Ben o hatayı şöyle yaptım başka türlü yani. Benden Twitter'ı kapatmamı istemişti dedim sende de hesap var, ben aktif kullanmıyorum demişti. Ve gidip hesabı kapattım, kendime o kadar kızıyorum ki şu an ne diye yaptım bunu diye.
Soruna gelecek olursak bir kere şifre vermem ha diyelim ki verdim ve hesapları sildi bunu hangi hakla yaptığını sorarım ve ondanda da silmesini isterim kısasa kısas.
Eğer o kullanmıyorsa onun kullanmadığı yerleri bende kullanmam aklına takılmasın gerek yok Yok kullanıyorsa böyle bir şey istiyorsa karşılıklı olarak hesaplar kapatılir ortak bir hesap açılır Hadi diyelim bunlarda yok o geldi kapattı kendisinikiler duruyor banka hesabına kadar hacklerim
Önemsiz olarak gözükebilir ancak yıllardan beri kullandığımız hesap sonuçta. Telefonumda olmayan çoğu fotolarım instada benim. Arkadaşlarımız, akrabalar, çevre, tekrar baştan hesap aç onları ekle vs yazarken bunaldım.
Ben hak yemem çotanak. Haklı olsan haklısın derim. Bak dün akşam fındık konusunda hakkını verdim. Ama burada haklı olan benim. Zaabaa kadar inatlaşırım seninle. 😃
Sosyal medya hesaplarımı şifresi bana özel bir şey vereceğimi sanmıyorum. Oldu da bu yanılgıya düşüp şifrelerimi verdim hesaplarımı kapattı; Benim için bu davranış çok büyük bir saygısızlıktır. Sosyal medya hesabı yine açılır orası önemli değil ama onun bu yapmış olduğu saygısızca olan davranışı beni onun hakkında düşündüklerimi sorgulamaya iter. Onun hanesine kocaman bir eksi atarım. Suyu ısınmaya başlar.
Sinirlenirim sanırım. Zaten ben şifre falan vermem de öyle olduğunu varsayıyorum yalnızca. Kavga çıkar, ardından da bir süre sonra affeder miyim onu da bilmiyorum🤷
Niye böyle bir şey yaptın neden jxjxj Şimdi bana mantıklı bir cevap vermeni istiyorum o kadar mantıklı bir cevap ver ki sana kızmamı engelle kdjdjd lütfen bütün mantığını konuştur lütfen kcjcjc😂🤣
Vallahi aşk yok ben mesela şu an kimseye aşık değilim kimseyi sevmiyorum ben hiç kimseyi sevmem njgjfjfkfj biraz daha böyle konuşursam ağzın bile başka bir yerim büyük ihtimal yer değiştirecek 😂🤣
Neden vereyim, vermem. istemem de. Sonuçta sosyal medyada sadece birileriyle flört etmek için kullanılan bı şey değilHa keza, sizin dışınızda da gelişen olaylar olabiliyor. birisi size yaza da bilir. her seferinde bunları açıklamakla uğraşılır mi. ya da kendi arkadaşlarınizla gizliniz ozeliniz olmayacak mı. Bir de başıma şöyle birsey geldi. aradan yıllar geçmiş liseden bir arkadaşıma yazdım, amacım geçmişe ait bir şey sormak. adam benimle takiplesirken sorun yoktu ne zmaan sildim mesaj attım, sevgilime ne hesap vericem yarın diyor. demekki kız biliyor şifreyi giriyor. bu durumda ben herşeyden bağımsız sevgili şiddeti tartışması içinde kendimi bulucam. beni engelledi bir de. O zaman anladım bu iş ne kadar çocukça. Birşeyden şüphe edersin bakicam şu an Instagram watsap dersin anında çıkartır verir , aradığım güven ve samimiyet bu.
İlişkimiz ciddiye gidiyorsa sorun etmem, ha ciddi bir ilişki yokken ortada onun haddine değil bunu yapmak. Ben güvenip vermişim içi rahat olsun diye, oda bunu suistimal ederse büyük kıyamet olur iştee! Sorun hesap değil yaptığı saygısızlıktır Hesaplar açılır kapanır yoksa
Özel yaşam diye bir şey var. Kimseye şifrelerinizi vermeyin. Eşler bile birbirlerinin cüzdanını çantasını karıştıramaz, postalarını okuyamaz, cep telefonlarını karıştıramaz, onun adına mesajlarını cevaplayamaz. Baştan kurallarınızı koyun, taviz vermeyin. Bunun sonu gelmez sonra.
Şifremi vermem.. Hesaplarimi kapatmam.. O varken telefonla ilgilenmem zaten öyle bi bahanesi de olamaz.. Diyelim ki şifremi verdim ve hesabımı kapattı bana sormadan ; yeni hesap açarım yapma ded8gi herseyi yaparım.. Ona verdiğim değeri sorgularım.. Bende ki yerini tekrar düşünürüm.. Fazla da sürmez bu ilişki zaten..
Hayattaki en saçma şeylerden birisi sevgiliye sosyal medya şifrelerinin verilmesi, istenmesi. Bu talepte bulunan hiçbir kişiyle birlikte olmamak lazım. Şifre isteyenin amacı zaten güvensizlik. Güven olmayan bir yerde de ilişki olmaz bana göre.
Neredeyse hiç sosyal medya hesabım olmadığı olsa dahi kullanmadığım için hiç sıkıntı çekeceğim bir mevzu değil , istediğine baksın etsin kurcalasın şifresini alsın hatta ben veririm isterse değiştirsin farketmez benim açımdan.
Sosyal medya şifrelerimi verecek kadar güvendiğim birisi böyle bir şeye kalkışmaz o güveni vermediyse şifrelerimi vermem zaten diyerek farklı bir cevap vereyim..
O kadar güvenmem. Sonumuzun ne olacağını garanti edemem. Neden tüm özel hayatım onun elimde olsun. Sinir krizi geçirmek istemeyen bu tür aptallık yapmadın bence.
Ben şifremi kimseye vermem hadi oldu ki buldu ve kapattı, hayatının hatasını yapmış olur. Ne demek benden izinsiz özel alanıma el koyacak hayatını karartırım onun.
Çok sinirlenirim, kızarım, küserim. Belki telafisi olmaz. Çünkü ona güvenmiştim öyle verdim... Bu ona benim hesaplarımı kapatma hakkını vermiyo, en azından bana sorabilirdi beni yok saymış oldu, 😔😪
Bunu bana sormadan benim iznim alinmadan yaparsa kiyamett koparirim. Ben ona guvenip hesaplarimin şifresini veriyorsam o da bana saygi duymak zorunda. Sonucta bir iliski tek basına yürütülmez ve kararlar tek başına alınmaz...