* kategori yanlış olmuş. Duzeltebilme imkani varsa moderatorler düzeltirse sevinirim.
*fotoğraftaki ben değilim ama benziyoruz. Oyle görünüyorum yani. Daha sağlıklı yorumlar olmasi acisindan koydum.
Aşk defteri kapandı diye birşey yok bence önce onu bir çıkar aklından belki şu ana kadar yasadigin en yoğun duygu odur onu da ask sanirsin ama değildir yeni insanlarla tanismaya calis emin ol seni çok daha mutlu edicek biri cikar karsina fazla onyargilisin hee bu arada aska bu kadar takilma derim evlendikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor emin ol evet ask bitmiyor ama ister istemez baska dertlere dusuyorsun ve ikinci planda kaliyor o yüzden görücü usulü evlenmek istemiyorsan bir an önce insanların arasına karis ve kendine bir sevgili yap derim ;)
Ben sosyal bir insanımdır ve doğal herkesle konuşurum rahatlıkla hatta erkeklere ilk adımı genelde ben atarım ben gidip tanışırım arkadaş olmak için de aynı şekilde yani sosyal kişilerden hoşlanıyor olabilirler bence altında başka bir neden arama erkeklerin geneli doğal kızlardan hoşlanır konuşup arkadaş olabilecekleri ama sen böyle biriysen bekle illa ki kendin gibi birini bulursun
Bakalim. Maalesef doğal halim bu. Hemen kaynaşamam öyle
Günümüzde güzel kızlar, güzelliklerinin kıymetini bilmiyorlar maalesef.
Herkes kendi değerini bilsin, biraz kalite seviye olsun.
Her önüne gelen değil kıymetini bilen, seni hak eden yanında olsun.
Yalnız şöyle bir şey var güzelliğinin farkında olup abartı havalı kızlar çok itici bana göre.
Güzelliğinden başka bir numarası olmayanlar da var tabiki.
Sende öyle gereksiz bir hava görmedim ama, en iyisini yapıyorsun bence.
Öğrencisin galiba, güzel bir hayat seni bekliyor olabilir, bu %100 senin elinde.
Hayatta başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Güzel olduğumun farkindayim. Farkinda değildim uzun süre farkettirdiler..
Ama bunu onemsemedim. Onemsemeyecegim. Birisi guzelsin yerine zekisin diyince daha çok hoşuma gidiyor..
eğer fotoğraftaki sen isen seni biryerde gördüğüm an gelipte sana yazılmam. ortak bir arkadaş bulup veya nerde takıldığını eğlendiğini araştırıp öyle tanışmaya çalışırım. bu tip kızlar genelde havalı olur. daha ilk görüşte gelip tanışalım mı muhabbetine girsem, yok falan dersen sinir olurum yediremem kendime:) o yüzden ilk anda tanışma kadını değilsin, tanıdıkça arkadaş oldukça yakınlaşacak bir duruşun var ama.
Ben değilim ama böyleyim :)
Benim fotografima benzerdi o yuzden bunu koydum.
bu kıza benziyorsan yine yukarıdakilerin birebir aynısını yazardım:)
Ama haklısın oyleyim :)
ben hatundan anlarım:)
Tebrik ediyorum o zaman :)
teşekkürler:)
Cevap
41Cevap
evet bu fotoyu gordukten sonra daha net yorum yapabılıyorum ve kesınlıkle sana yaklasmazdım cunku senın benı takmayacagını dusunup kendimi rezil etmenini anlamı yok diye düşünürdüm ama hadi diyelim ki seninle birlikte oldum işte o zaman dile benden ne dilersen edalarında olurdum
Bak bir kişiyle birlikte oldum. Herkes ne buldun bunda sana göre değil falan dediler. O da sürekli bir eziklik yaşadı bub yüzden. Sonra sen beni terk edersin ben bununla yaşayamam dedi. Çok guzelsin dedi optu ve gitti.
yani demem o ki o iş öyle olmuyor işte. O gunden berri yalnizim.
ya zaten çocukta aynı benim gibi düşünmüş aslında.. olay şu ki seninle birlikte olmak zor iş gibi görünüyor nedeni ise tam mesela hadi ben sana bağlandım bir şey oldu beni bıraktın benim hayatım biter resmen bir daha kimseye güvenemem... yani kim istemez ki senin gibi bir kızla güzel bir ilişki yaşamak sonuç olarak ama eğer bana o güveni verirsen mesela sonsuza kadar gidebilirim...
Bende de suç var o güveni veremedim demek ki..
Hayırlısı diyelim. Oysa pek sevmiştim o adamı ben. Birakmazdim da.
ya senin o güveni verebilmen zor aslında karşı taraf kapalı olduktan sonra ne yaparsan yap olmaz.. gerçi bu devirde kimseye güvenemezsin o da ayrı bir konu başıma neler neler geldi de neyse... kendini suçlama doğru kişi karşına çıktığında sana inanırda güvenir de bırakmazda
İnşallah diyelim. Belki o adami unutup birilerine şans versem olacak :)
demek istediğim o zaman bırak hayatına girsin birileri ama şuna dikkat et sakın sakın çok iyi tanımadan yakınına alma emin olduktan sonra aşkı yaşarsın eminim... ben daha bulamadım ama sen bulursun umarım :)
Umarim :) sağolun sohbetiniz için
bir şey değil umarı biraz olsun soruna yanıt olabilmişimdir:) iyi geceler
Biraz da erkeklere hak ver ama sende :) dediklerine bakarsak çok soğuk olduğunu ima ediyorsun karşıdan biraz da havalı gibi gözüksen yanına yaklaşmaya dahi değmez bana göre , onların haricinde ağırbaşlı olmak iyidir güzeldir. Bencede bir köşe de müzik dinleyip kitap okumak daha iyi ama yinede gelecekte ne olur bilinmez. Sen nasıl bir erkek arıyorsun peki kendin gibi birini mi yoksa aklında başka kriterler mi var.
Zeki karakterli birisi işte
Bak sana bunu anlatamam ama karakter meselesi bu seninde karakterin düzgün kendini beğenmiş değilsin ne kızlar var çirkin ama kendini güzel sanıp havalara giriyorlar sen hep kitabını oku müziğini dinle takma gerisini
Yok yahu o konuda övünmem kesinlikle. Iltifat ettiklerinde rahatsiz olurum falan..
Teşekkür ederim. Olması gereken bu. Benim bir katkim yok sonuçta. Böyle doğmusum.
Bulursunuz umarim.
mesela ben seni taşıyamam çoğu kişide taşıyamaz. sana aşık olup dert sahibi olamam. o yüzden senden çirkinlere yürürüm.
Biliyor musun , bu yüzden terk edildim.
Çok sevmiştim ama terk edersin sen beni ben bu korkuyla yaşayamam. Ilerde daha fazla uzulmeden bitsin dedi :)
sevdiğini keşke biraz daha hissettirseydin. benim 2 kez kız arkadaşım oldu 1 kez ben de bu korkuya düşmüştüm ayrıldım çok kötü bir durum ya. azıcık bana mesaj dışında sevdiğinihissettiren bişeyler yapsa tam hayallerimdeki kızdı oda :=)
Haklısın hissettiremedim. Ama çok severdim. Sandigindan daha çok çok çok.
hayırlısı ne diyelim. Hiç yoktan harcadi bizi :)
Anladığım kadarıyla dış görünüşe çok fazla anlam yüklemışsin hayat bundan ibaret değilki düşüncelerin var yeteneklerin var değerlerin var ama sanırım sen bunları özellikle de duygularını paylaşmıyosun
hiç psikoloğa gittin mi
Yooo
erkekleri genel olarak bilmiyorum ama valla eğer kız benim hoşuma gittiyse ne yapar eder kontak kurmaya çalışırım.
Peki
Guzel olan kadin yalnizsa guzelligi bes para etmez. Tipki okyanusun dibindeki batik hazine gibidir. ve son cumlem,
Guzelligin on para etmez bendeki sevda olmasa...
Anladim..
güzel kızlar yalnız mıdır sorusunu sadece kendini güzel sanan ve yalnız olan kızlar söyler. ben daha güzel olup ta yalnız olan kız görmedim havada kapıyorlar valla :)
Istemiyorum kimsehi hayatımda
Eğer bahsetmiş olduğunuz gibiyseniz hoş burnu havalarda olmayan birisiyseniz. Tabiki Size açılamazdım ama uzaktanda olsa bir şeyler düşünür ve takdir ederdim.
Hmm anladim
Yok Sağol
Hiçte cekinmem yapistiririm lafi belki agir başlı olduğun için nasıl bir tepki verecegini bilmedikleri için yanasamoyolardir cikmiyoki karşımıza senin gibisi :-)
Ne lafı yapiştiracaksin anlamadim :)
Evet yok derim. Hep yok diyorum.
Nasil darbe yedim mideme mideme anlatamam. Durun yapmayin !
gözlük nasıl dıye sorsan anlarım da gozlukten kızı goremedım ama drek yorum yapcak olursam evet meme gostermeyan fotoatarak +1 aldı dudakla -1 aldı zaten boyle kız bana bakmayacagı ıcın ben de duygusal oldugum için bu kızla olmaz
Duygusal?
Oyle aslinda.
Teşekkür ediyorum
Bir kadının yalnızlığının sebebi, kendi kusursuzluğudur.
Güzelsin. Kimse cesaret edip yanına gelmez.
Bırak gelmeyi, yalnız olduğunu tahmin bile edemez.
‘Böyle bir kadın asla yalnız kalmaz’ der, çeker gider
ve belki de başlayacak olan başlamadan biter. mezarlığın yanından gecerken hep aklıma gelır kaç aşık bu durumda kim bilir
Bir adam bu hale getirdi. Çekildim kabuguma.
Aslında kafan rahat oluyor yalnizken. Iyi yani.
Lanetlenmişim ben :) bir daha aşık olamam.
Aşik olmadığım adamla sevgili olmam.
Sozlerini atsaniz direk?
Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim.
Kalmasa da şöhretimi duymayan,
Kimliğimi tarif etmek zor benim...
Bülbül benim lisanımla ötüştü,
Bir gül için can evinden tutuştu,
Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü,
Yangınımı söndürmedi kar benim...
Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
Kamil iken cahil ettim alimi,
Vahşi iken yahşi ettim zalimi,
Yavuz iken zebun ettim Selim'i,
Her oyunu bozan gizli zor benim...
Yeryüzünde ben ürettim veremi,
Lokman Hekim bulamadı çaremi,
Aslı için kül eyledim Kerem'i,
İbrahim'in atıldığı kor benim...
Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di,
Hatrım için yüce dağlar delindi,
Bilek gücüm Ferhat ile bilindi,
Kuvvet benim, kudret benim, fer benim.
İlahimle Mevlana'yı döndürdüm,
Yunus'umla öfkeleri dindirdim,
Günahımla çok ocaklar söndürdüm,
Mevla'danım, hayır benim, şer benim...
Benim için yaratıldı Muhammed,
Benim için yağdırıldı o rahmet,
Evliyanın sözündeki muhabbet,
Embiyanın yüzündeki nur benim...
Kimsesizim, hısmımda yok hasmım da,
Görünmezim, cismimde yok resmim de,
Dil üzmezim, tek hece var ismim de,
Barınağım gönül denen yer benim...
Benim adım aşk
Okurim şu an video açamıyorum
En Çoktan güzel yüz ve fizikli kadınlar yalnızdır aslında etrafındakiler düşünce ya da ruhlarıyla ilgilenmezler :(((
Bende düşünce ve ruhla ilgileniyorum
Kapı neden açık? Hadi kapıyı geçtik flash neden açık? Bu arada gözlüklerden dolayı güzel misin değil misin bilemem fakat çekicisin
Ben degilim ama benziyoruz.
biraz inceden düşün, bütün sorun bu
https://hizliresim.com/PYNQrb
Oyle miyim?
muhtemelen ağır başlı olman çok iyide biraz güler yüzlü ol sıcaklığını hissetir insanlara.
Haklısın sanırım
Bana tek kadın lazım değil. 3 er 3 er istiyorum ben :))
Karinda ilerde ille 3 tane der.
Gruba karisiyim. Sizr kolay gelsin.
Valla canım güzel kadınlara genellikle özgüveni yüksek erkekler yaklaşır. Özgüveni zayıf olana da sen Işık yakarsan gelir. Ama genel olarak erkekler çok güzel Kadınlara yaklaşmaktan çekinirler
Özgüveni yüksek erkekler geliyor ama benim gibi çok kiza gittiklerini biliyorum.
Istemesemde umurlarinda olmuyor.
Ruhunu seveceğim erkeklerde yanaşmıyor..
güzelliğin 5 para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş neşet baba haklıymış
Para?
5 in 10 un lafını yapma işte fakirim :D
güzel bir kız yalnızsa , ya şanssızdır ya çok seçicidir ya da götü fazla kalkmıştır
Sanssizimmm
Aynn zaten kesin sevgilisi vardr diye yaklaşmyolar bile :D
Aynen o da oluyor arada.
bana genelde çok düşüncesiz bir insansın derler... :/
fotoğraftaki ben değilim ama benziyorum, onun biraz daha çirkini gibi bir şeyim :))
Yanlış profil açmissin.
Olabilir çokta sasirmadim, güzel kiz ama ben etkilenmedim
Cok seksi gozukuyor sen , erkekler cekinmektir senden. Biraz gül bundan.😳
O nasil yorum
Dostum, çok takıyorsun, kim ne der kaygısındasın. Hayat çok düşünenleri sevmez...
Merak ediyor insan arada
Çok kandırırlar seni, mümkünse sevme kimseyi. Üzülürsün...
Öyle yapiyorum
bu kadar insan yalnizken neden bu kadar insan yalniz
Cinsel yaşam ne alaka amaç belli desene uzatmadan ben becerilcek kız mıyım diye...
Cevap veriyorum iyi becerilirsin
Yorumuna bakmadan soruyu guncellemiştim..
Hep merak etmisimdir böyle güzel kızlar nasıl oluyorda yalnız oluyor
Bilmem ki
Kendini begenmesen daha iyi olur insan biraz mutevazi olmalı.
Canım istemiyor
Yüzün Güzelse
Inancina bakarim
Varsa yanaşırım
Yoksa işime bakarım
Benim ölçütüm bu. ..
Açık kapalı farkeder mi
İlk başta farketmez
Ama eşim, inancinin gereği tesettürlu olmasi gerektiğini bilmeli.
Sonradan kapanir diyosun
Aynen.
Kapan demem diyemem ama kapanmasi gerektigini bilmeli, inancı gereği. .
Anladim peki teşekkür ederim
Rica ederim
Sen ne düşünüyorsun Peki?
Bu söylediklerime dair
Kendince isteklerin var. Olabilir yani
Ben senin fikrini sordum.
Düşünebilirim
Yaş takıntın var mı peki?
Evet
Hım
ALLAH yolunu açık etsin bacım
Seninde.
Eğer yakınımda olsan seninle sevgili olmam ama sevgilimle bile yapmayacağım şeyleri seninle yaparım. Güzellik falan değil içinde biyerlerde çılgın bir kız var eminim. Seni alırım yanıma Çılgınlar gibi gezer eglenir sonra sen yoluna ben yoluma.
Yorum yapmak istemiyorum.
Kendi fotoğrafını koysaymışsın keşke...
Kolayca kaydede bilirler. Bu yuzden koyamam. Ama fotograftaki gibi birisiyim.
kezbanlarla kariştirmayiniz...
Hangileri
Fotodaki gayet çirkin bir kız vallaha :)
Tamam
Sen eziksin, fotoğraftakide çirkin.
Ok fsjts
kendini aşklara layık gormuyosun bence
Aşık olmak isterim ama olmuyor
Bir kere oldum. Daha da olmaz. O gün kapandi benim için bu defter.
örnekler paris gerçekler muş olmasın sakın?
Hayır... yazdigimdan daha fazlasi var ama egoist derler ugrasamam şimdi.
Site içinde de çok merak eden üye var. Genel olarak.
Agirbasli diye dusunurum :)
Cok hoş
köşene çekilirsen hep olduğun yerde kalırsın yani
Ortam oluşturmak için g. t yalamiyorum diyelim diger kizlsr gibi.
yalamaya gerek yok ki biraz sosyal olma meselesi
Eh , yani evet..
Tanışmak ve gelecek hakkında görülmek isterim:)
Hahah bak sen.
Ben ciddiyim daha ne olsun ayrıca ben de kendime güveniyorum hem meslek hem de görünüş olarak:)
Aşk önemli aşk.
Tamam tanışmadan nasıl aşık olacaksın:)?
Deli gibi aşık oldugum adam tipsiz biriydi.
Önemli olan sempatik be iyi birisi olmak bence
O da bende var:)
Benim değilse, düşünmeme gerek yok önemsiz şeyleri
Peki...
2 sene önceki ve mutsuz halimi görüyorum sende
Evet mutsuzum. Ama kronik halde.
Öncelikle o süreçteki yaşadıgım sorunları söylim ki aynı duyguyumu yaşıyoruz bir bakalım.
İlk olarak duygularımı çevremdeki insanlara anlatmakta çok zorluk çekerdim, en basitinden ve yakın olarak kendi anneme bile 'anne seni çok seviyorum bile diğemezdim'. Genellikle agır başlı, somurtkan ve utangaç biriydim, En kötüsüde çok mutsuzdum. Evet sende aynı duyguları yaşıyormusun?
Beni aşk bu hale getirdi.
Ama evet kimseye anlatamamayi tercih ettim bemde :)
Valla beni ne bu hale getirmişti hala bilmiyorum, ama aşıla bilir bir durum. Başkalarınada anlatmamakla iyi etmissin çevremizdeki insanların %99 u yardımcı olamaz zaten sadece anlattıgımızla kalırdık :) şimdi sende gerçekten bundan sonraki zamanlarını mutlu olarak geçirmemek istiyorsan ilk olarak agır başlı olmaktan vaz geçmelisin :) İnan bana en kısa zamanda aradaki farkı görürsün. Şimdi değişme zamanı :)
Agir başli olmak hoşuma gidiyor :)
Sen bilirsin ama davranışlarını değiştirmeden, hayatının değişmesini beklememelisin, Olmadı başka bişey deneyelim :) bide özelden mesaj atsana ordan konuşalım millet görüp duruyor :)
bu senmisn gercekten ve yanlisin imkansiz
Tom Raider gibisin benimle evlenmelisin 007
Tek değilsin
Hmm ne güzel :/
Liseli.
Üniversite 2. Sinif. Psikoloji sevgiler.
Yalanci liseli.
Bir liseli var o da sen gibisin...
25-34 liseliyim.
Beyniniz liseli..
Simdi sizli bizlimi olduk :)
Öyle...
Demek öyle kirdin beni oysaki sevmistim seni.
Kıyamam.
Peki baristim hadi iyi geceler :)
reklamlar.:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar