Benim icin cok önemli fikir verirseniz sevinirim?

Sevgilim askerde en kucuk seyde kavga çıkarıyor haftada 1 kavga ediyoruz yakin arkadasim vardi bi ara aramiz bozulmustu sonra baristik arkadasimdan hoslanmiyor kendisi saygi duydum tabiki bugun sevgilim aradi normal gülüp eglenirken aramizda bi problem yokken arkadasimin eve geldigini ogrenince senin neden boyle oldugunu anladim o gelince cok degisiyosun vs tarzi seyler söyledi ben artik kaldıramıyorum demedigi kalmiyor bana tartistigimizda bende cok stresli bi zamandan geçiyorum 2. Kez bitirme mevzusu acti daha once yaptığın da kendisi ozur dilemişti bu kez sevgisini hissetmedigimi vs soyledim ve bitirmek istersen bitirebilirsin yapabilecegim bisey yok tarzi bisey soyledi ama agladida ben hic bisey anlamadim dun canimin sıkkın oldugunu arkadasiminda moralimi duzeltmek icin geldigini soyledim üzülmesin canı sıkılmasin diye ona anlatmadigimi ogrenince onada bozuldu sadece cok ince düşünmüştüm. askerdeyken onu birakmak istemiyorum ve seviyorumda neden boyle yaptığını anlamadim bi fikri olan var mı?
Benim icin cok önemli fikir verirseniz sevinirim?