Selam arkadaşlar özgüvenim yok yaşamak nefes dahi almak istemiyorum şu an bunları bile yazarken ağlıyorum nolur bı Caree?

Gizli Üye
Arkadaşlar merhaba evli bir çocuk annesiyim evlendikten sonra çok kilo aldım özellikle basenlerim çok ne yapsam zayiflayamiyorum özgüvenim sıfır kendime bakmayı bırakmışım kuaföre bile gitmek istemiyorum son yaşadığım olaydan sonra yüzümü aldirirken orada çırak bı kız abla yüzün çok büyük dedi ama kızın kalbinde bir şey olmadığını anladım çünkü daha çocuk tu yani çok kiloluyum arkadaşlar evde giyecek kıyafetim yok eşim de benimle alay ediyor obez diye kendimi öyle bı salmisim ki banyo bile haftada bir yapar oldum kimse elimden tutmuyor demiyor ki kendine gel şaşırdım ne yapacağım dışarı çıkamıyorum camdan dışarı bile bakamıyorum özgüvenim hiç yok çok utanıyorum bu durumdan psikologa gitmek istiyorum ama para yok eşim destek olmuyor bana kızımı bile parka goturemiyorum ne yapacağım şaşırdım 😭😭?
Selam arkadaşlar özgüvenim yok yaşamak nefes dahi almak istemiyorum şu an bunları bile yazarken ağlıyorum nolur bı Caree?
9 Cevap