeye çalışırsa, emrivaki konuşursa veya kendi fikirlerini bana empoze etmeye çalışırsa, ilgi gösterdim diye totosu kalkarsa, manipüle etmeye çalışırsa, trip atarsa
@DarkAngelNyxx hanım maşallah ağzıniza geleni söylediniz..
@Necro12345 gören de birilerine ana avrat saydım zannedecek 😂 Balık baştan kokar derler, doğrudur
Özgüvensiz, bağnaz hareketler. Aşırı ön yargılı hareketler, ilişkide seçiciliği sırf dış görünüşle sınırlandıran bir zihniyete sahip olması. Düşünsene Marie Curie gibi kadınsın ama Adam ela gözlü istiyorum diyor felan sjsjsjsjkssk
Ha bir de ses kadın ya. Ses tonunu duyupta bütün ilgimi kaybedip bacım olarak gördüğüm oldu bir kaç defa sjsjsjsjsk
Ses çok önemli 😅
🫠
Benim için ilgimi çeken birinin en hızlı şekilde ilgimi kaybettirmesi samimiyetsiz davranması olur. Olduğu gibi davranmadığını, bir şeyleri zorla gösterdiğini ya da başta söylediğiyle sonradan yaptıkları uyuşmadığını fark edersem ister istemez soğurum. Bir de saygısızlık, küçümseyici tavırlar ya da net olmamak benim için çok itici. Ben açık, dürüst ve doğal insanlardan hoşlanıyorum; bunlar yoksa ilgim de kalmıyor.
İlgini çeken biri için böyle minicik bir şeyden soğuman çok normal hissettirebilir ama bence orada takılma 😊 Esmer yazması senin sarışın olduğun için seni beğenmediği anlamına gelmiyor, çoğu kişi “genel tercih” yazıyor sadece. Benim için biri kaba davranırsa, saygısızsa, başkalarını küçük görüyorsa anında biter 🙅♀️ Senin kırmızı çizgin ne, neler olunca tamamen soğursun? 💬✨
Genel tercih falan anlamam ben
Ayy net kadınsın sen 😎 Genel tercihi falan sallama, seni görse fikir değiştirir zaten 😉✨
Cevap
67Cevap
Fazla dikkat çekici hareketler yapması itiyor beni, her şey yerinde olmalı.
Tipe göre seçiyorsa. paraya tapıyorsa. amacı cinsellikse. yalancı iki yüzlü biriyse ilgimi kaybederim hatta bir daha konuşmam bile.
Zamanla ilgimi kaybetmesi muhtemel kişiler ilgimi çekmiyor. Bunu sezinleyebilecek hayat tecrübesine de sahibim. Fazla eril, ayran gönüllü, herkese flörtöz, aykırı derecede açık giyinen, adeta bir erkeği taklit edercesine arsızlığı kendine hayat bellemiş zührevi hastalık kokan hiçbir kadın asla ilgimi çekmediği gibi kendisinden duygusal/cinsel herhangi bir beklentim de olmaz.
Ben sunu bilir suna inanırım
Eğer iki insan konuşmaya başladıysa ikisininde niyeti veya isteği vardır
Taraflardan biri ortamı donduracak / soğutacak bir hareket yaparsa veya taktık uygulamaya kalkarsa buz kesiliyorum
Ee yani
Başta ilgili davranıp daha sonra ilgisiz olursa soğurum mesela ama kimse lazım değil zaten şu an
😅
Başka erkeklerle konuşursa bir daha benimle konuşamaz meselamsu
Sen de kızlarla konuşuyorsun meselamsuu
Ben hayatımda biri varken dişi sinekle bile konuşmuyorum paşamsu
Bak o doğrudur ama soruya dönecek olursak hayatında olmuş olmuyorsun sadece beğeniyorsun :D
Benim beğendiğim hayatımda olur 😝
Tamam pisi tek
Lan yok anca mal mal bakıyorum hee güzel hatunmuş Allah sahibine bağışlasın diyorum ajdjdjdjfjr
🤦🏼♀️ hangi dediğine inanacaz senin
O piti piti yapcan daa onu da mı ben söyliyim akıllım
La havle, ya sabır hojamm
La havlee yine saa kaldı ihalee
Yapma kafiye yapma 😂
Hele göttüm git uyu 😂😂
Sne uyu
Sokak lambası gibi herkese yanması yeterlidir...
Sokak lambasının görevi o
İşte ben de onu diyorum soruya cevap olarak... Sokak lambasına benziyorsa ilgi yok olur... Oysa ki çok açık cevap vermiştim
Ben de çok açık yanıt vermişim halbuki
Konumuz sokak lambasının görevi değil, sokak lambasının mecazi anlamda kullanılarak soruya cevap verilmesidir...
Sokak lambası geçti mi görüşte geçmedi mi
Ya arkadaş bir insan yıllar geçse de hiç mi değişmez, tövbe estağfurullah el azim sübhanallah
Ahahaha 😅😅
canım net soğurum. Ki bir kere yaşadım. Dibimin düştüğü biriydi üstelik.
😅
İlgimi çeken biri, samimiyetini kaybedip tutarsız davranmaya başladığında tüm ilgim biter.
Sözüyle davranışı uyuşmuyorsa, hissettirdiğiyle yaptığı örtüşmüyorsa gerisi gelmiyor. Benim için ilgi, dürüstlükle ayakta kalır.
Esmer mi sarışın mı sorusuna tabi ki kumral yazmamışsa bütün ilgimi kaybederim 🙄
😅
Yarı çıplak gezerse, yalan söylerse, saygısız davranırsa, genele karşı flörtöz hareketler sergilerse
Siz de her şeye Flörtöz hareket diyorsunuz jddj
Selam veriyoz flörtözsün diyorlar sndj
Yalan ve benden başka birileri ilede flortlesmesi anında terkederim
Ay iğrenç o ya
Öncelikle sorun süper tebrik ederim
Yalan konuşması
Teşekkür ederim 😅
Bana karşı önyargılı yaklaşır, düşüncelerime önem vermezse.
Şöyle ki, empatiden ziyade salt kendi düşüncesi doğru gibi hareket ederse.
Afet ül cihan olsa, yan yana durmak istemem.
Taş yerinde ağırdır misali. Herşeyi yerli yerinde yapan ve davranan insanlar herzaman tercihimdir. Münasebetsiz konuşan ve yılışık hareketler yapan insanlar ilgimi kaybeder
Çoğunlukla bir şey yapmadan ilgimin kaybolmasını sağlıyorlar zaten. 1. si giyim 2. si konusma ve hitabet tarzı. Hiç kimseyi manipule edip giyiminden ya da olduğu kişi gibi konusmasından geri koymam. Dolayısıyla karakterini falan beğensemde bu ikisinin uyuşmadığı kişilerden kendimi hemen soğutuyorum.
Milliyetçi olması yeterli
Bence kesinlikle şiveli konuşması ilgiyi bitirir. Bazen çok güzel kadınların veya adamların konuşunca şive yapmalarına çok şaşırıyorum bütün aurayı değiştiriyor bence
Ay ben bayılırım 😅
Hangi bölgenin şivesine peki dhdj hepsi o kadar farklı ki
Doğu 😅
Bir tık iç anadolu var kurtaramaz mı shshshsh
Duymak lazım 😅
Shsjshssh nerden atılıyor bu ses hshs
Cidden atacak mısın sjdj
Atarımm dhdhsh bu kızlar wp gruplarına düşen komik sesler oluyor ya ahdhdjd
Heyy bebeğim nörüyonn hshdhdh
Nörüyon da olmasın yani :D
Hey bebeğim passatla gezdirem mii dhdhshshdhdhd
🙄🤦🏼♀️
Bilmiyorum da bu aralar insanlar gözüme çok batıyor kimseyi sevemiyorum. Herkesle aramda mesafe var.
Böyle bir poz verse düşebilir 🤪 şaka bir yana; başka erkeklerin ilgisinden rahatsız olmaması, hoşuna gitmesi sıradan yapar.
Saygısızca davranırsa, rahatsız olacağımı bildiği muhabbetlere girerse bir daha asla ilgimi çekemez.
Saygısızlık başta olmak üzere herhangi bir hatası kendisini silmem için yeterli olur.
Olgun insan değilse ve sevmediğim hareketleri yaparsa ilgili mi kaybederim
Yılışık hareketleri ve davranışını beni soğutur ıyy ağır başlı olsun kadında erkekte 😅
Konuşkan ve arkadaş canlısı değilse
Utangaç özgüveni yoksa
Daha doğrusu utangaçsa hem kendine özgüveni yoksa
ya da onu tanıdıkça beklediğim gibi biri çıkmazsa da ondan soğurum yine maalesef
Bir erkeğe karşı cıvık hareketler yaparsa küfür ederse yalan söylüyorsa
Her an her şey değiştirebilir.. en önemlisi bakımsız olursa
Yılışık yılışık davranışlardan midem bulanır
Bu fotodaki gibi şeyler. ya da ne bileyim iğrenç şeyler. Veya ahlak karakter olarak kötü şeyler
Samimiyetsiz davranmaya ve beni cepte görmeye başlarsa komple ilgim biter
Kırarsa anormaliticiyorumysparsa ilgi kesilir
Delilik ve psikopatlık dışında yaptığı herşeyden soğurum
Kibirli davranışları olursa dünya güzeli olsa da gözümden düşer
Ikizler burcuyum ben her an hersey olabilir.
Vicdansızca davranırsa, bunu hissedersem gözümden düşer... Bi de cimriyse 🤣
Sohbet esnasinda beni bozarsa aninda sogurum. Hic tahammulum olmaz.
Kedi sevmediğini anlarsam. Benim kadar sevmeyebilir ama. Bir de bana sinirlenip bağırırsa. her şey biter benim için
Şu ayağı böyle görsem soğurum
😂😂
Kuscam ya bu nedir
Telefonda sakız çiğnerse jdjdhe
Aa ben sjdj
Vallah jsdj
Hayır sakız ciğnicem
😅😅
Gözümde "herkes " gibi olursa...
Gözünde herkes nasılsı
Hahah herkes dediğim şu anlamda... birine özel bakarsın ya gözünde en özel olur. Sevgin ilgin azalınca sıradanlaşır. Herkesi sevemezsin. Kalp tek kişiyi sever. Aşk ya da hoşlantı anlamında. herkese aşık olamazsın ya da hoşlanamazsın. Kahve değil çay değil sonuçta😅herkes o anlamda herkes.
Oyşş 😅 haklısın cano
Boydan foto at derse soğurum.
😅
Başkası ile konuşursa
Niye ki
Aldatma bu
Değil ki 🙄
Öyle
Lahmacun sevmediğini söylerse
😂😂
Egolu davranırsa 😂
Ne olacağını? Herkes egolu 😕
Öylesin
Görseldekini yapmasında jsjdd
Koskoca margot fkkf
Margor robbie mi o ya o bile bak neyken ne olmuş sjsjsjs
İkili oynadığını farkedersem doğallık ve samimiyet her zaman kazandırır
Ayaklaeı iğrençse ve o işrenç ayaklaeıı görürsem
Fotodaki kadın iğrenç
Qyakları var lan oğh
Margotun ayakları seninkinden güzeldir sjdjdjs
Ayak konusunu sevmem ama o kız olduğj için ince zariftir benimki erkek ayağı işte ama temiz erkek ayağı
Ne iğrenç bir konu
Erkek ayağı dediğin de Kibar olacak o vakit
Ayak konusundan tiksinmiyor musun benim bütün hücrelerim tiksiniyor şu an
Sen açtın konuyu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Senin koyduğun fotodan dolayıı...🤢
Yalan ekstra flörtler midem bulanır anında..
Yalan affedemem
AKP'li olduğunu öğrenmem yeter.
Cinsiyet ameliyatı olursa
Soğuk davranmaya başlarsa
Küstahlığa Hiç tahammülüm yok
Başkasının lafı geçse yeter
Kibirli davranmaya başladığı an …
Yere tükürürse 😀
Kaba davranır ve küfürlü konulursa dirwkt soğurum
bana kötü davranırsa.
Daha bişey yapmadı 🙃
Sıradan olmayı seçmeye başlarsa.