En güzel şekilde yaratmış derken güzellik çirkinlikle alakası yok kusursuz olağan üstü yaratmış yani doktorlar daha iyi bilir insan vücudu olağan üstü bir şey
Benim ortamim full öyle sınıftaki çoğu kız öyle... sınıftaki erkekler kızların dış görünüşü hakkında yorumlar yapmıyor ama kendi hemcinslerim başka kızları görüntüsünden dolayı ezikliyor 😐 sadece bu değil farklı örnekler de var dediğiniz gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır uymuyorum
En güzel şekilde yaratmış derken güzellik çirkinlikle alakası yok kusursuz olağan üstü yaratmış yani doktorlar daha iyi bilir insan vücudu olağan üstü bir şey
Yani yüzü çirkin insan var
Ve benim gibi çirkin insanlar olmasa yakışıklı insanların farkı olmazdı Allah dengelemis bu şekilde
Güzel bakan güzel görür
Hayır sadece avutma bu
Estağfurullah bende çoğu zaman beğenmiyorum kendimi nxnxn herkeste olan bisey bu
Allah bize akik vermiş bizi hayvanlardan ayıran şey zekamiz yani bu tarz söylemler çirkin tesellisi
Akıl
Eylemlerimiz görünüşlerimiz aklımız bizi onlardan ayıran hayir bi defa çirkin tesellisi falan değil ben sevmediğim insanlara çirkin derim
Yani çirkin insan vardır sadece senin gibi iyi kalpli insanlar böyle konuşur, Allah akıl vermiş bunu farkedebiliyorum çirkinsem vardır Bi hayır belki
Keşke önce biz kadınlar olarak birbirimizi ayrıştırmadan sevip, saygı duyabilsek, bence her kadın güzeldir, hepimiz çok güzeliz 💗
Elbette öyle olmalı ama bakıyorum da kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor bunun bi çok örneği var görüyorum ne yazık ki
O kadar haklısınız ki. Bir olay olduğunda ya da kötü bir duruma düşüldüğünde erkeklerden çok hemcinslerimiz tarafından bir tekme daha yiyoruz mesela
Benim ortamim full öyle sınıftaki çoğu kız öyle... sınıftaki erkekler kızların dış görünüşü hakkında yorumlar yapmıyor ama kendi hemcinslerim başka kızları görüntüsünden dolayı ezikliyor 😐 sadece bu değil farklı örnekler de var dediğiniz gibi
Ne yazık ki öyle 😏