Ona balık verme balık tutmayı öğret‼️ Peki anlık mutluluk vermek yerine ona mutlu olmayı öğretsek nasıl olur❓? ↗
Güzel gerçek bir kadın sabah uyandığında fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek gibidir taze, sıcak ve muhteşem kokar⁉️ peki sizce❓? ↗

Hayranı olduğun kadını tahmin edebiliyorum 😂
Gerçekten güzel olan kadın değil senin gözünde güzel olan kadın için geçerlidir bu söz. Birisi ne kadar güzel olursa olsun ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar sözleriyle birini etkileyebilirse etkilesin adam olmadıktan sonra bunların hiçbir önemi yok benim gözümde.
Teşekkürler
Tabikide... Her kadın uyandığında yeni bir güne uyanır sıcacık sevgiye ac ilgiye muhtaç bebek gibi..
Yeni günde onu mutlu edenler varsa ne ala tüm gün o sıcaklığıyla kalır amaa yoksa soğumaya doğru yol alır. Sonra tekrar kendini ertesi güne hazırlar. Ekmeksiz hayat olur mu asla olmaz kadınlarda öyle bayatlasada kaldıkça o ekmekle her yemek çıkar 🌺
Çok teşekkür her zamanki gibi güzel yorumun için 👍🙏
Bence de öyle... güzel söz eline sağlık 🙂
Teşekkür ederim 🙂
Ben görsele takıldım. Tanrı erkeği 6 saatte yarattıysa kadını 6 günde yarattıysa eğer neden kadınların aldatmaları, kocalarını ve sevgililerini boynuzlama oranı arttı böyle. Tanrı yarattığı sırada akıl koyacağı zaman afk mi kalmışlar naapmışlar
Allah güzel ahlakı ve doğruluğu emrederken bu yoldan sananlara bir şey denemez. Birde kadın ya da erkek kendine saygı duymuyor kendi değerini bilmiyorsa yapacak bir şey yok. Birde kurunun yanında yaşın yakılması benim hayat görüşüme aykırı. Bizler iyiye güzele ve doğruya adapte oldukça hayatımız güzelleşir ve doğru insanlarla karşılaşırız.
Cevap
2Cevap
Başlık ne kadar saçma. Bu kaçıncı seviyede şeylik acaba? Şeylik dedim bilerek anlarsın sen.
Eyvah eyvah çok kızmışsın 🙂
Fenomen de olsan engeli yedin hoşçakal 🙂
Hiçbir erkek jadini kullanıp bırakmaması lazım aldatmaması lazım diye düşünüyorum kimseye güven kalmadı
İyide konu aldatmak değil. Zaten bu gözle bakılan bir kadın aldatılınca mı❓
Aldatılır mı❓
Anladım 🙃
Evet oyledir. Çirkin n kadın da uyandığında dünden kalan soğuk kuru ekmek gibi
Hani bir söz var Leyla'nın Mecnun için söylediği
Beni onun gözleriyle görsen diye. İnsan gerçekten severse sevdiğini dünya güzeliyle değişmez.
Waaoooww biraz ihtiyacım var şefkat ilgi her şeye
Böyle bir soruda neden gizlisin ki‼️
Şefkat peki yok mu 🥺😓
Onu kendi kalbinde ara orada bulursun 🙂
Kendi elinle arada bir yere sıkıştırmışsındır 😊
🥺
Nasıl anlattın öyle canım çekti kskdkksk
Haksızlık etmem kimseye özellikle kadın gibi kadın veya adam gibi adamsa🙂
Kadını öyle bi anlattık ki ekkssj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?