Ağlıyorum şu an çok çok kötü durumdayım. Yardim edin?

Merhabalar ben 6 yasinda bir çocuk annesiyim. Eşimin amcası kızı bir küser barışırız ama hiç çekemez beni sürekli insanlara kötüler yüzüme karşı laflar sokar yani çok terbiyesizlik yapar kendisi bekar. Artık korkudan kayivalideme düğünlere gitmek istemiyorum o derece kırılıyorum eşim bugün konuşmuyoruz ama yengesini aradı yengesi pisliğin tekidir o derece fena uyardı eşimden uzak dursun v. s o sıra arkadan eşimin amcası dedi ki sen temiz çocuktun evlendin evleneli boka düştün kari gibi oldun yengesi diyor duydun amcan böyle böyle diyor acayip sinirlendim eşim hiç cevabını vermedi evde kavga ediyoruz şu an resmen anneme söyledim eşim bağırdı anneme diyor senin kızın yapıyor yeter bıktım bunlardan ne demedi ki öldürse acitmazdi diyor daha anne babamı da siliyorum kimseyle muhatap olmuyorum bu saatten sonra bir laf gelirse senin kızın yapıyor şaka gibi ya gözüyle görüyor kendisi diyor terbiyesiz kuzenine amcası öyle diyor suçlu beni ediyor hayır o ahlak yoksunu adam ben namussuz muyum o lafı kullanıyor dellenmek üzereyim acayip takıldım bu lafa
Ağlıyorum şu an çok çok kötü durumdayım. Yardim edin?