Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseden nefret etmem herkes yaşasın gülsün dengini bulsun sevsin sevilsin. Herkes bildiği gibi yaşasın kendi ideallerini gerçekleştirsin. Benim idealim yalnızlığımı en huzurlu şekilde yaşamak. Ömür dediğin kaç gün ki zaten... Bugün varız yarın yokuz... Hanımefendiler de ideallerindeki erkekle mutlu mesut uzun ve sağlıklı yaşasınlar... Ben sevilmeyeceğimi biliyorum ve kaderimi kabulleniyorum. Kaderi bilen kederi tatmaz derler. Ben de öyle yaşıyorum. 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öylesin zaten , yanlış bir sanı ya da zan mevcut değil ortada
Kadınlara ideallerindeki eşi diliyorsam burada nefret değil asalet vardır.
Bu direkt kadın düşmanlığı asaletine filan başlattırma şimdi. Asalet bu değil zaten asil olsan yukarıda saydıkların gibi olmazsın mantıken :) Her neyse sana kadın düşmanlığın ve nefretinle başarılar diliyorum :) Yazık kafana
Sanırım yanlış anladınız ama canınız sağolsun. Kadınlar da sizler de sevilenler de sevilmeyenler de esen kalınız...
Daha neyini yanlış analayacam lan az saygın olsun insanlara bre hoyrat herif , senin bugünlere kadar getiren de bir kadın hem de senin için hayattaki en mukaddes olanından , ağzımı bozduracaksın illa... Tövbe ya , cok yanlış yolda ilerliyorsun tepemin tasını attırma değiştir bu düşüncelerini. Son olarak sen de esen kal ama bu şekilde kalma.
Hanımefendiler annemin bende beğendiği, sokak hayvanlarının bende şirin bulduğu, öğretmenlerimin öğrencilik hayatımda hep destek verdiği tüm özelliklerimden tiksiniyorlarsa, ya kadın olan annem, öğretmenlerim ve çoğu dişi olan beslediğim sokak hayvanları, ya da güzel özelliklerime haksızlık yapan bunca kadın haksız gibi gelse de ben hiçbir kadına onların bana ettiği zulümleri etmeyeceğim. Bütün kadınlar eşleri işleri aşları ve aşkları istedikleri gibi olan mükemmel bir hayat yaşasınlar.
Çok komik cidden. Az üstüne titreyince nasıl da çıkardın ağzındaki baklayı o zavallı bilinçaltında kadınlara karşı olan art niyetlerini sen böyle katil bile olursun he ben diyim senin katlin vacip. Ağzına tükürdümün kadın düşmanı , hani değildin lan lanet olası pislik hani değildin , Allah uzun ömür versin. İleride anlaycaksın ama iş işten geçmiş olacak illa nefret edeceksen feminist ya feminazilerden nefret et onlar da hepsi senin dişi versiyonun. Haklı oldukları yerler de yok değil birkaç tane gerçi , onu da senin gibi tipler yüzünden akıllarında tepki olarak oluştuyor zaten.
Bak canım kardeşim ben şiir yazmayı, sokak hayvanlarını beslemeyi, resim çizmeyi, farklı dillerde şarkılar dinlemeyi, sade ve mütevazı yaşamayı seviyorum. Saygıdeğer hanımefendiler ise playboy, mafya ve kavgacı erkek seviyorlar. Allah onları sevdikleri erkeklerle mutlu etsin ama siz sevilen kavgacı erkekler onların sizleri sevmesinden aldığınız cesaretle bize saldırıp bizi aşağılamasanız bize yeter oldu mu? Bunu yapmak bu kadar zor mu?
Şimdi de duygusala bağlayıp demagojiye başladı. Kardeşim ben senin beni sandığın gibi değilim zaten , beni dahil ettiğin kategori yanlış seninle aynı saftayım ben karakter olarak eğer dediğin gibi isen. Yaşam tarzımız da yine eğer bahsettiğin gibiyse aynı sekilde benzer fakat aramızdaki bu kadar uçurum farkı olması cok abes. Ama kadınlara karşı zihniyet olarak çok az bir kısım hak veriyorum sana geneli yanlış düşüncelerinin , evet o serseri tipleri seviyorlar onlar da bunları üzüp yol veriyolar sonra başka bir serseri sonra başka sonra başka... Daha sonra biz gibilerle karsilastiklarinda eskilerden yasadiklari pismanliklarla o yorulmuslukla efendi ve kendilerine deger verebilecek lakin helalini beklemis biri olan bizlerle karsilasinca da saniyorlar ki musmutlu hayat surecekler , bizim bazi saflar da garibim bilmiyor bişeyi duygusal bag kuruyor sonra bakiyor ki iliski onu cok derinden yipratiyor. Kisacasi bu serseri serefsiz hemcinslerimizin yaptiklarinin ceremesini bizler cekiyoruz dogrudan olmasa da dolayli olarak neyse cok sey var soylenecek de susuyorum bu gunumuz sacma sapan iliskilerinden bahsederken delleniyorum.
Neyse toparlayayim , bu tarzdaki insan musveddesi karsci cinsler cidden iyiligi hak etmiyor goz var izan var serseriyi secersen agzina s*icar bu bariz , ama gelip de beni yarabandi olarak kullanirsan kulahlari degisiriz bacım diyecegim kizlar konusunda haklisin bunda seninle hemfikiriz cunku kendileri secti o tipteki serserileri. Ama burdan hareketle tum disi bireylerden nefret etmeni gerektirecek bir durum yok katilmadigim nokta bu hepsini bu kefeye koyuyosun ama bu da cok buyuk bir kisim katildigimin az olan kismi disindaki yerler , eger oyleyse hemcinslerimizin de hepsinden nefret etmemiz lazim , ki cogu serefsiz gunumuz erkeklerinin kizlar da oyle al birini vur otekine iyiligi hak etmiyoruz ki agzini kirayim insanoglu olarak duzgun yasamayi bilmiyoruz genelleme yapayim. Bu tipteki insanlar birbirini bulsun inşallah , Allahın laneti üzerlerine olsun. Geri kalan sağlar bizimdir , nasıl yaşarsan karşına öyle biri çıkar , yeter ki şu coğu hastalıklı düşünce yapını biraz değiştirmeye açık bırak.
Ne alaka anlamadım
Bence de bir alakası yok