Aşk İlişkileri Berfu yenenler sizce güzel bir kadinmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence güzel bir kadin ama bu adamla nasil evlenmiş acaba Berfu yenenler sizce güzel bir kadinmi? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa demiş aşık veysel. Sevgi kilo boy çirkinlik güzellik tanımaz eleştirmek te kimseye düşmez 1 0 Yorumla
Mucahit_Yurtsever_90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 70% +1 yıl Yenge hakında ileri geri konuşmayın ayıp oluyor o bir anne artık 0 0 Yorumla
Değüşük_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Sevmisler birbirilerini evlenmişler adam da ne var onu anlamadım 0 0 Yorumla
SENNEDİYONBEMANYAK Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Güzel kız. Kızların hepsinin de zevksiz olduğunu görüyoruz tekrardan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla SENNEDİYONBEMANYAK +1 yıl Nasıl neden niye sence Yorumla Soran +1 yıl Beni cevremde herkes güzel buluyor erkeklerde oyle kizlarda oylee falan tipsiz erkekle konusunca arkadaşlarım ay sen bunlami konusuyorsun derlerdi inanmiyorum diyorlardi Yorumla SENNEDİYONBEMANYAK +1 yıl İşte o yüzden nerde keko var onları buluyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Aynen dogru haklisin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Biz kizlae yakisikli parasi olsn falan istiyoruz ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parası olmasa bu şişkoya mı bakar çok güzel değil ortaya karışık 0 0 Yorumla
ITrixter Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Modifiye etmis sanki eskiden bu kadar guzel değildi 1 0 Yorumla
yuksekmuhendis95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl paranın gücü adına, 😂😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyide kiz zengin degilmi Yorumla yuksekmuhendis95 +1 yıl Bilmiyorum ama ne bilm yaa mutlu olsunlar kız demekki çirkin ve şişman seviyo, 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Belkide ilgisini seviyor Yorumla yuksekmuhendis95 +1 yıl belki de Yorumla Soran +1 yıl Banada arkadaşlarım şaşırıyordu konustgm bazi cocuklara sen kendine bunumu yakışırdın diye mesela dusun orasini tabi baska sebeplerden konusmustm evlencek degldm ya Yorumla yuksekmuhendis95 +1 yıl :D dediğim gibi hayat bu ne gösterir bilemezsin Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok da güzel değil açıkçası para için bu bariz net 1 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet hanımefendi para için evlenmiş bence 1 0 Yorumla
Ejekem3k Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bence hic güzel değil asıl o adam nasil beğenmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adamin nesi iyi ki Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Standart 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gideri var yani Yorumla Siyahhh_ +1 yıl Eser'in yanında çokta havalı duracak biri değil, neden o adam demelik birşey yok bence Yorumla
IInputboxII Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. Para? 0 0 Yorumla
ƒσянσησσя Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Tatlı kadın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece tatlo yani Yorumla ƒσянσησσя +1 yıl Bana göre öyle Yorumla
1iki3dört Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evet gayet güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden o adam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa demiş aşık veysel. Sevgi kilo boy çirkinlik güzellik tanımaz eleştirmek te kimseye düşmez
Yenge hakında ileri geri konuşmayın ayıp oluyor o bir anne artık
Sevmisler birbirilerini evlenmişler adam da ne var onu anlamadım
Güzel kız. Kızların hepsinin de zevksiz olduğunu görüyoruz tekrardan
Neden
Nasıl neden niye sence
Beni cevremde herkes güzel buluyor erkeklerde oyle kizlarda oylee falan tipsiz erkekle konusunca arkadaşlarım ay sen bunlami konusuyorsun derlerdi inanmiyorum diyorlardi
İşte o yüzden nerde keko var onları buluyorsunuz
Aynen dogru haklisin 😀
Biz kizlae yakisikli parasi olsn falan istiyoruz ya
Parası olmasa bu şişkoya mı bakar çok güzel değil ortaya karışık
Modifiye etmis sanki eskiden bu kadar guzel değildi
paranın gücü adına, 😂😂😂
İyide kiz zengin degilmi
Bilmiyorum ama ne bilm yaa mutlu olsunlar kız demekki çirkin ve şişman seviyo, 😂😂😂
Belkide ilgisini seviyor
belki de
Banada arkadaşlarım şaşırıyordu konustgm bazi cocuklara sen kendine bunumu yakışırdın diye mesela dusun orasini tabi baska sebeplerden konusmustm evlencek degldm ya
:D dediğim gibi hayat bu ne gösterir bilemezsin
Çok da güzel değil açıkçası para için bu bariz net
Evet hanımefendi para için evlenmiş bence
Bence hic güzel değil asıl o adam nasil beğenmiş
Adamin nesi iyi ki
Gideri var yani
Eser'in yanında çokta havalı duracak biri değil, neden o adam demelik birşey yok bence
Güzel güzel...
Para?
Tatlı kadın
Sadece tatlo yani
Bana göre öyle
Bence de güzel.
Evet gayet güzel
Neden o adam
Yazık olmuş