Kaslı boylu poslu ve zengin bir erkek olmadığım için sevilmeyeceğimi biliyor olmam benim neden kadın düşmanı sanılmama yol açıyor?

Saygıdeğer hanımefendiler istedikleri kaslı zengin ve uzun boylu erkeği sevmekte özgürler. Ben de kaslı zengin ve uzun boylu olmadığım için asla sevilmeyeceğimi bilmekte özgürüm. Onlar sevdikleriyle mutlu olsun, ben de yalnızlığımla huzurlu kalayım. Nefret ve düşmanlık bunun neresinde?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseden nefret etmem herkes yaşasın gülsün dengini bulsun sevsin sevilsin. Herkes bildiği gibi yaşasın kendi ideallerini gerçekleştirsin. Benim idealim yalnızlığımı en huzurlu şekilde yaşamak. Ömür dediğin kaç gün ki zaten... Bugün varız yarın yokuz... Hanımefendiler de ideallerindeki erkekle mutlu mesut uzun ve sağlıklı yaşasınlar... Ben sevilmeyeceğimi biliyorum ve kaderimi kabulleniyorum. Kaderi bilen kederi tatmaz derler. Ben de öyle yaşıyorum. 😊
Kaslı boylu poslu ve zengin bir erkek olmadığım için sevilmeyeceğimi biliyor olmam benim neden kadın düşmanı sanılmama yol açıyor?