Kendimi çok kötü hissediyorum, ağlıyorum, çok doldum, dayanamıyorum artık, LÜTFEN okuyun?

Kimsem yok, doğru düzgün bir arkadaşım yok. Ne yaparsam yapayım beni bırakmayacak kimse yok. bir sebepten kırgın olup, mesafeli olduğum arkadaşım, diğer samimi arkadaşlarıyla konuşarak benim yokluğumu umursamıyor bile. Hep tektim bugüne kadar, hep tek başıma ayakta durmaya çalıştım. Arkadaş bildiklerim hep bir yere kadar yanımda oldu. Çok yalnız hissediyorum, hiçkimsem yok ve artık çok bunaldım. Ne yaparsam yapayım sevdiremiyorum kendimi. İyi niyetli olsam bile hep üzülen taraf oluyorum. Sen de onları umursama demeyin. Umursamamak yalnız hissettiğim gerçeğini gidermiyor. Neden bu kadar yalnızım, neden kimse yok yanımda, çok bunaldım artık ya gerçekten, ben bile kendimi anlamıyorum artık. Neden bu kadar yalnızım, beni anlayacak birine çok ihtiyacım var, lütfen😔?
Güncellemeler
+1 yıl
Amacım burdaki erkeklerle tanışmak değil. Sadece görüş belirtin.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya siz cansınız moralim bozuk dedim yanımda oldunuz, beni dinlediniz, çevremden görmediğim ilgiyi sizden gördüm. Duygulandım ağlicam şimdi, çok sağ olun ya...😱😥
Kendimi çok kötü hissediyorum, ağlıyorum, çok doldum, dayanamıyorum artık, LÜTFEN okuyun?