Çok egolular, çok kibirliler. Sinir oluyorum. Bu ülkedekiler mi böyle? Hepsi feminist.
Not: gay falan değilim. Sadece annemi seviyorum diğer kadınlar gıcık.
Not: gay falan değilim. Sadece annemi seviyorum diğer kadınlar gıcık.
Bütün kadınlar feminist değil. Erkeklerde feminist ayrıca. Feminizm kadınların eksik akıllı bozuk karakteri olan bir varlık olduğuna inanılan ve erkeklerin metası sayılan dönmelerde tepki olarak ortaya çıkmış gerekli bir akımdır. Kadınları sevmiyorsan kendi kendine hallet işini, boşver hayat kısa.
Feminizm erkek düşmanlığına dönüştü.
Sende birkaç tane düşürücem diye popolarını kaldırma
Feminizm dediğim gibi kadınların eksik problemli birey olma hakkının olmaması düşüncesi ne tepki olarak ortaya çıktı.
Teşekkür ederim..
Ben artık nefret bile etmiyorum bunlardan 😒 kafa yormak bile gereksiz bu kızlara zaten 👍
Valla bence yanlis anlıyorsunuz, erkeklerin çoğunda bu durumu gözlemliyorum gizli Düşmanlık falan en son bizim kasapta gözlemledim mesela Hicbisey yokken sert sert Konuşuyor, beni yanlis anladığını düşündüm. Herkes birbirini yanlis anlıyor zaten.
sevmiyoruz sizi o yüzden
valla biz sizi çok seviyoruz siz istediğiniz kadar sevmeyin
Niyeki
Cevap
3Cevap
ay nolur sev sen sevmezsen eksik kalırız falan 😂😄
İşte senin gibilerin bu ma. l hareketlerinden dolayı sevmiyorum.
Bende ikizler burcuyum. Seninle anlaşamayiz
ben ikzkler burcuyla hep anlaşırim önyargıların kaldır da ile konuşalım tatlım
Niye engelledin
Feminist olmalari seni niye rahatsiz ediyoki? kendi haklarini savunmalari tuhafmi?
Neyi savunacak
Kısıtlanan özgürlüklerini, eşitsizlikleri
Hangi özgürlük kısıtlanmış?
Farkinda degilmisin? kacinci yüzyilda yasiyoruz hala yok o kadin ne giymis yok o saatde ne isi varmis disarda falan filan, bunlar erkeklere soruluyormu hic sence
Eee kim karışıyor ki size bu konuda
Haberlere hicmi bakmaz insan be
İstediğin saatte çıkamıyor musun dışarı
Bunu türkiyede yasayanlar sor bakim cikabiliyorlarmi
İstediğin saatte çıkarsın yalandan kıyameti koparmayin.
Birsürü kücük yastaki kizlar bile tecavüz ediliyo allah askina kadinlari sevmiyorsun diye böyle seyleride unutup gözden glme
Ülkede sapik fazla. Yapacak bir şey yok. Müslüman toplumlarda hep olur böyle şeyler
Kendini müslüman sanan ülkelerde
İslâm ülkelerinde ki erkeklerde iğrenç. Hepsinden tiksiniyorum. Benim cinsel açlığm yok
Müslümanim diye gecknir ama tek bildikleri sey kadinin özgürlügünü elinden almak, öyle insanlardan bende tiksiniyorum
Özgürlükten kastın ne? Ne istiyorsun
Kadinlari istedikleri gibi yasamalarina müsade etmemek, bazi ülkelerde araba sürmelerine izin vermemek, adamsiz cikmalarina izin vermemek, istediklerinde bosanamamak.. gibi seyler
Vu ülkede o saydıklarınin Hepsini yapıyorsun
Simdilik okadar degil ama yakinda öyle olur
Demekki feminislik yapacak bir şey yok
Öyle Olmamasi icin direnmek var mesela
Gerçek kadınlara rastlamamış olmandan kaynaklanıyor. Çık biraz gez ülkeleri kadın gör. Kadınlar sevilmez mi ulen atımı getirin.
yanlis insanlarla tanismissin demektir seni anlamayan ukala
kendini bişey sanan zavallılar bencede kardeşim :) ver mehreri
Önyargılı insan madem memnunsun hayatına böyle devam et😉
Bizde sana bayılmıyoruz şuna bak bide hepsi gıcık diyor
Egolu olduklarını düşündüğün içindir belki
Haklısın. Bende sinir oluyorum.
erkekler de öyle bende yakinda sen gibi olucam
Boyle bir ulkede ne bekliyordun?
Herkes aynı değildir ki
Bazılarının totosunu kaldırmışlar ondan
bulursun kafana göre
Haklısın