Bu aslında sorudan ziyade içimde yaşadıgım karmasık hislerin içimde cığ olarak büyüyüp içime sığmayışını paylaşmak istiyorum?

Ben 18 yasımda evlendim ayrıldım. birçok insan gibi kendime göre kuralları ve asla yapmam dedigim sınır çizgilerim vardı. evlenip ayrılmış bir kadın olmanın zorlugunu yasayanlar bilir kolay kolay güvenemezler bende tam olarak bu yüzden 24 yasıma kadar sevgili bile yapmadım kaçtım sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş ya ben derin dondurucuda 6 yıl beklettim biryandan okuyorum biryandan calısıorum hedefim ise akademisyen olmak. yükselen burcum aslanın hırsı ve azmi var ama biryandanda yengeç burcunun hassasiyeti anaçlığı merhameti vs. ben hem okuyup çalısan hiçbir erkege maddi olarak boyun eğmeyen bir kadınım gerçek askı ve bir erkek tarafından ilgi görmedigimde cabası hernekadar kaçsamda bende neyazıkki bu kaçışımın ağına düştüm ve işyerimde birine karsı içimde hoslantı olmaya başladı tip yok vaatler yok beni etkileyen bazen gözgöze gelip gülümsemesi ve bu gülüşüne bende karsılıksız kalamayıp gülme tutuyor agzım yüzüm kayıyor mutluluktan kendine gel canım kızım diyip kendime engel oluyorum bazen işyerinde haksızlıga uğradıgımdada savunan birtek o lakin tek bir sorun var o evli biri ve ben bunu duyunca kendime cok kızdım uzak durmaya başladım zira hiçbir evli erkek başka kadın için yuvasını yıkmaz ve sadece gönül eğlendirir. oyüzden sessizce içimde kıvılcımlanan ateşi söndürmek isterken harlanır ve kınadıgım bir durum içine düşerim diye korkuyorum. İşyerimden ayrılma gibi bşr durumum yok hergün onu görmek zorundayım. :(
Bu aslında sorudan ziyade içimde yaşadıgım karmasık hislerin içimde cığ olarak büyüyüp içime sığmayışını paylaşmak istiyorum?