Çok kötü hissediyorum ağlıyorum bakar mısınız?

Yurtta 4 kişilik odada kalıyorum. geçen sene de aynı 2 kızla kaldım. 3. sü gitti bu sene yeni biri geldi. Ben çok utangaç ve sessiz biriyim kendimi asla ifade edemiyorum. Az önce yan odadan bir kızla karşılaştık. Bizim odanın kapısının önünde sen ne okuyorsun falan diye konuştu kız benimle tanıştık. Odadakiler de gördü konuşmamızı. Sonra ben tuvalete girdim. Odadakiler sessiz sessiz konuşmaya başladı. Ben de tuvaletten dinledim. Benim duymadığımı sanıyorlar ama duydum. Yeni gelen kız dediki ne kadar sessiz demi dedi. Eski kızlar da dediki evet bir insanı değiştirmek çok zor biz çok uğraştık ama olmadı dedi. Yeni kız da dediki :benim çok psikolojim bozuluyor bu kadar bizimle konuşmadığından dedi. Eski kız da dediki geçen sene de kütüphaneye iniyordu dizi izliyordu biz de bizimle oturmak istemiyor falan diye düşünüyorduk dedi. Bu arada bunu yapmamın sebebi şuydu:geçen sene ilk dönem ful beraber gezdik Odadakilerle. 2. dönrm ara tatilden geldiğimde birden hazırlanıp bana hiçbir şey demeden dışarı gezmeye çıktılar ve o günden sonra da brni hiçbir yere çağırmadılar. Odada bir arkadaşımız daha vardı o genelde dışarıda arkadaşıyla takılıyordu. Kızlara sormuş gamzeyi niye çağıtmadınız demiş. Onlar da demişki :bize hiç bişey anlatmıyor tamam utangaç olabilir ama 4 5 ay oldu. Biz kimseyi pışpışlayamayız demişler. Ben de kendimi çok kötü hissettim hiçbir şey demedim bile. Neyse işte bugünki konuşmada da o yeni kız dedi ki:kimseyi değiştiremeyiz yapıcam bir şey yok dedi. Eski kızlar da dedi ki :bilmiyorum valla çok değişik bir kız dedi. şu an odaya sığamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor. Benim bu zamana kadar onlara hiç bir zararım olmadı hatta çoğu konuda hakkımı bile yediler ben kendimi savunamadığım için. Ben sesimi çıkarmadığım için de kendilerini çok iyi sanıyorlar sanırım. Sadece utangaç olduğum için arkamdan dedikleri çok ağrıma gitti. Keşke kulağımı kapasaydım duymasaydım. Ben şimdi napıcam. Siz olsanız napardınız. Oda değiştir demeyin bu yıl burdan başka hiçbir yere gidemem. Ama bunları duyduktan sonra kendimi çok kötü hissediyorum. Tuvalete gittim ağladım. Bir köşede durup gıkını bile çıkarmasan, her şeye tamam desen de insanlar bişey buluyorlar onu anladım. Ama şu an napıcağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım

Çok kötü hissediyorum ağlıyorum bakar mısınız?