Fikir belirtirseniz sevinirim?

Selam.. Birkaç ay önce halamla ilgili bi başlık açmıştım. Onun devamı gibi. Daha iyi anlamak isteyenler okuyabilir. Halam beni hep başarısız gören biriydi ve bu yüzden psikolojim bozuldu terapiye başladım. Ki başlamadan önce eniştemle hep konuşuyordum bu konuyu. 1 ay kadar önce benden 7 yaş küçük kuzenim ciddi bi şekilde bana aptalsın dedi babası suskun kaldı. Bende o günden sonra mesafe koydum araya. Aradan haftalar geçti ve bize geldiklerinde bana soğuk yaptıklarını farkettim. Daha sonra her şey peşpeşe oldu. Benden 7 yaş küçük kuzenim :) beni wp den engellemiş. Instagramdan kendimi öldürmem gerektiğiyle ilgili postalar paylaşmış vs.. Daha sonra kardeşime babasıyla konuştuğunu ve halamın dedikodusunu yaptığımı onun yüzünden terapiye gidiyorum demenin büyük bir iftira olduğunu vs anlatmış. Çok ruhsuzum. Arkamda duran kimse yok. Kardeşim bile sen kimsin ki ablamla böyle konuşuyosun diyemiyor. Kendime zarar verme noktasına geldim. Kızdığım kişi o çocuk da değil aslında ailemin bu zamana kadar sınır çizememesi ve benim bunları yaşamam. Fikir verin herhangi bişey diyin.. Fazla yalnızım
Fikir belirtirseniz sevinirim?